• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ekol kbb a gittim.Bora Karaali ye muayene oldum.Burnumun sağ ve sol tarafındaki iki tane eti alacak.Burnumun içinde sağ taraftaki eğri kemiği düzeltecek.Yine burnumun dışından görünen baya büyük olan kemeri düzeltecek ve baya bi düşük olan burun ucumu kaldıracak.Bana burnumun içindeki problemleri halledip,estetik olarakta burnumu düzelteceğini söyledi.Ama psikolojimin bozulmaması için yüz hattıma uygun bir burun yapacağını söyledi.Diğer türlü çok küçük ya da çok kalkık bir burun ya da hastanın hayalinde çizdiği bir burun onu yıpratır dedi.Doğal görünümlü ve hafif kavisli,kemeri düzeltilmiş,ucu kalkmış bir burnum olacakmış.16 temmuzda amelliyatım var.Bora Bey tavsiye üzerine gittim beni rahatlattı ve herkes memnun duyduğum kadarıyle.Üstelik benim burnum gbi bir burnuda yapıldıktan sonra görünce bu adam çok iyi galiba dedim.Zaten ekol de İzmir'in en iyi kbb hastanesi diyorlar.Hem sağlık olarak hem estetik olarak çok fazla çalışması varmış.Yurtdışındada çalışmış galiba.
canım ne yaptın suan memnun musun burnundan

Merhaba, ben ameliyatim icin can kopala karar verdim ancak karar verdikten sonra ogrendimki bizim ortak arkadasin biri ameliyatini ekol e yaptirmis ve sunu soyleyebilirim ki mukemmel bir degisim. Super oldu onunki inanilmaz da dogal , umarim seninkide oyle olur...
canım hangi doktora ve kaça ameliyat oldu arkadaşın ?

Ento Kbb Hastanesi'nden Tuncay Kodaş'a 1 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat sürecini sorunsuz atlattım diyebilirim. Burnumun şeklinden şimdiden çook memnunum.Bütün arkadaşlarıma gün gün fotoğraf atıp bıktırma aşamasındayım şu an :) Sevinçten herkese anlatıyorum yetmedi burada da başladım :) İzmir için doktor arayışında olan, aklında soru işareti olanların en azından bi gidip görüşmeleri gerektiğini düşünüyorum kesinlikle. Fotoğraf isteyen olursa gönderebilirim sorularınızı da seve seve yanıtlarım. Güzel buruncuklar diliyorum :KK68:
canım resimlerine baktım burnun cok guzel ameliyat olmadan önce cok arastırdın mı tuncay beyi ve baska yaptıgı burunları görme sansın oldu mu ?

Mrb. Az önce Murat Cem Miman'a mail yolladim ve kendisinden önce ve sonrasi fotograflar rica ettim. Aranizda önce ve sonrasi fotograflari olan varsa ve özelden yollarsa cok sevinirim. Tesekkurler! :)

Tavsiye etmeyeceğim doktor Fatih Uygur, en büyük sebebi hatasını kabul etmemesi,dalga geçer gibi yamuk yumuk burnunuzu çok güzel olmuş diyip postalıyor,kibar saygılı bi doktor olabilir ama başarılı değil...

fotograflari gorebilmek icin 25 yorum yapmam gerekliymis kizlar kusura bakmayin

Back