• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

fatma hale ne var yaşında bu yaşta yeni evlenen bisürü arkadaşım var benim ..gözün alıyosa yap valla ..kalabalık aile güzel oluyo ben şimdiden değil de gelecekten korkuyorum ...firslady ablacım tam olarak nerde bu sayfa ben bulamadım ..o yüzdende hiç girmedim ..ya gözümden kaçtı baktım ama ...

aynı valla bizde de öyle ..bizim çocuklarda bizim gibiler.az önc keke diye tutturdular adam gitti aldı geldi.bu saatde yapamm mecbur gitti.
ben 5 yıl çocuk istememdim sonrada ard arda doğurmaya karar verdim iyikide öyle olmuş.insan rahata çabuk alışıyo sonra çok zor gelirdi.ama eger erken doğursaydım şimdi 3 yüde doğururdum herlade çocuk inanaılmaz bişey yaa..yaşamadan anlamıyo insan.tabikide çok zor ama isterdim birsürü çocuk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ama artık zor yaş zaten 30 oldu bunları büyütene kkadar daha çok zaman geçer şimdide istmem herhalde...

ay art arda bende 2 tane doğurdum. ikiz gibiydiler. çok zorlanmıştım. ama büyüdüler çok şükür.:1hug:

şeyden sordum ilk açıldığını duyduğumda bende açmıştım kapatıldı felan diye bitepki verdim ama o arkadaşımada söyledim ha ben ha bi başkası farketmez ...olsunda heryerde varım yani ..ondan dedim konusu geçmiştir belki diye ...ama kimseye gücenmedim ....

allah ömürlerini uzun etsin ....
aminn canım cümlemizinkini:Saruboceq:
merhaba çıtırlar iyi kaynatmışsınız. oku oku anca bitirdim.
hoşgeldiniz filiz ablahihoyyyt
kız yok ne manisası allah iyiliğini :roflol:versin güldürdün beni gecegece:roflol:..kafayı yersem oraya yatırırlar delikafaduldendelikafaduldenomanada dedim ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gelirsiniz:1shok:...beni böyle düşünen adam modunda bulursunuz kafamçokkarıştı..öyle yani ....:roflol::roflol::roflol:

offf koptum ya burdaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağır duymaz uydurr da benmki ne oldu şimdi bilmem valla:roflol::roflol::roflol:

ya demeyin kızlar bendende bi süpriz gelebilir heran ...tamda kilo vermişken ...ay olsada fena olmaz yani ..eşimde çok istiyo ...

selam kızlar ben de izmir karşıyakalıyım ama işimin işi dolayısıyla ankaradayız 4 yıldır umarım izmire geliriz en kısa zamanda....

fatma hale ne var yaşında bu yaşta yeni evlenen bisürü arkadaşım var benim ..gözün alıyosa yap valla ..kalabalık aile güzel oluyo ben şimdiden değil de gelecekten korkuyorum ...firslady ablacım tam olarak nerde bu sayfa ben bulamadım ..o yüzdende hiç girmedim ..ya gözümden kaçtı baktım ama ...

geyik sohbetleri var. oraya gir. en altta. demek ki haberiniz olmamış. işte ben duyuruyorum. izmirliler geyikte filan gibi yazılmış.:sm_cool:

ne güzel onlarda beraber büyür benim kızımda 3.5 yaşında ağustosda 4 olcak 2005 doğumlu ...bende 27 yaşındayım oldu doğdu diyene kadar nerden baksan 1 yıl geçer ..bak ya neler diyorum ...

merhaba çıtırlar iyi kaynatmışsınız. oku oku anca bitirdim.

ya ablacım kususra bakma karıştırdım valla:utangac::utangac::utangac::utangac:çok utandım:1shok:
tekrar hoşgeldiniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ben şimdiye kadar pasif üyeydim sizleri yeni yeni tanıyorum kususruma bakmayın:utangac::utangac::utangac::utangac:

şüko hoşgeldin ...canım ...firstlady ablacım yok ben duydumda nerde olduğunu bulamamıştım hatta o arkadaşımıza ayıp olmasın diye özellikle gircektim ama ...bakarım birazdan hemen ....

fatma hale, şüko sizlerede merhaba. kuuuşşuuum hadi hayırlısı. yeni eve yeni bebek.:ecrin_bebek: inşallah olur.:CüvCüv:

fatma hale benide güldürdün valla ..iyi oldu gece gece yarın belki recep ivediğe gideriz birazda orda güleyim eşim sen çok gerildin bu aralar diyo ...gevşeticek aşkım beni yoksa herşeyin acısını o çekiyo garibimi benim ...

ya ablacım kususra bakma karıştırdım valla:utangac::utangac::utangac::utangac:çok utandım:1shok:
tekrar hoşgeldiniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ben şimdiye kadar pasif üyeydim sizleri yeni yeni tanıyorum kususruma bakmayın:utangac::utangac::utangac::utangac:

olsun canım. bende uzun zamandır giremiyordum. yeni pc aldımda artık rahatça girebiliyorum.:jeyyar:

ne bileyim ablacım firstlady ablam ..bakma sen benim böyle konuştuğuma ben cesaret edemem böyle arada gaza gelirim konuşurum ama hayat şartları çok zor türkiyede hiç birşeye güven olmuyo ..sabah bir kalkıyosun millet dökülüyo ne kriz ...ben bunu yıllar önce babamlada yaşamıştım şimdi eşimde gördüm o yzden dedim ya gelecek korkutuyo beni ...

selam kızlar ben de izmir karşıyakalıyım ama işimin işi dolayısıyla ankaradayız 4 yıldır umarım izmire geliriz en kısa zamanda....
canım hoşgeldin...:teytey:a.s.
ay art arda bende 2 tane doğurdum. ikiz gibiydiler. çok zorlanmıştım. ama büyüdüler çok şükür.:1hug:
evet demi ablacım gerçktende çok zor ama çokda keyifli..kaydirigubbakcemile5
benmde hala bekar arkadşlarım var doğru diyosunda herlade ard arda 3 çocuk kafayı yerim herhalde-tatlicadiarzu-
ya demeyin kızlar bendende bi süpriz gelebilir heran ...tamda kilo vermişken ...ay olsada fena olmaz yani ..eşimde çok istiyo ...
hayırlısı diyorum canım allah gönlünüze göre versin ama inan sonra çok zor gelicek..
ne güzel onlarda beraber büyür benim kızımda 3.5 yaşında ağustosda 4 olcak 2005 doğumlu ...bende 27 yaşındayım oldu doğdu diyene kadar nerden baksan 1 yıl geçer ..bak ya neler diyorum ...
allahmı söyletiyo nee:uhm::jeyyar::jeyyar:

fatma hale benide güldürdün valla ..iyi oldu gece gece yarın belki recep ivediğe gideriz birazda orda güleyim eşim sen çok gerildin bu aralar diyo ...gevşeticek aşkım beni yoksa herşeyin acısını o çekiyo garibimi benim ...

canım taşınma stresi. eve geçince rahatlarsın. yalnız kıymetli eşyalarını emniyete al. kızım taşınırken, taşıyıcılar kızımın çok kıymetli fotoğraf makinesinide almışlardı. bir daha bulamadı. çok üzülmüştü. eşinin ilk evlilik yldönümü hediyesi idi. aman dikkatli olun.:kızgın:

aslında ben de isterdim ikinci bir çocuğumun olmasını ama artık 34 yaşındayım ve ilk bebiş için çoook uğraştık...herşeyin hayırlısı...

fatma halecim ben çalışan bir anneydim ama. çocuklarıma bakacak bir yakınımda yoktu maalesef. ikiside birden çıkar büyürler demişlerdi. kazın ayağı öyle değilmiş. bakıcı-yuva arasında kaldım ben. çok zor günlerdi o günlerim. şimdi biri evli diğeri üniversiteyi bitirmek üzere. ama bu günlere gelene kadar çok yıprandım.

Back