Izmir///35

arakadslar izmir de 3. cinayet islendi Balcova'da Esra Yasar ve Selen Ayla' dan sonra Konak ta hazal takma isimli travesti ayni sekilde olduruldu 3 gunde 3 cinayet... Lutfen dikkatli olalim hava karardiktan sonra ozellikle issiz sokaklara tek basina asla cikmayalim... umarim bu psikopat biran onece bulunur

izmirli bayanlar ben buraya geleli fazla olmadıgı için pek bilmiyorum.havuza gitmek istiyorum yüzmek istiyorum zemuszemus önrebilceğiniz yerler varmı ? temiz nezih yerler?

izmirli anneler nerelerdein çokkkkk uzun zaman oldu ben girmiyeli ,siz girmiyeli ben bucadan beyza 3,5 yaşında oğlum var

ahh izmir aahhh görünce resimleri içim burkuldu hüzünlendim her karede yüzlerce anım geçmişim var ama şimdi senden çok uzaklardayımm:KK43:

önce bi tesekkür edeyim bu forumu yapanlara ve fotolari koyanlara ben narliderede dogdum 18e kadar orda büyüdüm evlendim izmirin tirnagi olamicak bi memlekete geldim nasil özlüyorum anlatamamhele bizim evden bi manzara vardir tüm körfez ayaginin altinda cok cok özledim coooooooooooookkk

Arkadaşlar İzmirin yabancısıyım, yazın izmire gelme şansım olacak fakat bir sorum var:

Tarihi Asansörü ziyaret etmek istiyorum konaktaki YKM yi baz alırsak oradan oraya nasıl gidebilirm acaba, arabam yok.
.
Bunun dışında tavsiyettiğiniz gezilecek gorulecek yerler varsa aynı şekilde Konaktan nasıl gidebilir oralara tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar İzmirin yabancısıyım, yazın izmire gelme şansım olacak fakat bir sorum var:

Tarihi Asansörü ziyaret etmek istiyorum konaktaki YKM yi baz alırsak oradan oraya nasıl gidebilirm acaba, arabam yok.
.
Bunun dışında tavsiyettiğiniz gezilecek gorulecek yerler varsa aynı şekilde Konaktan nasıl gidebilir oralara tavsiyelerinizi bekliyorum

konak ykm den mithatpaşa caddesi istikametine doğru gidiyosun,arabayla 5 dakika asansör:lepi:
ayrıca inciraltında yiyip içeceğin,denizi izleyebileceğin yerler var..
ör: turkuaz vs.. inciraltıda,aynı hat üzerinde fakat asansöre göre epey ilerde..

iyi eğlenceler arkadaşımopuyorumnanaktan

İzmir' in en güzel yeri Narlıdere&Güzelbahçe&Güzelyalı' dir.
Akşam yemeğini yedikten sonra şöööyle çıkıp da bi yürüyüş yapabileceğin düzlükte, kıpır kıpırlıkta, güzellikte, her şeye her yere her güzelliğe sahiptir.

Sanki güneş bi başka doğar, denizdeki aksinden mi acaba fıkır fıkır zemuszemus

Ben de İzmir'de yaşamak istiyorum. İnşallah önümüzdeki yaz o taraflara taşınacağız. Aklımızda sığacık var şimdilik ama gidip gezmek lazım önce..

Arkadaslar Facebookda bir üyenin fikri üzerine 10.10.10 tarihinde 10. yil marsini okumak icin Türkiye genelinde bir araya gelecekler. Ben Almanya´dayim maalesef ama Türkiye´de olanlar katilir umarim. Lütfen herkese haber verin.

Program:
10.10.10 tarihinde,
1.-- Bütün Şehitlerimiz için 1 Dk saygı duruşu
2.-- saat 10:00 istiklal marşımız
3.-- saat 10:10 ' da 10.yıl marşı

Bulusma noktalari:
Ankara - Tandoğan Meydanı
İstanbul - Taksim Meydanı
İzmir - Saat Kulesi
Antalya - Konyaaltı Kent Meydanı
Samsun - Cumhuriyet Meydanı
Gaziantep - Demokrasi Meydanı
Erzurum - İstasyon Meydanı
Eskişehir - Adalar Migros önü
Bursa - Atatürk Cad.- Heykel
Çanakkale - Şehitler Abidesi
Balıkesir -Dünya Balıkesir Günü, kutlamalaryla eş zamanlı
Adana - ATATÜRK Parkı

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...t10-10-10yil-marsi-okunacak.html#post15428278

X