• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Bulusmasi

Kaynaşıpta buluşmak en iyisi değil mi ?
Böyle bişeyler paylaşmadan kimseyle tanışmamışken, bir araya gelince ortaya pek bişi çıkmaz insanlar sıkılabilirler diye düşünüyorum , tüm izmirlileri topiğime beklerim , kaynaşı buluşalım diyorum :KK45:
Günaydın herkese :D

dediğin gibi paylaşıp kaynaşcaz bizde inşallah :) senin topiğinede yazmıstım ben ama geri dönüş olmadı hiç :KK61:

Aynen ama sanırsam kimse tanışmaya yaklaşmıyor.
Konu aktif kalmıyor.
O fırsatı verelim birbirimize arkadaşlar.

[Q"monallisa_35, post: 37488305, member: 621730"]canım boşver edepsiz gerizekalı erkek olduğu apaçık ortada.bugün üye olmuş aptal yaratık[/QUOTE]

Canim ya erkek yada kadın edepsizlik bunlar sapıklık tobe tobe

Profil kadın profili ama tabii böyle tiplerin ne olduğu bilinmiyor, topiğe verilen geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz;)

Profil kadın profili ama tabii böyle tiplerin ne olduğu bilinmiyor, topiğe verilen geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz:KK66:

Siz neden ozurdiliyorsunuz.bu terbiyesiz icin falan nerden biliceksiniz.kimin ne oldugunu,ben bugun izmir bulusmasina gidemedim bakiyim kizlar ne yapmis diye girdim.bu durumla karsilastim ve kib ledim aksine tesekkur ederim ki hemen mudahale ettiniz...

Profil kadın profili ama tabii böyle tiplerin ne olduğu bilinmiyor, topiğe verilen geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz:KK66:

Siz neden ozurdiliyorsunuz.bu terbiyesiz icin falan nerden biliceksiniz.kimin ne oldugunu,ben bugun izmir bulusmasina gidemedim bakiyim kizlar ne yapmis diye girdim.bu durumla karsilastim ve kib ledim aksine tesekkur ederim ki hemen mudahale ettiniz...

Ben kaçırdım noldu ki burda demeye kalmadı özelden bana da edepsiz bir yorum gelmiş şimdi baktım sanırım aynı şahıs buraya da edepsizliğini göstermiş banlanmış teşekkürler.

Back
X