ya ne zor evde 3 erkeğe bakmak sorumluluk almak sabah kursa gidiyorum akşama yemek ne yapıcam diye düşünüyorum annem gelsede kurtulsam:)evlilik çok zor bir iş sorumluluk ister buda bende yok bunu anladım tatlicadiarzu inanılmaz yorgunum yaaa sizleri seviyorum ve çok özledim Şeniz
redrose bende derdim aa işte şöle yaparım şöle yaparım ablam da demişti karşıdan kolay gibi görünüyor ama adam yok peşinde çocuk yok paçanda ev işleri dış işler akşam yemekleri yok ani misafirler bide kadının çalıştığını düşün v.s v.s tatlicadiarzu off yazarken yoruldum kadınlar daha nelerin üstesinden geliyor işte bunlarla karşı karşıya kalınca hayat başlıyor işte kadınlar bu yüzden erkeklerden daha dayanıklı :teselli:
emelciğim listeye beni eklememişsin.ben hangi toplantıyı kaçırdımki bunu kaçırayım dimi ama aaaa. hiç bensiz olurmu
ama nasıl gidiyoruz ve nerde toplanıyoruz.ben biraz ayrı kaldımda kk dan.ondan yani şeyettiremedim canımcım...:1shok:
Emel cim çok güzeldi teşekkür ederiz a.s.
Ayrıca İzmir'in kızları kültürlü, görgülü ve kalitelidirde... Sanal değil reel olduğumuz için biz birbirimizi biliriz dimi canım... Hepiniz çok değerlisiniz benim için... Geriye kalan herşey teferruat yerimseniben
Veeeeeeeeee sıra duyuruda;
19 Ocak Cumartesi günü, Forum Bornova'da buz pateni aktivitemiz vardır. Hepinizin katılmasını umuyorum. Böyle bişeyi kim kaçırmak istekiiiii :roflol:
Herzamanki gibi çoook eğleneceğimizi dip not olarak yazıyorum. Saat ve buluşma noktası konusunda birlikte karar veririz. Katılacaklar parmak kaldırsın...
23 Ocak 2008 Çarşamba Günü -Tıkınma Faaliyetleri Organizasyonu
İlk Grup Karşıyaka -Bornova Güzergahı
Kalkış Noktası : Bahriye Üçok Denmar Önü
Saat : 09.15
Yolcular : Minasera - Banuşka (2 kişi) -Nazlı ve Annesi -Peri -
Bu grup bindikleri servisi yönlendirerek Bornova Büyük Park Önündeki İş Bankasına geliyorlar .
Buradan kalkış noktası saati 09.30
Yolcular : My Way -Laale-Mihrace -Chatlak -Sessizce
İkinci Grup Balçova Güzergahı
Kalkış Noktası : Balçova Otobüsleri Son durağı
Saat :09.30
Yolcular : Wishne ve Grubu (7 kişi) - Aysenur ve Annesi -Minasera nın ablası
Listelere isim eklemek isteyenler hemen bana ulaşsın lütfen . Ayrıca He iki güzergahtan da (Balçova ve Karşıyaka)
bana birer grup lideri ismi ve telefonları verilsin.Ki kimseler yolda kalmasın. Ayrıca bu telefonlar şirketten organizasyon yetkilisi
tarafından aranıp, araçlar hakkında ve geliş hakkında bilgi verilecektir.
pardon bacım büyük parkın önünde iş bankası mı var imiş??