Izmir///35

merhaba canim ne kadar güzel anlatilmis izmir emegine saglikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anliyorum canim tekrar gecmis olsun tam rahat edecegim dedigimiz zaman degilmi yinede allah büyük sIkIntIlardan korusun kaydirigubbakcemile3

amin canım. ben genelde geç girdiğim için bu saatte cevap yazabildim. gündüz koşturuyorum. akşam eve gelince yemeğimi yer yemez yatıyorum. gece vakti kalkabiliyorum. aslında kalkmasamda olur ama eşim gece işten geliyor. kıyamayıp ona yemek ısıtıyorum. yiyip yatıyor. öğleye işe koşuyor. bu yaşta hala çabalıyor garibim. emekli aslında. ama oğluşun okul masrafı için mecburen çalışıyor. bu senede idare edecek. seneye artık evde oturacak. oğluşun okulu seneye bitiyor kısmetse.

selam ...izmirin güzelleri hepinize güzel mutlu huzurlu tatiller ..öptüm hepinizi a.s...kız fatma hale aşk olsun:dilcikar: ben seni özlediğimi yazmıştım bitoşa ...görmedinmi ...:uhm:

allah kolaylik versin canim ne yapacagiz evlatlar icin hep mücadele var canlari sag olsun ,hayirlisi olsun insallah canim görüsürüz insallahkaydirigubbakcemile3

sağol cicim sorma bide kendini görsen bl kaymağım benim o.olmadı valla birkaç kez yazdım kendi aralarında konuşuyorlardı görmediler bile beni.:sm_confused:

öyledir canim tam kaymaga benziyor allah ömür vrsin kizmi erkekmi bende yetisemiyorum hizlarina valla

geç cvp verdim sanırım ama koca evde bebiş uyanık ancak canım yaw.erkek benim bıdık oğlum teyzesi.büyüğüde erkek kızı tutturamadık.3.ye artık:roflol:senin kaçtane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…