olsun canım. bende uzun zamandır giremiyordum. yeni pc aldımda artık rahatça girebiliyorum.:jeyyar:
aslında ben de isterdim ikinci bir çocuğumun olmasını ama artık 34 yaşındayım ve ilk bebiş için çoook uğraştık...herşeyin hayırlısı...
aaaa öylemi ...yaparlarmı ablacım gerçekten uyardığın iyi oldu valla ...tahmin etmemiştim hiç ...kızlar hayret birşey kızımın uykusu gelmiş sonunda aman kaçmadan ben kaçayım iyi geceler allah rahatlık versin .kısmetse yarın görüşürüz ...öptüm sizi ..şükocum hiç konuşamadık ama daha sonra gelirsen benim çenem düşüktür konuşuruz yani ....yarınınız bugününüzden iyi olsun ..by ..
canım yaşında ne varmış. 40 yaşına kadar doğurma hakkımız var. merak etme sen.:1hug:a.s.
aaaa öylemi ...yaparlarmı ablacım gerçekten uyardığın iyi oldu valla ...tahmin etmemiştim hiç ...kızlar hayret birşey kızımın uykusu gelmiş sonunda aman kaçmadan ben kaçayım iyi geceler allah rahatlık versin .kısmetse yarın görüşürüz ...öptüm sizi ..şükocum hiç konuşamadık ama daha sonra gelirsen benim çenem düşüktür konuşuruz yani ....yarınınız bugününüzden iyi olsun ..by ..
34 yaş bebek için geç değil canım ama herşeyin hayırlısı tabikide..kardeş çok güzel birşey.aslında ben de isterdim ikinci bir çocuğumun olmasını ama artık 34 yaşındayım ve ilk bebiş için çoook uğraştık...herşeyin hayırlısı...
fatma halecim ben çalışan bir anneydim ama. çocuklarıma bakacak bir yakınımda yoktu maalesef. ikiside birden çıkar büyürler demişlerdi. kazın ayağı öyle değilmiş. bakıcı-yuva arasında kaldım ben. çok zor günlerdi o günlerim. şimdi biri evli diğeri üniversiteyi bitirmek üzere. ama bu günlere gelene kadar çok yıprandım.
evet canım doğru söylüyorsun aslında :))
evet ya bende hiç anlamıyorum bak bu işlerden.yeni evin hayırlı olsun canım biraz geç oldu ama ben yeni farkettim muhabbetin aslınıya gitmeden bişey daha diycem ben bu rep işini sevmedim kimseyi repliyemiyom ya hep en az bilmem kaç kişiyi repleyin öyle o kişiyi repleyin diyo ...yok 24 saat sonra diyo ...amann .haklısın fatmahale allahmı söyletti ne ...aman ne yapayım olursa olur ..çalışmıyorum şu an ...hem yeni evde bana arkadaş olurlar kızımla ...
kızlar doğru söylüyorsunuz kardeş olmak çok güzel bir duygu.... biz de tam dört kardeşiz onlar olmasaydı ne yapardım bilmiyorum...kızım da bu duyguları yaşasın isterim aslında...bakalım zaman neler gösterecek...
kızlar doğru söylüyorsunuz kardeş olmak çok güzel bir duygu.... biz de tam dört kardeşiz onlar olmasaydı ne yapardım bilmiyorum...kızım da bu duyguları yaşasın isterim aslında...bakalım zaman neler gösterecek...
tmm ablacım iyi gecelera.s.kızlar buraya takılıp kaldım. birazda diğer yerleri dolaşayım. bugünlük sizlere iyi geceler diliyorum. hepinizi öpüyorum.
en doğrusunu yaparsın canım. anneciğim tek çocuk, yok çocuk gibi bir laf ederdi. bizde 5 kardeşiz. ve kalabalık bir aile ortamı gerçekten çok güzel oluyor. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?