Izmir///35

banane yaa abla sözü dinliyoruz dediysek okadarda değil ama aaaa :roflol: siz kayın kuğu gibim ben foto çekerimmmmmmm bak becerebildiğim budur

banane yaa abla sözü dinliyoruz dediysek okadarda değil ama aaaa :roflol: siz kayın kuğu gibim ben foto çekerimmmmmmm bak becerebildiğim budur

Kuğu gibimii hani nerde kuğular:roflol::roflol::roflol:Bizden bahsetmiyorsun kanımca sen..Biz küçücük,miniminnacık balerinler olacağız o gün öhöööHem kaçmazsın güzelim ..Fotoları çekin en güzel düşüş yarışması yapalım bakalım kim birinci olacak:hooray:

aaaaaa tamam tamam geliyorum vazcaydım türk flimlerdeki gibim belkim beyaz atlı prensimi buz prensinde bulurum :roflol: hahahahahahaa e bende sizi tam düşerken çekmezsem arandınız :icecream:

aaaaaa tamam tamam geliyorum vazcaydım türk flimlerdeki gibim belkim beyaz atlı prensimi buz prensinde bulurum :roflol: hahahahahahaa e bende sizi tam düşerken çekmezsem arandınız :icecream:

Te okaaaa işte budur yine işine gelen bir yönünü buldun yaa helal olsun sana:roflol:Çek ne olacakki güzel düşeriz bizde :dance:

Te okaaaa işte budur yine işine gelen bir yönünü buldun yaa helal olsun sana:roflol:Çek ne olacakki güzel düşeriz bizde :dance:

hahaha ayıpsın abla lülülülülülü hahaha görücez bakalım yüzündeki acı ifadeyi yakalıcamjeyyar

kızlar vazcaymak yok ona göre . ben randevuyu aldım. çocuk getirmek yok. he he sizi kampa sokcam :roflol::roflol:herkes kaç kişi gelcek onu da yazdırın bakeeem

emez hnm ben annemide getirebülürüm ancak bizi bu servis nereden alıcak yaw bi sölesen bornovaya uğrucak mı??

yaw su buzda dans olayı süper ben bilmem kaymayı ama güzel düşerim emin olabilirsiniz :roflol:

kızlar buz dediniz dans dediniz deeee ne zaman görücez buz kraliçelerini. ben iddialı değilim ama Mina aplam ve Peri yi bir an önce görmek istiyorum hatta ısrar ediyorum.Hadi adını koyun şunun bakeeemtatlicadiarzu

mrb arkadaşlar yeni üyeyim ve doğma büyüme izmirli

Merhaba Sevil'cim hoşgeldin aramıza ..İzmir grubu sürekli toplantılar yapıyor yeni arkadaşlarımızıda aramızda görmekten büyük keyif duyarız..Senide bekliyoruz cnm:1hug:

kızlar bugün akşama kadar kim , kaç kişi gelecek bildirmeniz gerekiyor bana. Sanırım bu gidişle 20 değil 10 kişi bile olamayacaksınız :sm_confused:

Kızım ben geliyorum dediğim günden beri yemek yemiyorum orda yiyeceklerime yer açılsın diye nasıl vazgeçerim.:roflol::roflol:Ben geliyorummmmm.....

Kızım ben geliyorum dediğim günden beri yemek yemiyorum orda yiyeceklerime yer açılsın diye nasıl vazgeçerim.:roflol::roflol:Ben geliyorummmmm.....

sizi gidi açlar adamlar dicek izmir kadınları aç kalmış savulun izmir grubu geliyor:roflol:

23 Ocak 2008 Çarşamba gününe isimlerinizi yazdırıyorum. Artık dönmek yok. Kim kaç kişi geliyor onu söyleyin çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…