• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

bnm bitane suprensesim varda o biraz sitem yapmış sen yeni kankiler bulmuşsun kendine başka topiklerde diye şimdi açık olduğumu görünce burayı okur muhhakak ondan yazdım ege şivesiyle yazayım dedim beceremedim bu arada suprensesi sende bnm canımsın tatlıcadı

öyle bitoşum ..ee ne yapıyonuz ne oldu bikaç gündür kimseler gelmiyo gelen çok kalmıyo ..hadi bnm işim çook neyse böyle giderse ben gelinceye kadar iyi pek bişey kaçırmamış olurum ...

anladim kusum ,seni sevdikleri icin paylasamiyorlar,o arkadaslarada cok sevgiler,sen sevilmezmisin canim ya öptümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ablacım bnm bende seni çoook seviyorum ...gerçekten bnm bugün canım sıkkın ya
duygulrım karman çorman arkadaşımın babasına çok üzüldüm ev olayına kafam takılıyo bir an önce gitsem bitse ...sıkıldım

evet herkes yoğun bu aralar dedim ya aman böyle gidin bikaç hafta ne güzel ben yokken çok şey kaçırmamış olurum ..sen benden basetde unutmasınlar beni ben herkesi çok seviyorum aklım hep olucak burda merak edicem herkesi ...seninlede görüşemiycez işin kötüsü ..kim bilir nekadarda bağlarlar...

kusum ben yarin gelince yazariz müsait olursan ben burda olurum insallah cooook öptüm sizi kendinize dikkat edin yatmam lazim,hepinize tekrar iyi gecelerkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız?nasıl uykum var ama bakmadan geçemiyorum burayabenneyaptımkibir kere bakıncada vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan vallakaydirigubbakcemile4

ya bitoşum gördünmü gelir bnm suyumprensesim cadalozum kız suprensesi sen depüşüklerlede görüşüyonmu ben bakıyom arada tam bana göre biyer ..

oldu bitoşum sanada iyi geceler
fatmahale iyigeceelr canım evet bende bakmadan yatamıyom bakınca oturup kalıyom ..bende kızı yatırayım bari cin gibi hala tv izliyo uyutamıyom ya ...sabahın köründede kaldırdım yok sevmiyo ..bide bana gece uyuyp kalırsam kaldır beni diyo ..

oldu bitoşum sanada iyi geceler
fatmahale iyigeceelr canım evet bende bakmadan yatamıyom bakınca oturup kalıyom ..bende kızı yatırayım bari cin gibi hala tv izliyo uyutamıyom ya ...sabahın köründede kaldırdım yok sevmiyo ..bide bana gece uyuyp kalırsam kaldır beni diyo ..

iyigeceler kuusuum:teytey:
bende var öyle bir cadı birde onun kardeşi afacan..
ben yatmadan yatmıyorlar zar zor yatırıyorum.onlar uyuduktan sonra pc bana anca kalıyor

Back