• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ben kendimi ve nasıl bir burun istediğimi doğru ifade edebilmek için, instagram sayfasından yapmış olduğu burun örneklerinden bazı hastalarının fotoğraflarını, fotoğrafçıda bastırıp kendisine götürdüm ve burun yapım bunlardan hangisine uygunsa onu yaparsanız çok sevinirim dedim, tam da örnek fotoğraflardaki gibi bir burun modeli çıkardı sağolsun, varolsunn :) Kendisi harika bir doktor, hem mütevazi kişiliği ile hem de titizliği temizliği, sanatı ile şiddetle sizlere tavsiye ederim. Ameliyatlarını yeri İzmir - Alsancak da bulunan Özel Gazi Hastanesinde yapıyor, mükemmel bir hastane, ben 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar hemşireler çok güzel ilgilenip yardımcı oldular, odam suit odaydı, yanımda annem, halam ve babaannem kaldı odanın büyüklüğü ve konforunu siz düşünün:) Ayrıca ameliyat sonrası doktorum termal bant kullandığından her gün duşumu aldım böylece ödemlerimi de daha hızlı attım. Güneş gözlüğü kullanımı da serbest :) Burun estetiği ve Fahri Bey ile ilgili detaylar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olabilirim, sorularınızı cevaplayabilirim, ek dosyaya burnumun fotoğraflarını yüklüyorum oradan burnuma bakabilirsiniz, ki şuan şiş hali ve bugün 16. günümdeyim, ödemlere rağmen ben bu halini bile çok beğeniyorum, darısı isteyen herkesin başına :)

Evet arkadaşlar herkese mrb. Öncelikle size güncel olarak bilgilendirme yapmak istiyorum. Daha önce burdaki forumları takip ederekte izmirde burun estetiği olacaktım. Araştırmalar yaptım. Çok içime sinmeyerekte olsa ve bazı mecburi sebeplerle Buca Tıp Merkezi Kbb hekimi TAMER KANOĞLU'na burun estetiği oldum. Sonuç olarak tabiki memnun değilim. Niye derseniz şişlikler ve ödrmler tamemen bitti ama burnum kendi soluma doğru eğri bir hâl aldı. İki defa kontrole gittim ama yoğunluk hasta sayısından dilayı sıkıntımı detaylı anlatamadım hocaya. Zaten çok güzel çok güzel diyerek geçiştiriyor. Evet bariz bir eksi görüntü yok ama dikkat edince belli ve tam istediğim burunda olmadı aslında. Çevremde kimse anlayamadı ve tepkide vermedi. Bu biràeyin değişmediğinin kanıtı olsa gerek. Lütfen sizden ricam sosyal medya sayfaları olan geçmiş operasyonları olan piyasada tanınan hastalarına ulaşıp sorular sorabileceğiniz hekimleri seçin. Altın oranlara dikkat eden ölçüm ve analizle estetik yapan doktorlar olmalı. Oldu bitti işle maalesef mağdur oluyosunuz. Peki revizyon gerekli mi? Normalde hayır ama bence gerekli. Detaylara kafayı takan biriyim maslesef. İşin kötü tarafı revizyonlar cok pahalı ve her doktor kabul etmiyor. Bu acıları sıkıntıyı mali külfeti bir kere çekeyim tam olsun derken yine eksik kalan bir operasyon geçirdim. Eminim dikto

Evet arkadaşlar herkese mrb. Öncelikle size güncel olarak bilgilendirme yapmak istiyorum. Daha önce burdaki forumları takip ederekte izmirde burun estetiği olacaktım. Araştırmalar yaptım. Çok içime sinmeyerekte olsa ve bazı mecburi sebeplerle Buca Tıp Merkezi Kbb hekimi TAMER KANOĞLU'na burun estetiği oldum. Sonuç olarak tabiki memnun değilim. Niye derseniz şişlikler ve ödrmler tamemen bitti ama burnum kendi soluma doğru eğri bir hâl aldı. İki defa kontrole gittim ama yoğunluk hasta sayısından dilayı sıkıntımı detaylı anlatamadım hocaya. Zaten çok güzel çok güzel diyerek geçiştiriyor. Evet bariz bir eksi görüntü yok ama dikkat edince belli ve tam istediğim burunda olmadı aslında. Çevremde kimse anlayamadı ve tepkide vermedi. Bu biràeyin değişmediğinin kanıtı olsa gerek. Lütfen sizden ricam sosyal medya sayfaları olan geçmiş operasyonları olan piyasada tanınan hastalarına ulaşıp sorular sorabileceğiniz hekimleri seçin. Altın oranlara dikkat eden ölçüm ve analizle estetik yapan doktorlar olmalı. Oldu bitti işle maalesef mağdur oluyosunuz. Peki revizyon gerekli mi? Normalde hayır ama bence gerekli. Detaylara kafayı takan biriyim maslesef. İşin kötü tarafı revizyonlar cok pahalı ve her doktor kabul etmiyor. Bu acıları sıkıntıyı mali külfeti bir kere çekeyim tam olsun derken yine eksik kalan bir operasyon geçirdim. Eminim dikto
Öncelikle çok geçmiş olsun, üzüldüm içinize sinmemesine :KK43: rica etsek fotoğraf paylaşma imkanınız var mıdır bizimle? ona göre yorumlayalım :KK43: Dediğiniz gibi araştırmak çookk önemli, ben 6 ay doktor aradım 4 doktor gezdim, bu 6 aylık süreçte dediğiniz gibi sosyal ağlar üzerinden doktorların hastaları ile iletişime geçtim, o yüzden burda ki arkadaşlara tavsiyem mutlaka araştırma yapsınlar, doktorların hastaları ile konuşsunlar mesela kendi çevremde bile ameliyat olup, burnunun şeklinden memnun olmayan ama memnunum diyen arkadaşlarımda var, o nedenle her memnum diyene de kulak asmasınlar, biraz da bu işte karar insanın kendisinde bitiyor ama işinin ehli doktoru seçmek ve karar vermek çok önemli, birde maddi bakımdan 3' ü -5' i hesap etmemeli diye düşünüyorum çünkü biz bu burnu yüzümüzde bir ömür taşıyacağız.. Örneğin ben piyasaya göre 2.000 -3.000 tl farkla biraz yüksek ücret ödedim ama en azından karar verdiğimde revizyon olma şansım çok düşüktü o yüzden lütfen ince hesaplar içine girmeyin ameliyat olacak arkadaşlarım, bir iki eksik giysi veya ayakkabı alın ama burun olayında maddiyattan kısmayın derim .. Sürekli reklamını yapan bu şekilde isim yapmış ama estetik yönünden başarısız bulduğum doktorlardan biri olan Cem Karas gibi bir doktora 7.000 tl vereceğime 9.000 tl verdim ve içime çok sindi, o nedenle çok reklam yapan sürekli kendini öven doktorlara da aldanmayın onlarda göz boyuyor, instagram sayfalarından doktorların çıkardığı burun şekillerini çok iyi inceleyin, görsele önem verin..

Son düzenleme:
ilgilenen ve incelemek isteyen arkadaşlar için burnumun önceki ve sonraki halini de ekte sunuyorum ;) Doktorum Fahri Mola..

Raşit Midilli’ye ameliyat yaptıran var mı??
Merhaba, burada sağ üst köşede ki arama kısmına Raşit Midilli yazıp ayrıntılı arama yaparsanız hasta yorumlarına direkt ulaşabilirsiniz, ben dr araştırması yaparken öyle yapmıştım ;)

Merhaba, burada sağ üst köşede ki arama kısmına Raşit Midilli yazıp ayrıntılı arama yaparsanız hasta yorumlarına direkt ulaşabilirsiniz, ben dr araştırması yaparken öyle yapmıştım :KK66:
Sağolun onu yaptımda doktorla ilgili fazla bilgiye ulaşamadım o yüzden burayada yazayın dedim

Mayıs ayında Yiğit beye ameliyat oldum .Albümüm açık bakabilirsiniz

Ameliyat nedeni : Deviasyon ve kırık vardı .Burnum yüzde 75 hiç bir işe yaramıyordu yani nefes alamıyordum .Burun deliğimin biri tam diğeri yarı tıkalıydı , koku alamıyordum .
Sonuçtan çok memnunum .40 üstü yaşım ve kalın deriliyim yani epey zor bir hastaydım ben.
Çok rahat bir iyileşme dönemi geçirdim .Burnum tümüyle açık , iyi koku alıyorum.
Yamuk burundan dolayı yüzümde var olan asimetri de büyük oranda düzeldi..Sadece biraz ödem var o da deri yapımdan ötürü ,
Benim sorunumda sizinle ayni burnum saga dogru egik biraz ve yüzümde de asitmetri var sag yanagim daha sis sola göre sinüslerim falan dolu da ondan sis duruyor diye düsünüyorum ama dediginiz gibi egri burun düzeltilince yüzdeki asimetrininde gitmesi cok hosuma gitti yigit özer beye kac paraya yaptirdiniz

Öncelikle çok geçmiş olsun, üzüldüm içinize sinmemesine :KK43: rica etsek fotoğraf paylaşma imkanınız var mıdır bizimle? ona göre yorumlayalım :KK43: Dediğiniz gibi araştırmak çookk önemli, ben 6 ay doktor aradım 4 doktor gezdim, bu 6 aylık süreçte dediğiniz gibi sosyal ağlar üzerinden doktorların hastaları ile iletişime geçtim, o yüzden burda ki arkadaşlara tavsiyem mutlaka araştırma yapsınlar, doktorların hastaları ile konuşsunlar mesela kendi çevremde bile ameliyat olup, burnunun şeklinden memnun olmayan ama memnunum diyen arkadaşlarımda var, o nedenle her memnum diyene de kulak asmasınlar, biraz da bu işte karar insanın kendisinde bitiyor ama işinin ehli doktoru seçmek ve karar vermek çok önemli, birde maddi bakımdan 3' ü -5' i hesap etmemeli diye düşünüyorum çünkü biz bu burnu yüzümüzde bir ömür taşıyacağız.. Örneğin ben piyasaya göre 2.000 -3.000 tl farkla biraz yüksek ücret ödedim ama en azından karar verdiğimde revizyon olma şansım çok düşüktü o yüzden lütfen ince hesaplar içine girmeyin ameliyat olacak arkadaşlarım, bir iki eksik giysi veya ayakkabı alın ama burun olayında maddiyattan kısmayın derim .. Sürekli reklamını yapan bu şekilde isim yapmış ama estetik yönünden başarısız bulduğum doktorlardan biri olan Cem Karas gibi bir doktora 7.000 tl vereceğime 9.000 tl verdim ve içime çok sindi, o nedenle çok reklam yapan sürekli kendini öven doktorlara da aldanmayın onlarda göz boyuyor, instagram sayfalarından doktorların çıkardığı burun şekillerini çok iyi inceleyin, görsele önem verin..
Hangi doktora ameliyat oldunuz? Simdi de aynı şekilde memnun musunuz? Bir süre sonra düşme oluyor deniyor. Umarım sizde böyle birsey olmamıştır

Back