Izmir///35

ayyyyy regl dönemleri en berbat dönem ben yataktan kalkamıorum geçmiş olsun cnm bak ben regl dönemlerimde 1litre suyu kaynatırım birazcık soğusun pet şişeye koy havluya sar ayağının altına koy ağrıyı alıo cnm

ay yok hayatım 2 tane ağrı kesici aldım bana mısın demedi
normalde 1 tanesi yeterdi
demekki sağlam üşütmüşüm senağlama

sen bilirsin cnm ama çok dikkat et kendine havalar çok berbat inş en kısa zamanda iyileşirsin

canım öyle karamsarlığı bırak. az zaman kaldı de. sabırla o günü beklemeye çalış. sonra oh be diyeceksin. bizde çiçeklerimizle gelip seni ziyaret edeceğiz. hayırlısıyla o günde gelecek inşallah. a.s.
çınara laf yok. yerim ben onu. şimdi ne tatlı olmuştur. allah uzun ve sağlıklı ömür versin. omuzlarından öp benim yerime. :1hug:

canım ben doğuda da görev yaptım. oralarda da kiralar pek farklı değildi. bizim gibi memur ailelerinin ev sahibi olması, ancak emekli olunca oluyor. biz emekli olduk ama hala evimiz yok. işte babadan kalan bir evim var. onuda kiraya verip buradaki kirayı karşılamaya çabalıyorum. :1no2: orada oturmam için memlekete gitmem lazım. buda imkansız. satmayıda asla düşünmüyorum. o benim garantim diye tutuyorum. belli mi olur, belki memlekete giderim.

arkadaslar sohbet koyulasmis bakiyorum güzel valla hep böyle olsun degilmi ama :sm_cool:

bitosum iyi dileklerin için teşekkürler sen nasılsın cnm
hcr35 valla cnm keyifler iyi ama havalarda düzelse tam süper olucak

birsey degil canim,yakinda düzelir insallah,hepimiz rahatlariz valla ,bende yeni baktim biraz sonra yatacagim,iyiyim allaha sükür sag ol canim öptüm seni cokkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

selam kızlar ben yine yetişemedim size galiba herkez yatmayamı gitmiş ne:uhm::uhm:

arkadaslar herkeze iyi geceler güzel rüyalar, geceniz ve sabahiniz mutlu olsun ,yarin görüsürüz insallah öptüm hepinizi.kaydirigubbakcemile3

kızlarr neberrr birileri varmı :)

merhaba canım ben burdayımsengözlerimebaksanab
nasılsın?
ben de azönce bakabildim ama kimseler kalmamışmı ne anlamadım yazılar bayagı geride..:uhm:

siz geldiniz ben gidiyorum yarin görüsürüz öptüm arkadaslar.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyim sağol sen nasılsın ben izmirden yeniyim biraz sositososito

ben 2007 den beri pasif üyeydim.ama yeni yeni sohbetlere katılmaya başladım..
ben de yeni sayılırım canım merak etme..ben de izmire yakın biryerlerden biraz kuzeyinde bir ilçede oturuyorumyerimseniben

ben 2007 den beri pasif üyeydim.ama yeni yeni sohbetlere katılmaya başladım..
ben de yeni sayılırım canım merak etme..ben de izmire yakın biryerlerden biraz kuzeyinde bir ilçede oturuyorumyerimseniben

ya ne güzel ben bergamada okumuştum hangi ilçe :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…