Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmirde buluşma yapacağız var mı katılmak isteyen
Ne zaman ve nerde canım belli mi?
arkadaşlar hepinize merhaba.. ben üylülde evlenip izmirde yaşıycam. haziran ayı gibi gelip ev almak istiyoruz. eşim polis. ama hiç tanıdıgımız olmadıgı içiin ilçeler hakkında nerde yaşamalıyız hakkında pek bilgimiz yok. hareketli sosya çıkıp yürüyerek gezebilecegimiz hangi ilçelerden ev almamızı önerirsiniz? ve 2+1 ev fiyatları nerlerde ne kadardı yardımcı olursanız çok mutlu olurum ..şimdiden çok teşekkürler.
Canım izmir merkeze taşınıcaksınız.
Eşinin iş yerine göre ayarlamak lazım ona göre yardımcı olıyım.
İşine de çok uzak olmasın.
canımm eşim polis.. ev alıp yer bildirinci o ilçeye veriyolar yüzde 99 :) işte bende öğretmenim bana biraz uzak olabirir orasıda şans arabam var ama :) bizim istedigimiz çıkınca gezebilecegimiz nezih bi ilçe .. evlerde çok pahalı olmasın hani böyle bişeyler işte
arkadaşlar hepinize merhaba.. ben üylülde evlenip izmirde yaşıycam. haziran ayı gibi gelip ev almak istiyoruz. eşim polis. ama hiç tanıdıgımız olmadıgı içiin ilçeler hakkında nerde yaşamalıyız hakkında pek bilgimiz yok. hareketli sosya çıkıp yürüyerek gezebilecegimiz hangi ilçelerden ev almamızı önerirsiniz? ve 2+1 ev fiyatları nerlerde ne kadardı yardımcı olursanız çok mutlu olurum ..şimdiden çok teşekkürler.
izmirimin güzel hanımları burda toplanmış.benim ne eksiğim var.ben de geldim.
İzmir de tavsiye edebileceğiniz türkü ve özgün müzik yapan nezih bir yer varmı arkadaşlar? Şehre yeni geldim ama kafe ve deniz kenarın da ki kafeler hariç eğlence mekanlarına rastlamadım :S