Tüp Bebek Merkezleri izmir bornova şifa hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı????

ben şaban bey ekibi ve hastaneden cok memnunum ege de falan bu ısler cok uzuyormus sıfa cok konforlu saban bey ılgılı ve basarılı senın ozel durumun yanı amelıyatından sonra onerırım. tavmergen konusu sıkıntılı bıraz cok arkadasım var hastası bıraz dıyalogsuz oldugunu duyuyorum ama cok ıyı bır doktor bır daha dusun derım .ıyısallah tedavın bıtınce tup ıcın saban beyle gorusursun cunku ayın 10 gunu muayene oluyor neredeyse sıkıntılı bır donem mutsuz olmanı ıstemem

ben de tedavi için zaten Şaban Beyden başka dr düşünmüyorum. şimdi bile aklıma bi şey takıldığında arıyorum hastaneyi hemen bağlıyorlar ve aklıma gelen herşeyi sorup danışabiliyorum. sabırla dinliyor ve geçiştirmeden ayrıntılarıyla cvp veriyor. hatta 2 aydır gitmeme rağmen benimle ilgili tüm bilgileri hatırlıyor. bu yüzden çok çok memnunum kendisiden:)) peki senin başladı mı tedavin???

Son düzenleme:
teşekkür edrim.bodrumdan zor olmuyor mu pekı.allah açıl sifalar versin inş.bizde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
ben hıç bilmiyorum buraları arastırcam artık.ege unıversıtesınıde cok övuyorlar

teşekkür edrim.bodrumdan zor olmuyor mu pekı.allah açıl sifalar versin inş.bizde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
ben hıç bilmiyorum buraları arastırcam artık.ege unıversıtesınıde cok övuyorlar

zor olmaz mı canım maddi manevi yıpratıyor insanı daha tedavi başlamadan 3000 gitmiştir gidip gelmelerde... ama napalım katlanıyoruz sonunda bebişimize kavuşucaz diye. tabi Allahın izniyle... ege üni. için iyi diyorlar ama çok sıra bekliyormuşsun. o yüzzden eğer maddi imkanın varsa ve beklemek istemiyorsan bence özel bi hastanede yaptır.

Merhaba arkadaslar ben uzun suredir giremedim nete haberde veremedim benim transfer ertelenmisti yumurtalar toplanmisti kaliteli yumurta cikti sukur dondurduk ve 2. Ayda transfer onayim cikti oda bu ay olucak son kontrolumdu bugun ve sukur problem yok ve cuma transferim gerceklescek insallah sonra bekleme sureci basliyor ama heraeyin hayirlsi icim rHat ben doktoruma guveniyorum oda bana ve emriyomza guveniyor evet hemsireler biraz alakasiz davraniyor ama umrumda degil doktorcumla aramizda iletisim problemi olmuyor onemli olanda bu bence saban beyi siddetle tavsiye ederim herkese isinin ehli bir doktor

Merhaba arkadaslar ben uzun suredir giremedim nete haberde veremedim benim transfer ertelenmisti yumurtalar toplanmisti kaliteli yumurta cikti sukur dondurduk ve 2. Ayda transfer onayim cikti oda bu ay olucak son kontrolumdu bugun ve sukur problem yok ve cuma transferim gerceklescek insallah sonra bekleme sureci basliyor ama heraeyin hayirlsi icim rHat ben doktoruma guveniyorum oda bana ve emriyomza guveniyor evet hemsireler biraz alakasiz davraniyor ama umrumda degil doktorcumla aramizda iletisim problemi olmuyor onemli olanda bu bence saban beyi siddetle tavsiye ederim herkese isinin ehli bir doktor

canım tebrikler inşallah hayırlısıyla tutar bebişin, çok sevindim:))

İnsallah canim allah emeklerimizin karsiligini verir inan cok zor bi surev maddi manevi cok yordu bizi ama sinu guzel olurda unuturuz tum sıkıntilarmizi rabbim her isteyene versin hayirlisiyla

allahım bu ne heycandır yarın transferim var bu aksam 6 da buz bebislerim cozuldu ve yarın sabah değerlendirilip haber vericekler ve öğle sonuna transfer randevusu vericekler içim kıpır kıpır bebeklerimi yarın bu saatlerde nasipse göbüşümde hissedicem cok cok cok tuhaf hisler yasıyorum simdiden rabbim her isteyene kolaylıkla bu günleri nasip etsin ve hayırlıysıyla sağlıkla kollarımızı doldursun cennet kokulu bebişlerimizlee aminnnnn
:16:

allahım bu ne heycandır yarın transferim var bu aksam 6 da buz bebislerim cozuldu ve yarın sabah değerlendirilip haber vericekler ve öğle sonuna transfer randevusu vericekler içim kıpır kıpır bebeklerimi yarın bu saatlerde nasipse göbüşümde hissedicem cok cok cok tuhaf hisler yasıyorum simdiden rabbim her isteyene kolaylıkla bu günleri nasip etsin ve hayırlıysıyla sağlıkla kollarımızı doldursun cennet kokulu bebişlerimizlee aminnnnn
:16:

canım yaa ben bile heyecanlandım şuan. inşallah şu mübarek günde tutar bebişlerin canım:) dua edicem senin için... benimde ameliyat tarihim belli oldu 16 eylülde masaya yatıyorum artık:( birazcık korku var içimde...

canım yaa ben bile heyecanlandım şuan. inşallah şu mübarek günde tutar bebişlerin canım:) dua edicem senin için... benimde ameliyat tarihim belli oldu 16 eylülde masaya yatıyorum artık:( birazcık korku var içimde...

seninde ameliyatın belli olmuş canım inşallah tez şifa bul bebeişine kaavus benimde dün tranferim gerçekleşti ve suan bebikim benimle orda olduğunu bilmek çok güzel rabbim ayırmasınn inşallah benden:49::16:

seninde ameliyatın belli olmuş canım inşallah tez şifa bul bebeişine kaavus benimde dün tranferim gerçekleşti ve suan bebikim benimle orda olduğunu bilmek çok güzel rabbim ayırmasınn inşallah benden:49::16:

amin canım teşekkürler:) inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur. bunun için bi yerde okumuştum burda tüp bebekle ilgili bi forumdaydı galiba. bebeğin rahime tutunması için bol bol ananas suyu içip ve kabak çekirdeği yiyiorlarmış faydasını da görmüşler bilgin olsun istedim ;)

allah yardımcın olsun canım inş.cektiğin sıkıntılara değer rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün.hangi dr gidiyorsun ege univ.dr.kaan bey varmış şimdi irenbeye geçmiş burdaki arkadaşlar çok memnunlar mış bende bir ön görüşme yapmaya gidicem fakat tedavi 5 yada 6 milyara mal oluyormuş:43:inş. ıyı ve vicdanlı işinin hakkını veren drlarla karşılaşırız canım en kısa zamanda güzel haberlerle buluşalım inş.:49::49::49:

canım benım inş.bebişin senden hiç ayrılmazda sag salım kucağına alırsın umarım bu süreçte cok dik.et kendine dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz:49::49::49:

amin canım teşekkürler:) inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur. bunun için bi yerde okumuştum burda tüp bebekle ilgili bi forumdaydı galiba. bebeğin rahime tutunması için bol bol ananas suyu içip ve kabak çekirdeği yiyiorlarmış faydasını da görmüşler bilgin olsun istedim ;)

canım benım inş.bebişin senden hiç ayrılmazda sag salım kucağına alırsın umarım bu süreçte cok dik.et kendine dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz:49::49::49:

çok saolun kızlar sabırla bekliyorum inşallah pozitifi görücemm dualarınızla rabbim hepimize yasatsınn anneliği:16:

ben de tedavi için zaten Şaban Beyden başka dr düşünmüyorum. şimdi bile aklıma bi şey takıldığında arıyorum hastaneyi hemen bağlıyorlar ve aklıma gelen herşeyi sorup danışabiliyorum. sabırla dinliyor ve geçiştirmeden ayrıntılarıyla cvp veriyor. hatta 2 aydır gitmeme rağmen benimle ilgili tüm bilgileri hatırlıyor. bu yüzden çok çok memnunum kendisiden:)) peki senin başladı mı tedavin???

kızlar benım 2 asılama 1 tup bebek olmadı donmus transferım var adet gorunce olursa artık olmazsa pes edıyorum

Olmadi arkadaslar maalesef bebegim tutunamadi bana nasip degilmis

Olmadi arkadaslar maalesef bebegim tutunamadi bana nasip degilmis

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü biliyorum ki ne desem booooş... inşallah tez vakitte rabbim yüzünü güldürür benimde yarın transferim olucak buz bebişimizi almaya gidicez kızmetse Allah a emanet ol sakın pes etme yola devam

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü biliyorum ki ne desem booooş... inşallah tez vakitte rabbim yüzünü güldürür benimde yarın transferim olucak buz bebişimizi almaya gidicez kızmetse Allah a emanet ol sakın pes etme yola devam

canım çok üzüldüm gerçekten ama hayırlısı böyle demekki. sağlıklı bebek tutunuyor bunu unutma demekki sağlıklı değilmiş. umudunu yitirme göreceğiz inşallah pozitifi hep birlikte...

saolun arkadaşlar bu durumda söylencek hiç bişey teselli etmiyor ama destek ve iyi dilekleriniz için teşekür ederim rabbim size yaşatmasın böyle bişeyi...sabah şoktaydım çok fenaydım ama şimdi daha sağlıklı düşünüyorum vardır bi hayır ben hep rabbbimden sağlıklı hayırlı evlat istedim.hayırlı zamnda nasip et dedim .rabbim bliyo demekki zamanını sakın umutsuz olmayın siz herkesin şansı kendine ben ikinc işansımı önümüzdeki ay denicem.bu sefer çift emriyo yyerleştircek nasipse:16:

Back
X