Izmir///35

ya kusura bakma canım bağlantıda sorun vardı sanırım koptum anca geldi net.
sana cvp vermedim hemen.ben de yatıcam sabah ayılamıyorum sonra.sohbetin güzeldi memnun oldum canım tekrar görüşmek üzere iy gecelera.s.

sorun değil canım benimde pc kasıyo kapatıp tekrar açıyorum bazen siteyi bende memnun oldum canım :1hug:

boya göre kilon çok değil bu aradayerimseniben
ama herkezin kendini ideal bulduğu bir kilosu vardır.ben de 1.64 boyundayım.kilom anca rayına oturdu gibi geliyor.biraz bölgesel zayıflamaya ihtiyacım var ama sporda tembelim çok:1no2:
ama kontrolü bırakmamal lazım genede.hadi öptüm canıma.s.:teytey:

evet fazla kilom yok çok şükür ama işte selülitten nefret ediyorum daha fazla ilerlemeden bişeyler yapmam lazım bende çok tembelim spor yapmıyorum yoruluyorum sıkılıyorum en iyisi yürüyüş oda arkadaşlar olmasa tek başıma gitmezdim seninde kilon iyi bana ideal geldi kilon ama sen bilirsin tabii dün tok tartıldım 50 kilo geldim herhalde 1 ay sonra 47 olurum inş.

günaydın güzel hanımlar bi ikigündür sizlere katılamadım hem teyzemi beslemeye gidiorum hem iş görüşmelerine gidiorum hemde hastaneye gidiorum sizleri çok seviorum

günaydın canım ben pek giremiyorum takip edemedim konuşmaları hayırdır kim hasta? bu arada inş. iş görüşmelerin iyi geçer hayırlısı olsun....

Ally cnm teyzem hem felç hem beyin kanaması geçirdi zaten felçliydi sağ tarafı tutmuodu burnundan beslenio ben veriorum mamasını
valla tecrübe olsa adam hemen alcaktı pazara kadar aramazsak olmamıştır dedi :(

Ally cnm teyzem hem felç hem beyin kanaması geçirdi zaten felçliydi sağ tarafı tutmuodu burnundan beslenio ben veriorum mamasını

gecmis olsun canim allah yardim etsin allah yardimciniz olsun :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım :teselli: inşallah olur ya bak nette siteler var iş bulmak için üye oldunmu hiç

canimcim insallah iyi haber alirsin ,ben sana bir fal attirayim bakalim istersen :çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3

Ally bi site vardı kaydolsum ama beceremedim saol cnm
bitosum olur valla attırıver iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var

olur inş. ya.. benim babaannemde felç geçirdi beyne giden bi damarı tıkanmıştı doktorlar düzelmesi mucize diyolardı ama iyileşti ve bizden sağlıklı durumda :nazar: Allahtan umut kesilmez :teselli:

Back