Tüp Bebek Merkezleri izmir bornova şifa hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı????

saolun arkadaşlar bu durumda söylencek hiç bişey teselli etmiyor ama destek ve iyi dilekleriniz için teşekür ederim rabbim size yaşatmasın böyle bişeyi...sabah şoktaydım çok fenaydım ama şimdi daha sağlıklı düşünüyorum vardır bi hayır ben hep rabbbimden sağlıklı hayırlı evlat istedim.hayırlı zamnda nasip et dedim .rabbim bliyo demekki zamanını sakın umutsuz olmayın siz herkesin şansı kendine ben ikinc işansımı önümüzdeki ay denicem.bu sefer çift emriyo yyerleştircek nasipse:16:

canım benım gecmıs olsun ,cok sukur arka arkaya deneyebılıyoruz eskı tedavıler cok uzun sureclıymıs sanslıyız moralını yuksek tut...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü biliyorum ki ne desem booooş... inşallah tez vakitte rabbim yüzünü güldürür benimde yarın transferim olucak buz bebişimizi almaya gidicez kızmetse Allah a emanet ol sakın pes etme yola devam

kalınkam buz bebışın sana tutunur ıyısallah bana sureçleri yazarmısın bu ay benımde transferim olacak...

merahaba
EMO8935, boring, psikoyama ve diger arkadaslar aradan epey zaman gecmis ve , ben su an okudum mesajlarinizi.
bebekleriniz oldumu sonunda??
bende tup bebek tedavisine baslamak uzereyim ve oldukca tereddut icindeyim. sizden haber almak isterim
TESEKKULER

Back
X