Izmir///35

merhabalar canlarim nasilsiniz günes55 gecmis olsun canim neyin vardi:1shok:

bitios mrb canım ,yeni geldimdoktordan ,safra kesesinde taş varda kontröle gittim yine , ultrasyon çekildi, 3 cm miş taş birazda çamurlaşma olmuş , kızartma sucuk sosis ,muz çilek ,yemicen dedi ,yağlı şeylerde yeme dedi, karaciğerde yağlanma varmış, yani ameliyat dedi, bende biliyomda korkudan olmuyom ,hayırlısı bakalım........:çok üzgünüm:

güneşim geçmiş olsun canım. aman kendine dikkat et canım.a.s.

betülcüm hg sağol canım, bakalım işte kaçış yok ameliyattan sen napıyon fıtıkla allah kavuştursun damla gitmiş.

cokkk gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda iyi olursun yediklerimize zaten normaldede dikkat etmemiz lazim hepimizin:çok üzgünüm:

betülcüm hg sağol canım, bakalım işte kaçış yok ameliyattan sen napıyon fıtıkla allah kavuştursun damla gitmiş.

evet gitti. onun kayınvalideside safra ameliyatı olmuştu. yanıma gelmeden önce. gayet iyi geçmişti ameliyatı. hiç korkma diyemeyeceğim. kendini iyi geçecek diye hazırla canım.
bende tedaviye başladım. ilaçla yapılacak. bakalım netice ne olur.

merhabalar kızlar mutlu bir hafta diliyorum hepinize..bu arada sağlık sorunu olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,allah acil şifalar versin inşallah:Saruboceq:
a.s.

mrb iyi akşamlar hasta olanlara geçmiş olsun güneşim bence biran önce ameliyat ol kurtul korkma eninde sonunda olacaksın geçmiş olsun ladyim sen nasıl oldun inş ilaçların faydasını görmüşsündür kızını allah kavuştursun bende perşembeye kızıma gidiyorum şimdiden heyecanlıyım

şşşşşit aaaa buraya da pek uğraya yok galiba artık ..öptüm sizileri güneş55 geçmiş olsun ablacım bnm de safra kesemde taş var hiç kontrole gitmedim çok büyük hata ama ..korku dan ...inş güzel geçer ameliyatın ..ama aslında çok ağır bi ameliyada deil..işte insanı ameliyat lafı ürkütmeye yetiyo ...

,yeni geldimdoktordan ,safra kesesinde taş varda kontröle gittim yine , ultrasyon çekildi, 3 cm miş taş birazda çamurlaşma olmuş , kızartma sucuk sosis ,muz çilek ,yemicen dedi ,yağlı şeylerde yeme dedi, karaciğerde yağlanma varmış, yani ameliyat dedi, bende biliyomda korkudan olmuyom ,hayırlısı bakalım........:çok üzgünüm:[/QUOTE]

güneş55 ciğim ve diğer arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. hepimizin sağlıklıyken dikkat etmemiz gerekir aslında ama bunu sağlıklıyken nedense düşünemiyoruz. allah herkese sağlık ve mutluluk versin.

hadi sanada gözünaydın olsun. evlatlar ne tatlı oluyor ya. hele evlenince. gidecek kapımız var. eşimle dün bunları konuştuk. evimize geldiklerinde mutlu oluyoruz. onlar gidince ev sessizleşiyor. allah böyle ayrılıklar versin. daha kötüleriyle karşılaştırmasın cümlemizi.
bende hala ağrılarla boğuşuyorum. hemen geçmiyor.:1hug:

kuusuum canım sanada günaydın. biitoosum sanada günaydın canım. güneşim nasıl oldun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…