Izmir///35

yine fazla degiliz ,neredeyiz kizlar ya uyuyormusunuz yoksa ? :1no2:

merhaba canım ben geldimhihoyyyt
soğuk hava net i vurdu.gerçekdende kimseler takılmıyor artık eskisi kadar:uhm:
bizde kızımla pc yi paylaşamıyoruz:çok üzgünüm:bu saatlerde bana anca fırsat geliyo.bazen ben girene kadar kimseler kalmıyo bile:a015:

şuan mutluluktan kitelendim sayılır bugün aşkımla 4 yıl oldu mutluluktan uçuyorum aşkımı çok seviyorum

merhaba evet kimse yok valla,anladim ben rahat girebiliyorum laptop lari varda ben rahatim oh yahihoyyyt

merhaba evet kimse yok valla,anladim ben rahat girebiliyorum laptop lari varda ben rahatim oh yahihoyyyt

benim kızım daha 4 yaşında paint de resim yapmayı öğrendi şimdi kurtulamıyorum. zaralarında dolayı uzaklaştrsamda pc yi alınca bukezde bana izin vermiyo.uyuyana kadar fazla rahat yok bana.gündüzleri çok yoğunum çocuklarım henüz küçük işlerden pek fırsat kalmıyo pc alıpda oturmaya.msn bütün gün açık ama kk ne gece bu saatlerde anca girebiliyorum..burdaki sohbetlerde bağımlılık yapıyo insanda vallaa.s
birkere alıştımı insan bakmadan edemiyorkaydirigubbakcemile3

arkadaslar ben kaciyorum,hepinizi cok öpüyorum,iyi geceler diliyorum, mutlu olun mutlu kalin,en güzel günler sizin olsunkaydirigubbakcemile3

şuan mutluluktan kitelendim sayılır bugün aşkımla 4 yıl oldu mutluluktan uçuyorum aşkımı çok seviyorum

allah mutluluğunuzu daim etsin..tebrik ediyorumcanım biz 4 yıl sonra nişanlanmıştık

aynen canim allah yavrularini sana bagislasin canim ya cocuklar kücük olunca öyle oluyor biliyorum allah eksikliklerini göstermesin,benimkiler büyük oyüzden ben cok rahatim bütün gün rahat geciyor,kizim 22 yasinda oglum 19 rahat olmayimda ne olsun degilmi?:dance:

öptüm sizi yarin görüsmek üzere canlar iyi gecelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oooo...maşallah
allah bağışlasın sizinkileride.siz kaygıyı atmışsınız a.s
darısı başıma diyeceğimde:bbo:.....
şimdi bişey değil dizimin dibindeler tabiri caizse.ama büyüyünce dahada zorlanıcam bu kesin:1no2:
allah sağlık versinde..büyüdüklerinde görelim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…