• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Bulusmasi

selam canim bosver sen kendini sıkma bence ortak gün ve saat koy isteyen gelsin isteyen gelmesin böylelikle insanlarin ne kadar samimi olduklari ortaya cikar
Hoşgeldin öncelikle İzmir'e :KK3: umarım hayırlısı olur senin için, evliliğini de kutlarım. Beklemede kalıyorum artık bu hafta sonu da gerçekleşmese 3.haftaya girmiş olucaz elimizde koca bir sıfırla. DELFN DELFN için cumartesi uygun değil Y yasemindemir için pazar biraz zorlu görünüyor ikinizden biri bir gününden feragat edebilirse bir yolunu bulup 4 kişi en azından garanti olmuş olucaz, katılım artar mı artmaz mı bilmiyorum ama biz bir kararlaştıralım önce sonrası gelir heralde.

Hoşgeldin öncelikle İzmir'e :KK3: umarım hayırlısı olur senin için, evliliğini de kutlarım. Beklemede kalıyorum artık bu hafta sonu da gerçekleşmese 3.haftaya girmiş olucaz elimizde koca bir sıfırla. DELFN DELFN için cumartesi uygun değil Y yasemindemir için pazar biraz zorlu görünüyor ikinizden biri bir gününden feragat edebilirse bir yolunu bulup 4 kişi en azından garanti olmuş olucaz, katılım artar mı artmaz mı bilmiyorum ama biz bir kararlaştıralım önce sonrası gelir heralde.
C.tesi bnm icin feragat etmem cok zor tatlim yaa subede ii kisi xalisiyiryz yogun geciyor zaten.bir pazarim var ve onuda ayirabilirim degisiklik iyi gelir herkese

Merhaba kızlar:) Kusura bakmayın giremedim konuya geçen hafta Manisadaydım.
Cumartesi günü olursa buluşma geliyorum.:) kesin :)

selam canım biliyorum çok dolusun cok sinir bozucu bir durum gerçekten bu cumartesi benim için zor gürünüyor malesef kayınvalidemle işimiz var pazar günü eşim büyük bi ihtimal çalışacak olabilir ama bir sonraki cumartesi yani 1 kasımda büyük bi ihtimal eşim akşam çalışabilir cumartesi akşamda olur benim için.

selam canım biliyorum çok dolusun cok sinir bozucu bir durum gerçekten bu cumartesi benim için zor gürünüyor malesef kayınvalidemle işimiz var pazar günü eşim büyük bi ihtimal çalışacak olabilir ama bir sonraki cumartesi yani 1 kasımda büyük bi ihtimal eşim akşam çalışabilir cumartesi akşamda olur benim için.
canım bu hafta yapalım bence DELFN DELFN de sanırım cumartesi çalıstıgı için pazar uygun olur hepimize bsra2445 bsra2445 'cım sen de pazar gününü ayarlayabilirsen 5 kişi olucaz gibi görünüyor yap bir süpriz bize pazar günü çık gel :D

canım bu hafta yapalım bence DELFN DELFN de sanırım cumartesi çalıstıgı için pazar uygun olur hepimize bsra2445 bsra2445 'cım sen de pazar gününü ayarlayabilirsen 5 kişi olucaz gibi görünüyor yap bir süpriz bize pazar günü çık gel :D
İnan o sürprizi yapmayı çok isterim ama durum sana msj attığım gibi:(

selam kizlar,
bizde bu haftaici persembe fln bikac gunluk sehirdisina cikicaz yuksek ihtimal pazar gunune donmus oluruz die dusunuyorum eger gelemicek kisi coksa haftaici aksamda bulusma yapilabilir aslinda eslerinizin calisma saatleri nasil bilmiyorum gerci :KK66: bulusma nerde olcak buarada cogunluk nerde oturuyor bilmiyorum ama öneri olarak söyleyim bostanli ya da bornovada bulusabiliriz.:KK28:

selam kizlar,
bizde bu haftaici persembe fln bikac gunluk sehirdisina cikicaz yuksek ihtimal pazar gunune donmus oluruz die dusunuyorum eger gelemicek kisi coksa haftaici aksamda bulusma yapilabilir aslinda eslerinizin calisma saatleri nasil bilmiyorum gerci :KK66: bulusma nerde olcak buarada cogunluk nerde oturuyor bilmiyorum ama öneri olarak söyleyim bostanli ya da bornovada bulusabiliriz.:KK28:
hafta içi düşünülürse bana salı ve perşembe günü akşam 18:30 uygun zaten biz yakınız sıkıntı yok:)

Ayın 26'sı yani bu pazar bulusuyoruz :KK45: Alsancak vapur iskelesi saat 13.30.. Tek değişiklik gün oldu ertelendi falan ama artık kesin bir sonuca varıldı yagmur baslıyor havalar daha da soguyacak şimdiden söylüyorum lütfen miskinlik yapmayalım yagmuru havayı bahane etmeyelim ve güzel bir sonbahar günü toplanalım titreye titreye kahvelerimizi yudumlayalım zaten sohbet içimizi ısıtır :KK9: etiketleyebildiklerimi etiketliyorum katılım olursa başka özelden iletişime gecelim mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma DELFN DELFN bsra2445 bsra2445 @septembr I izmiirr87 swml_dely swml_dely N naz35_35 @justholdmetight C curlymerve balbocegi35 balbocegi35 M matmazeldepresif

valla önümüzdeki hafta içisalı ve perşembe de uyar bana ama tabiki iş çıkışı 6 buçuk gibi

aynen canım bende çalışıyorum 6.30 da çıkıyorum zaten işten 6:30 dan sonra olur anca

Ama ben sizin bu yazılarınızı görmemişim :eek: Hafta içi sizin dediğiniz gün ve saate uyan arkadaslar varsa o zaman da yapabiliriz hafta içi iş çıkış saatinde buluşmaya gelebilecek bayanlar var mı?
Katılım olursa hafta içi de yapabiliriz

Hafta içi görüşmeye bende müsaitim 6.30tan sonra tabi , pasaportta işyerim , kordonda buluşulursa süper olur ... Kasımda yapın ki buluşmayı herkes ona göre önceden ayarlasın kendini.

Hafta içi görüşmeye bende müsaitim 6.30tan sonra tabi , pasaportta işyerim , kordonda buluşulursa süper olur ... Kasımda yapın ki buluşmayı herkes ona göre önceden ayarlasın kendini.
Hafta ici gelecek arkadaskarada katilabilirim sanki esim uc onbir calistigi haftaya denk gelirse o bulusmayada katilabilirim.bu haftasonu bi aksilik cikmazsa gelicmins

Hafta ici gelecek arkadaskarada katilabilirim sanki esim uc onbir calistigi haftaya denk gelirse o bulusmayada katilabilirim.bu haftasonu bi aksilik cikmazsa gelicmins

Kaynaşıpta buluşmak en iyisi değil mi ?
Böyle bişeyler paylaşmadan kimseyle tanışmamışken, bir araya gelince ortaya pek bişi çıkmaz insanlar sıkılabilirler diye düşünüyorum , tüm izmirlileri topiğime beklerim , kaynaşı buluşalım diyorum :KK45:
Günaydın herkese :D

Back
X