Izmir///35

aa neoldu arkadasim gecmis olsun :1shok:

canım sağol çok...ancak girebildim siteye ,baktım bu arada geçmişler olsun ve yeni gelenler de hoşgelmişlerrrrrr.
yaa kadın doğuma gitmiştim ancak 2 ay sonraya verdi ultrasonu sonuç temiz de işte çektir baktır falan koştum ancaaa bi de asker hastanes olunca zaten olaya 1-0 geriden başlıyorsun ..öyle işte...mcukkkkkkkkk herkese tünaydın bu aradaaaa:kahve:

canım sağol çok...ancak girebildim siteye ,baktım bu arada geçmişler olsun ve yeni gelenler de hoşgelmişlerrrrrr.
yaa kadın doğuma gitmiştim ancak 2 ay sonraya verdi ultrasonu sonuç temiz de işte çektir baktır falan koştum ancaaa bi de asker hastanes olunca zaten olaya 1-0 geriden başlıyorsun ..öyle işte...mcukkkkkkkkk herkese tünaydın bu aradaaaa:kahve:

selamlar arkadasim cok sevindim allah hastaliktan korusun herkezi,hastalarada sifa versin öptüm senikaydirigubbakcemile3

selamm kızlarrr çok güzel hava var heralde bu güzel haftasonunu değerlendiriyo herkes. yok kimse :dance:

deruşum gene hastamısın sen yoksa ..o dediğim şeyi denesen ben denedim müthiş faydasını gördüm ...

Back