- 7 Mayıs 2013
- 154
- 2
- 118
- Konu Sahibi psikoyaman
-
öncelikle hayırlı olsun umarım hersey gönlünce olur. bende saban beyin hastasıyım tüp bebeğe başlayalı 5 ay oldu tüm testlerim yapıldı sıs yani sulu ultrason filmim cekildi tam hersey yolunda derken 3 aydır tsh degerimi normale cevirmeye calışıyorum sonunda oda normale döndü ve adetimin 2. gününü bekliyorum saban beye gitmek için ama en son 3 ay önce görüstük ve tsh normale dönünce gel dedi ve ne aradı ne sordu ilgisizlik canımı sıktı bide tek hasta bendim ruhsat problemleri varmıs sanırım tüp bebek konusunda kimse yoktu benden baska yani en azsından bir telefon etmelerini beklerdim cünki hersey özel yapılıyo sonucta milyarlar vericez bilimiyorum ama biraz güvenim sarsıldı görüşmemde eger tedavimdede böyle ilgisiz ve takipsiz olucaksa dosyamı almayı düşünüuorum ordan ..senin suanki asaman ne bilgilendirirmisin biraz ..:18:
Benim problem tüplerimin tikali olmasi sonradanda tedaviye basladiktan sonra troid az calismasiyla karsilastik sukur iyi troid simdi hergun ilac kullaniyorum ben gorusmeye gittim ve acik acik konustum aslinda hemsirelerle alakali bi ilgisizlikti yani onlarin aramasi gerekirmis neyse saban beyle anlastik ve tup bebege basladik haz. 5 ten beri ignelerim basladi 2 gunde bir kontrolum var yarin sanirim son kontrolden sonra catlatma ignesi olup 36 saat icindede yumurta toplanicak hayirlisi bakalim ne olacak
inşallah bebişine kavuşursun canım çok sevindim tedavinin başlamasına:) ben de 10 gün sonra adet olucam o zaman gidsicem kontrole bakalım artık hayırlısı... dediğin gibi orda Şaban Bey değil de hemşireler çokilgisiz ve hatta suratsızlar çokçok mu aramışlar onları ne:))
canim allah bu zorlu yolda hepimizin yuzunu guldursun cok zor bir surec yorucu insallah sonu guzel olucak ama hemsirelere gelince Bencede cok suratsizlar kendilerini bisi zannediyolar bu arada benim yumurta toplama islem bir kac gun daha sarkti yumoslar buyumeye devam ediyo gqliba degerlerim onu gosteriyor
inşallah bebişine kavuşursun canım çok sevindim tedavinin başlamasına:) ben de 10 gün sonra adet olucam o zaman gidsicem kontrole bakalım artık hayırlısı... dediğin gibi orda Şaban Bey değil de hemşireler çokilgisiz ve hatta suratsızlar çokçok mu aramışlar onları ne:))
hadi bakalım inşallah kaliteli yumoşların olur canım. ben de çok merak ediyorum ne zaman giricem bu sürece, beni neler bekliyor acaba diye...
Heycanli bi surec canim allah sonumuzu hayir etsin bugun gene tahlil verdim sukur sonuc guzel ve catlatma ignemi vuruncam bu aksam 9da sali sabah 7de yumoslarim toplancak hayirlisiyla insallah heycan varrrrr nasil olcak
Yumurtalar toplandi ama transfer ertelendi bi dahaki adetimden sonra olucak benim yumurtaliklar fazla buyumus yumurtlucam diye hamile kalirsan daha cok buyur tehlikeli olur dedi doktorcum bizde dondurduk yumoslarimizi allahtan 1 .kalite yumosum cok cikti dayanacaklar insallah 1 ay kadqr
Canım insallah ameliyata gerek kalmazda hersey yolunda gider bir an önce kavusursun benim bayram sonu belli olcak ertelenmezse transfer olucak yumurtalıklarım inmiştir insallah
inşallah istediğin gibi gider herşey canım... benim pek de istediğim gibi gitmedi durumlar. kan tahlillerinde ca değerleri yüksek çıktı bir an önce operasyon şart dedi Şaban bey. ve beni ege üni.de prof.erol tavmergene yönlendirdi. o da ağustosa attı muayeneyi. ameliyat yolları göründü anlayacağın bana. bi de ca testleri yüksek çıkınca dr kötü huylu olma ihtimali de var dedi.iyice canımı sıktı
Canım insallah ameliyata gerek kalmazda hersey yolunda gider bir an önce kavusursun benim bayram sonu belli olcak ertelenmezse transfer olucak yumurtalıklarım inmiştir insallah
arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum izmire yeni taşındım ve burdaki hastanelerle ilgili hiç bir bilgim yok Allahtan burası varda siz değerli arkadaşlardan yardım alabiliyoruz şimdi bana ister özel ister devlet hastanesi için fikir verebilecek olan varsa duacısı olurum ben aliağada oturuyorum neresi bana yakın 9 eylül hast.içide cok iyi diyorlar çok kararsızımne olur yardım edin
kızlar hepinizide merak ettim güzel haberleriniz yokmu... bende şaban beyın hastasyım cok sorunumuz yok ama olmuyor ıste...
senin neden olmuytor peki. şaban beyle olan tedavin sonuç verdi mi? ben şahsen şaban beyin ilgi ve alakasından memnunum ama daha başlamadı tedavim ameliyat olucam daha sonra başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?