Tüp Bebek Merkezleri izmir bornova şifa hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı????

psikoyaman

Ya Fettah <3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
154
2
118
ilk denememiz olacak, orda dr. şaban beyle görüştüm. içim ısındı gibi ama aklımda bir sürü soru işareti var. bir bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun umarım hersey gönlünce olur. bende saban beyin hastasıyım tüp bebeğe başlayalı 5 ay oldu tüm testlerim yapıldı sıs yani sulu ultrason filmim cekildi tam hersey yolunda derken 3 aydır tsh degerimi normale cevirmeye calışıyorum sonunda oda normale döndü ve adetimin 2. gününü bekliyorum saban beye gitmek için ama en son 3 ay önce görüstük ve tsh normale dönünce gel dedi ve ne aradı ne sordu ilgisizlik canımı sıktı bide tek hasta bendim ruhsat problemleri varmıs sanırım tüp bebek konusunda kimse yoktu benden baska yani en azsından bir telefon etmelerini beklerdim cünki hersey özel yapılıyo sonucta milyarlar vericez bilimiyorum ama biraz güvenim sarsıldı görüşmemde eger tedavimdede böyle ilgisiz ve takipsiz olucaksa dosyamı almayı düşünüuorum ordan ..senin suanki asaman ne bilgilendirirmisin biraz ..:18:

ben ilk önce ordaki kadın doğumcu Sümeyra Hanım'a çıktım. çikolata kistim var diye eşimde de azosperm var bu yüzden o direk Şaban Beye yönlendirdi. o gün sadece süreç hakkında bilgi verdi. aklıma takılan her soruya ilgiyle cevap verdi. bir de bütün dr.lar ameliyat derken o ameliyat olmadan tüp bebek yapalım yumurta rezervini azaltır dedi. araştırdım doğru yönlendirmiş beni normalde ameliyat yumurta dokusuna zarar veriyormuş. daha sonraki ay adet dönemimde çağırdı. gittim o gün dosya açtılar ama çok fazla dosya vardı zaten. bir de ben baya araştırdım bu şaban beyi antalyada çalışıyormuş daha önce sonra simirna tüpbebek merkezinin de kurucularından ama ayrılmış sonra şifaya geçmiş. uzmanlık alanı kısırlık ve tüp bebek üzerine. hatta antalyada herkes çok memnunmuş ilgili bi dr. diyor herkes. bana da çok ilgili geldi. neyse daha sonra ggittim kist 7cm olmuş bu yüzden geçici menopoz uygulayalım vücuduna 2 ay d.k. ilacı kullan dedi. şimdi onu kullanıyorum. daha sonra başlayacak. sadece hormon tahlillerim yapıldı. herşey normal çıktı. ama eşimde hiç canlı sperm bulunamamış. tahlil sonucları için Şaban bey aradı beni. birbir açıkladı hepsini eşim içinde biopsi yapılacağını anlattı. şimdi o 2 ayın geçmesini bekliyorum. senin problem neydi???

Benim problem tüplerimin tikali olmasi sonradanda tedaviye basladiktan sonra troid az calismasiyla karsilastik sukur iyi troid simdi hergun ilac kullaniyorum ben gorusmeye gittim ve acik acik konustum aslinda hemsirelerle alakali bi ilgisizlikti yani onlarin aramasi gerekirmis neyse saban beyle anlastik ve tup bebege basladik haz. 5 ten beri ignelerim basladi 2 gunde bir kontrolum var yarin sanirim son kontrolden sonra catlatma ignesi olup 36 saat icindede yumurta toplanicak hayirlisi bakalim ne olacak

inşallah bebişine kavuşursun canım çok sevindim tedavinin başlamasına:) ben de 10 gün sonra adet olucam o zaman gidsicem kontrole bakalım artık hayırlısı... dediğin gibi orda Şaban Bey değil de hemşireler çokilgisiz ve hatta suratsızlar çok çok mu aramışlar onları ne:))

canim allah bu zorlu yolda hepimizin yuzunu guldursun cok zor bir surec yorucu insallah sonu guzel olucak ama hemsirelere gelince Bencede cok suratsizlar kendilerini bisi zannediyolar bu arada benim yumurta toplama islem bir kac gun daha sarkti yumoslar buyumeye devam ediyo gqliba degerlerim onu gosteriyor

hadi bakalım inşallah kaliteli yumoşların olur canım. ben de çok merak ediyorum ne zaman giricem bu sürece, beni neler bekliyor acaba diye...

hadi bakalım inşallah kaliteli yumoşların olur canım. ben de çok merak ediyorum ne zaman giricem bu sürece, beni neler bekliyor acaba diye...

Heycanli bi surec canim allah sonumuzu hayir etsin bugun gene tahlil verdim sukur sonuc guzel ve catlatma ignemi vuruncam bu aksam 9da sali sabah 7de yumoslarim toplancak hayirlisiyla insallah heycan varrrrr nasil olcak

Heycanli bi surec canim allah sonumuzu hayir etsin bugun gene tahlil verdim sukur sonuc guzel ve catlatma ignemi vuruncam bu aksam 9da sali sabah 7de yumoslarim toplancak hayirlisiyla insallah heycan varrrrr nasil olcak

inşallah burdan güzel haberlerini alırım canım inan ben de merakla bekliyorum senin sürecini. senin kısa protokol mü uzun protokol mü? bu arada bu süreçte nasıl Şaban Beyle aranız, ilgileniyor mu seninle aklında soru işaretleri kalıyor mu hiç???

Yumurtalar toplandi ama transfer ertelendi bi dahaki adetimden sonra olucak benim yumurtaliklar fazla buyumus yumurtlucam diye hamile kalirsan daha cok buyur tehlikeli olur dedi doktorcum bizde dondurduk yumoslarimizi allahtan 1 .kalite yumosum cok cikti dayanacaklar insallah 1 ay kadqr

çok sevindim canım kaliteli olmalarına. ben de bu hafta gittim biraz küçülme var kistlerde bi kan testi yaptı yumurta kaliteme mi bakıcakmış ne eğer iyiyse bi dahaki ay tüp bebeğe başlıyacaz ama kistler zarar veriyorsa yumurtlamama mecburen ameliyat olacakmışım

Canım insallah ameliyata gerek kalmazda hersey yolunda gider bir an önce kavusursun benim bayram sonu belli olcak ertelenmezse transfer olucak yumurtalıklarım inmiştir insallah

Canım insallah ameliyata gerek kalmazda hersey yolunda gider bir an önce kavusursun benim bayram sonu belli olcak ertelenmezse transfer olucak yumurtalıklarım inmiştir insallah

inşallah istediğin gibi gider herşey canım... benim pek de istediğim gibi gitmedi durumlar. kan tahlillerinde ca değerleri yüksek çıktı bir an önce operasyon şart dedi Şaban bey. ve beni ege üni.de prof.erol tavmergene yönlendirdi. o da ağustosa attı muayeneyi. ameliyat yolları göründü anlayacağın bana. bi de ca testleri yüksek çıkınca dr kötü huylu olma ihtimali de var dedi.iyice canımı sıktı

durumuna çok üzüldüm canım rabbim kolaylık versin herşeyde vardır bir hayır umarım herşey gönlünce olur allahım kısa zamanda her isteyene versin meleklerini ama hayırlısını versin başta

arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum izmire yeni taşındım ve burdaki hastanelerle ilgili hiç bir bilgim yok Allahtan burası varda siz değerli arkadaşlardan yardım alabiliyoruz şimdi bana ister özel ister devlet hastanesi için fikir verebilecek olan varsa duacısı olurum ben aliağada oturuyorum neresi bana yakın 9 eylül hast.içide cok iyi diyorlar çok kararsızımne olur yardım edin

kızlar hepinizide merak ettim güzel haberleriniz yokmu... bende şaban beyın hastasyım cok sorunumuz yok ama olmuyor ıste...

canım ben izmirde yaşamıyorum Bodrumdan gidipgeliyorum. ben şifa da başladım herşey iyiydi ama çikolata kistim giderek büyüdüğü için ameliyat önerdiler. o yüzden tedaviye başlayamadım daha. izmirde bi de erol tavmergen var. alsancakta muyanehanesi. 280 alıyo muyane ücreti alanında çok iyimiş. ben ameliyat için şaban beyin önerisiyle ona gitti ama hiç memnun kalmadım onda ameliyat olmayı da düşünmüorum. kendide ekibi de çok ters insanlar. paramla azar yemeğe niyetim yok.

kızlar hepinizide merak ettim güzel haberleriniz yokmu... bende şaban beyın hastasyım cok sorunumuz yok ama olmuyor ıste...

senin neden olmuytor peki. şaban beyle olan tedavin sonuç verdi mi? ben şahsen şaban beyin ilgi ve alakasından memnunum ama daha başlamadı tedavim ameliyat olucam daha sonra başlayacağım.

senin neden olmuytor peki. şaban beyle olan tedavin sonuç verdi mi? ben şahsen şaban beyin ilgi ve alakasından memnunum ama daha başlamadı tedavim ameliyat olucam daha sonra başlayacağım.

ben şaban bey ekibi ve hastaneden cok memnunum ege de falan bu ısler cok uzuyormus sıfa cok konforlu saban bey ılgılı ve basarılı senın ozel durumun yanı amelıyatından sonra onerırım. tavmergen konusu sıkıntılı bıraz cok arkadasım var hastası bıraz dıyalogsuz oldugunu duyuyorum ama cok ıyı bır doktor bır daha dusun derım .ıyısallah tedavın bıtınce tup ıcın saban beyle gorusursun cunku ayın 10 gunu muayene oluyor neredeyse sıkıntılı bır donem mutsuz olmanı ıstemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…