Izmir///35

cok gecmis olsun arkadasim ,insallah en yakin zamanda evine dönersin hayirlisi ile,karsiyaka hic özlenmezmi insanin burnunda tütüyor.kaydirigubbakcemile3

selam kızlar neler yapıyorsunuz:uhm::uhm:
xeno arkadaşım geçmiş olsun sizede allah şifalar versin

merhaba kıslar :) ben de izmir den.. :teselli:.kaşıyaka da doğdum şu an evliyim ve şirinyer buca dayım :))) annemler de çiğli de :=)))

merhaba kıslar :) ben de izmir den.. :teselli:.kaşıyaka da doğdum şu an evliyim ve şirinyer buca dayım :))) annemler de çiğli de :=)))

merhabalar hosgeldin,bizde izmir karsiyakadan fakat ben almanyada oturuyorum.kaydirigubbakcemile3

ayy canım beniiiiim, gurbettesin yanii..ben de asker eşiiyim 2 sene sonra ben de senin gibi olcamm bu güzelim memleketimden gidicem (
hemşehrim beniiiim:1hug:

evet canim gurbetteyim 23 senedir,allah memleketinden uzakta olanlara sabir versin cok zor alismiyorsun fakat alismak zorunda kaliyorsun,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Nerdeeeeeee geçen ay 10 gün yine hastanede yattım (( Çınar askere gidince evime gideceğim sanırım (((

canım ya geçmiş olsun. bak üzüldüm şimdi. peki bu safra ameliyatı işi ne oldu. sorun var diyordun.
evinin hasreti iyice içine işledi anlaşılan.benneyaptımki

senin adına sevindim. ev sahibiniz mi insafa geldi. :1rolleyes:

canım ya geçmiş olsun. bak üzüldüm şimdi. peki bu safra ameliyatı işi ne oldu. sorun var diyordun.
evinin hasreti iyice içine işledi anlaşılan.benneyaptımki

K.doğum doktorum laparoskop yöntemi ile ameliyata hala izin vermiyor açık ameliyat olman lazım diyor. Genel cerrahta sezeryan ile doğum yaptığım için daha açık ameliyat olmaz diyor delirmek üzereyim. Ağrılarım oluyor ona mu yanayım evimi, düzenimi çooooookkkk özledim ona mı yanayım, Çınar annemlerin elinde çok şımarık oldu ona mı yanayım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…