• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

ayy karnım acıktı canım çiğ köfte istedi ne biçim ya ...gece gece

ayyy sorma varya kızım iyice kırmış durumda içerde benim yünlerle oynuyo hadi yatalım diyorum bu saatte uyulurmu diyo bana ya ....amanin sende bide ikitane ...bende yapcam bitane daha belki ozaman durulur

ayy karnım acıktı canım çiğ köfte istedi ne biçim ya ...gece gece

kocacım çok iyi yapar askerde öğrenmiş ama biz de gece tatlı kırizi tutuyorcokacimcoookhamilemisin yoksaadelikafadulden

yada beni manisada ziyarete gelirsiniz artık yakın nasıl olsa şurası ...

yok değilim herhalde bu ara ama canım acayip acayip şeyler çekiyo ne bileyim kız ...aman tamda zamanı olur yani bukargaşada ..istiyorum ama şimdi değil ...

ayyy sorma varya kızım iyice kırmış durumda içerde benim yünlerle oynuyo hadi yatalım diyorum bu saatte uyulurmu diyo bana ya ....amanin sende bide ikitane ...bende yapcam bitane daha belki ozaman durulur

benimkiler küçük daha biri 2 diğeri 3 yaşında...yaş farkının fazla olmaması çok iyi oldu birlikte sürekli oynuyorlar..ama bu hadde gelene kadarını hiç sorma bacım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay bnmde annem yapar urfalı bi komşumuz vardı anneme o öğretmişti ....bnm eşiminde tatlı krizleri meşhurdur ben gecenin bi saatinde ona tatlı yaptığımı çok biliyorum ..

bilirim nasıl geldiklerini benim alt katta yeğenlerim var ikitane benimkiyle üç oluyolar ...aman kafayı yiyoruz meleğimle ama ayrılıyolar artık ...çocuklar..

kız sana allah kolaylık versin ben çocukların yaşlarını yeni fark ettim öf biri 2 yaş sendromu içinde biri zaten uçmuştur yada tek çocuklar daha kötü oluyo ...

yada beni manisada ziyarete gelirsiniz artık yakın nasıl olsa şurası ...
aaaa.. manisayamı gidiyorsun?kardeş şehir orasıda güzeldir..şenliklerde gelelimde bize manisayı gezdirirsinkaydirigubbakcemile4
yok değilim herhalde bu ara ama canım acayip acayip şeyler çekiyo ne bileyim kız ...aman tamda zamanı olur yani bukargaşada ..istiyorum ama şimdi değil ...

evet canım bazen ben de oluyorum gece gece acip şeyler çekiyo canı insanıncokacimcoook

kız yok ne manisası allah iyiliğini :roflol:versin güldürdün beni gecegece:roflol:..kafayı yersem oraya yatırırlar delikafaduldendelikafaduldenomanada dedim ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gelirsiniz:1shok:...beni böyle düşünen adam modunda bulursunuz kafamçokkarıştı..öyle yani ....:roflol::roflol::roflol:

kuşuuum canım neye üzüldün. geyikteki yeni sohbet odasına mı gücendin.

firslady ablacım hoşgeldin ..evet ya bizde yeni bulduk aslında birbirimizi ...

kız orasıda bize ait artık. burada fazla sohbet etmemize izin vermediklerinde oraya kaçacağız.

ay bnmde annem yapar urfalı bi komşumuz vardı anneme o öğretmişti ....bnm eşiminde tatlı krizleri meşhurdur ben gecenin bi saatinde ona tatlı yaptığımı çok biliyorum ..

aynı valla bizde de öyle ..bizim çocuklarda bizim gibiler.az önc keke diye tutturdular adam gitti aldı geldi.bu saatde yapamm mecbur gitti.
ben 5 yıl çocuk istememdim sonrada ard arda doğurmaya karar verdim iyikide öyle olmuş.insan rahata çabuk alışıyo sonra çok zor gelirdi.ama eger erken doğursaydım şimdi 3 yüde doğururdum herlade çocuk inanaılmaz bişey yaa..yaşamadan anlamıyo insan.tabikide çok zor ama isterdim birsürü çocuk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ama artık zor yaş zaten 30 oldu bunları büyütene kkadar daha çok zaman geçer şimdide istmem herhalde...

Back