Gelinbaşı ve Gelin Tacı izmir bornova kuaför

Ftsftm

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
352
20
318
izmir bonovada sercan&ibrahim kuaför salonu hakkında bılgısı olan var mı arkadaslar.
düğün salonununun paket programı dahılınde bu kuaforde ucretsız gelın sacım ve makyajımın yapılacagı soylendı fakat hıc bır fıkrım yok nasıl bır yer.. yardımlarınızı beklıyorum...

nerdeymiş kuaför
isimden bilemedim ne zamandır bornovadaki kuaförlere gitmiyorum.

canım bu kuaförde benim arkadaşımın kardeşi çalışıyo. söylediğine göre güzel modeller çıkartıyolarmış. zaten oranın sahipleri mesleğe yeni girmiş insanlar değil. düğün salonuyla çalışmaları da senin için bir avantaj çünkü istediğin hafta sonu gidip senden önceki gelinleri görebilirsin. böylece düğününden önce içine sinmezse başka bi yere yönlenebilirsin, ki bu durumda sürekli gittiğin, tanıdığın bi kuaför varsa onu tercih etmen daha iyi olabilir. sercan&ibrahim geçen sene de düğün salonuyla çalışıyordu. gelin başı konusunda deneyimleri sağlam yani. bi de siz hangi düğün salonuyla, nasıl bi programla kaça anlaştınız beni bilgilendirebilir misin? benim de bu yaza düğünüm olacak şuanda araştırma evresindeyizhihoyyyt

gittim sercan ibrahime.
sadece gelin basi ucretsiz yapiyor salonla anlasmali olunca..[bende oyle]
makyaj ucreti ayri..porselen makyaj 70 lira dedi..
turbanida esma diye bir bayan yapiyormus ama sehir disinda oldugu icin goremedim

Ben düğünde İbrahim beyle çalıştm gerçekten çok profesyoneller. Düğün salonu ödeyince ben dandik olacağından şüphelenmiştim ama harika çıktı. Fotoğraf albümümdeki saç ve makyaj da onlara ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…