merhabalar canlarim nasilsiniz günes55 gecmis olsun canim neyin vardi:1shok:
bitios mrb canım ,yeni geldimdoktordan ,safra kesesinde taş varda kontröle gittim yine , ultrasyon çekildi, 3 cm miş taş birazda çamurlaşma olmuş , kızartma sucuk sosis ,muz çilek ,yemicen dedi ,yağlı şeylerde yeme dedi, karaciğerde yağlanma varmış, yani ameliyat dedi, bende biliyomda korkudan olmuyom ,hayırlısı bakalım........:çok üzgünüm:
bitios mrb canım ,yeni geldimdoktordan ,safra kesesinde taş varda kontröle gittim yine , ultrasyon çekildi, 3 cm miş taş birazda çamurlaşma olmuş , kızartma sucuk sosis ,muz çilek ,yemicen dedi ,yağlı şeylerde yeme dedi, karaciğerde yağlanma varmış, yani ameliyat dedi, bende biliyomda korkudan olmuyom ,hayırlısı bakalım........:çok üzgünüm:
betülcüm hg sağol canım, bakalım işte kaçış yok ameliyattan sen napıyon fıtıkla allah kavuştursun damla gitmiş.
mrb iyi akşamlar hasta olanlara geçmiş olsun güneşim bence biran önce ameliyat ol kurtul korkma eninde sonunda olacaksın geçmiş olsun ladyim sen nasıl oldun inş ilaçların faydasını görmüşsündür kızını allah kavuştursun bende perşembeye kızıma gidiyorum şimdiden heyecanlıyım