Tüp Bebek Sgk Raporu ve İzmir Şehir hastanesi 2025

İlaç raporunuzu almak için bi tarih veriyorlar banadataeih verdiler hatta o süreye kadar doğum kontrol hapı kullan dediler rapor günü tekrar bi muayene oluyormu merak etmiştim çünkü maalesef ben çok az doktor gördüm bide size kan sulandırıcı yazıldımı acaba ilAç raporunuzda
Yok muane olmadım sadece raporu bekledim kan sulandırıcı da yazdılar ama bence boşuna çünkü ztn kendiliğinden herşey normal seyrinde gidiyordu hatta ayın ortasında kan sulandırıcı yüzünden kanamam oldu ama allahtan tekrar eahim duvarı kalınlaştı yaptılar transferi bu ay ama maalesef negatif oldu bizim erkek faktörlü varikosel olduğu için olmuyordu şimdi adet olmayı bekleyip tekrar başlicam ama ilaçsız diyecem inşallah bu sefer olur herşeyin hayırlısı hepimiz için 😢🤍

Yok muane olmadım sadece raporu bekledim kan sulandırıcı da yazdılar ama bence boşuna çünkü ztn kendiliğinden herşey normal seyrinde gidiyordu hatta ayın ortasında kan sulandırıcı yüzünden kanamam oldu ama allahtan tekrar eahim duvarı kalınlaştı yaptılar transferi bu ay ama maalesef negatif oldu bizim erkek faktörlü varikosel olduğu için olmuyordu şimdi adet olmayı bekleyip tekrar başlicam ama ilaçsız diyecem inşallah bu sefer olur herşeyin hayırlısı hepimiz için 😢🤍
İnşallah gönlünüze göre olur ben böyle şeylerin zamanı olduğuna çok inanıyorum üzülmeyin benim de kan pıhtılaşması yüzünden dış gebeliklerim ve kimyasallarım olmuştu tek tüpümü kaybettim hatta bu yüzden kan sulandırıcı yazmalarını istiycektim sizin kayıplarınız varmıydı acaba ondan mı yazıldı kan sulandırıcı

İnşallah gönlünüze göre olur ben böyle şeylerin zamanı olduğuna çok inanıyorum üzülmeyin benim de kan pıhtılaşması yüzünden dış gebeliklerim ve kimyasallarım olmuştu tek tüpümü kaybettim hatta bu yüzden kan sulandırıcı yazmalarını istiycektim sizin kayıplarınız varmıydı acaba ondan mı yazıldı kan sulandırıcı
Yok benim daha önce hiç gebelik oluşmadı kan sulandırıcıyı bende anlamadım neden verdiler ama bir bildikleri vardır dedim içtim bütün ilaçları

İlaç raporunuzu almak için bi tarih veriyorlar banadataeih verdiler hatta o süreye kadar doğum kontrol hapı kullan dediler rapor günü tekrar bi muayene oluyormu merak etmiştim çünkü maalesef ben çok az doktor gördüm bide size kan sulandırıcı yazıldımı acaba ilAç raporunuzda
muayene ya da kan olmuyor. sabah gidiyosunuz oglen 1:30 dan sonra rapor cıkıyor uzun bi zaman dilimimde hastanede oluyorsunuz

Merhaba 🌸 ben de şehir hastanesinde tedavi oluyorum şu anda transfer için haber vermelerini bekliyorum salı günü opu oldum bugün 4.gün , beni 3.gün aradılar (perşembe günü) embriyolarınızı pek parlak görmüyoruz dediler 5.günü beklemek istiyoruz dediler daha da aramadılar kaç tane embriyo olduğunu sorduğumda telefondan bilgi teyidi yapamadığımız için bu bilgileri telefonda veremiyoruz dediler. Sorum şu aslında benim dize; eşimde de varikosel vardı 2aralıkta ameliyat oldu sonraki testlerinde morfoloji %1 den artış gösterdi şehir hastanesindeki rapor için yapılan testlerinde %3 çıktı umarım doğrudur. Sizin ilk negatif olduğunda neden negatif olduğunu ya da embriyoyu transfer ederken embriyoların gidişatının iyi halinin ya da kötü halinin yumurtadan mı ya da spermden mi olduğunu söylediler mi ?
Çok uzun yazdım umarım anlatabilmişimdir 🥹☺️

Yok benim daha önce hiç gebelik oluşmadı kan sulandırıcıyı bende anlamadım neden verdiler ama bir bildikleri vardır dedim içtim bütün ilaçları
Merhaba ben de tüp bebek tedavisi görüyorum. Takviye olarak hormon alınıyor vücuda buda pihtilasmayi arttırıyormus bunu engellemek için kan sulandırıcı veriliyor. Ben hem hap hem igne olarak kullanıyorum suan

Merhaba ben de tüp bebek tedavisi görüyorum. Takviye olarak hormon alınıyor vücuda buda pihtilasmayi arttırıyormus bunu engellemek için kan sulandırıcı veriliyor. Ben hem hap hem igne olarak kullanıyorum suan
Doğru haklısınız aklıma geldi bana da aynı şeyi demişlerdi biri estrofem pıhtılaşma yapar tek başına diye coraspin kan sulandırucı da kullanmak zorundasın demişlerdi unutmuşum o kadar çok ilaç iğne alıyoruz ki hangisi ne içindi unutuyorum ☺️

Merhaba 🌸 ben de şehir hastanesinde tedavi oluyorum şu anda transfer için haber vermelerini bekliyorum salı günü opu oldum bugün 4.gün , beni 3.gün aradılar (perşembe günü) embriyolarınızı pek parlak görmüyoruz dediler 5.günü beklemek istiyoruz dediler daha da aramadılar kaç tane embriyo olduğunu sorduğumda telefondan bilgi teyidi yapamadığımız için bu bilgileri telefonda veremiyoruz dediler. Sorum şu aslında benim dize; eşimde de varikosel vardı 2aralıkta ameliyat oldu sonraki testlerinde morfoloji %1 den artış gösterdi şehir hastanesindeki rapor için yapılan testlerinde %3 çıktı umarım doğrudur. Sizin ilk negatif olduğunda neden negatif olduğunu ya da embriyoyu transfer ederken embriyoların gidişatının iyi halinin ya da kötü halinin yumurtadan mı ya da spermden mi olduğunu söylediler mi ?
Çok uzun yazdım umarım anlatabilmişimdir 🥹☺️
Ben daha gitmedim hastaneye yarın gidicem sebebini sorucam tabiki ama biraz da nasip işi onlar da bilemez diye düşünüyorum spermden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ben çünkü bende bir sorun yok şimdilik sadece sperm sıkınuısı var oda bizim embriyolar oluştu 6 tane döllendi 3 tanesi 5 güne geldi iki tanesi çok iyi kalitedeydi bir tane orta kalitede şuan iki tane kaldı bakalım yine gidip denicem onları da

Herkese merhaba , bende izmir şehir hastanesinde tüp bebek tedavisine başlıyorum. Çiğli eğitimde 5 aşılama oldum 3.tuttu fakat kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. Oranın raporu başka yerde geçmediği için şehir hastanesinde devam etmeye karar verdim. Aşılama evraklarımı, tüm belgelerimi toparlayıp 23mayısta ilk randevuma gideceğim. 23 mayısa kadarda dahiliye,üroloji,tıbbi genetik kısmını hallediyorum şuan. Dahiliye onayım geldi, kan pıhtılaşma ve hsg filmim özelden var direk onları vereceğim. Üroloji ve kromozom testi ayın 14ünde.. fiyat 17.000 hastane. İlaçlar ne tutacak bilmiyorum.. başka yapmam gereken birşey varmı süreç çok mu uzayacak. Tecrübeliler bilgi verebilir mi :)

Merhaba arkaşadaşlar bende İzmir şehir hastanesinde tedavi görüyorum çok şükür transfer zamanına geldik 4 gün sonra transferim olucak inşallah sonuç pozitif olur☺️
Buarada çok uzun sürüyor devlet hastanesi olduğu için sanırım heeşeyi tek tek bekliyorsun ben bir senedir gidiyorum ancak transfer zamanına gelebildik
Buarada orda fiyat 17.000 tl şuan ilaçlarla beraber sanırım 30 oluyordur oda en fazla o kadardır onun üstüne çıkmıyor umarım güzel sonuçlar alırız hep birlikte Allah hepimizi kavuştursun bebeklerimize 🥹
Merhaba 1 sene neden sürdü acaba okadar detaylı anlatır mısınız 😩

Back
X