Izmir///35

teşekkürler canım iyim senden naber
sanırım sennle ilk kez sohbet edicez

bende iyiyim saol evet ilk kez diye biliyorum bende:) bende bugün korkunç bişeyler izledim malesef meraklıyım böyle şeylere kafam dağılsın diye müzik dinleyip nette geziyorum:) bide evde tekim :1ninca:

bende iyiyim saol evet ilk kez diye biliyorum bende:) bende bugün korkunç bişeyler izledim malesef meraklıyım böyle şeylere kafam dağılsın diye müzik dinleyip nette geziyorum:) bide evde tekim :1ninca:

kaydirigubbakcemile3
hadi yaa?korku filimi falanmı izledinkaydirigubbakcemile3 merak ettim:uhm:
ben de geçen hafta flimlere takılmıştım sonra uykularım kaçtı gece kabuslar gördüm durdum:roflol::roflol:

yok canım ya korku filmi izlesem daha iyiydi petek dinçözün sabah progr. nı izledin mi orda bişeyler gösterdiler anmak istemiyorum anlamışsındır belki3 harfli off psikopat mıyım neyim korkcağımı bile bile izliyorum ya :mymeka:

yok canım ya korku filmi izlesem daha iyiydi petek dinçözün sabah progr. nı izledin mi orda bişeyler gösterdiler anmak istemiyorum anlamışsındır belki3 harfli off psikopat mıyım neyim korkcağımı bile bile izliyorum ya :mymeka:

:1shok::1shok::1shok:
hadi yaaaa...o korku fliminden de beter zaten izlemene gerek yok korktuğun şeyler gerçeğin ta kendisi.
.haklısın valla ...
bak merak ettim şimdi ama açıp bakamıyacam proğram tekrarına bu saatde valla:1shok:
sonra senden beter olurum..

valla deli olmak lazım bu saatte izlemek için bide yarın sabah yürüyüşe gidicez arkadaşla uyumam lazım ama nasılll? en iyisi kulaklık takıp müzik dinliyim kafam dağılır demi:(

valla deli olmak lazım bu saatte izlemek için bide yarın sabah yürüyüşe gidicez arkadaşla uyumam lazım ama nasılll? en iyisi kulaklık takıp müzik dinliyim kafam dağılır demi:(

oooo.hemde yürüyüş:bbo:zorlanacaksın sanırım biraz.kanal D de korku flim mi başladı tırstım şimdi aslında ben de çok severim ama şimdi izleyip izlememkde kararsız kaldım.uykun varsa eğer ben ce dua edip yat bişey olmaz.yerimseniben
okuyunca kimse zarar vermez sana canım merak etmeyerimseniben

sen izleyebilirsin aslında benim gibi yalnız değilsin evde:( yürüyüşede dün sabah başladım bacaklarım şuanda çok ağrıyo kaç gün sürcek merak ediyorum:) ama yapmam lazımm

spor amaçlımı yürüyorsun?nerden nereye kadar yürüyorsunuz?avatarındaki senn resminse eğer kilo sorununda yok sanırım ama yürüyüş heryaşda herkez için çok güzel bir alışkanlık olmalıaslında.hele sabah yürümek çok keyiflidir.bir zamanlar ben de yürüdüm:delphin:

hem spor amaçlı yürüyorum hemde selülit oluşmaya başladı ona taktım en iyi çare yürüyüş ve suymuş birde ben spor yapamıyorum canım sıkılıyo arkadaşım yürüyomuş bende onla başladım ama inş. devamı gelir kilo sorunum yok ama hareket etmediğim için bağırsaklarımda çalışmıyo:( her açıdan yürüyüş iyi olcak yani yerimseniben sen neden bıraktın yürüyüşü?

benim 2 tane bebişim var canım onları bırakıpda yürüyemiyorum.selülit herkezde var benm 4 yaşındaki kızımda bile var küçücük bebeklerde bile gördüm malesef nasıl bir şeyse..ben de 50 kiloyum kilo sorunum hiç olmadı ama selülit ben de de var malesef:1no2:

Allah bağışlasın canım.. evet küçücük çocuklarda bile var ama benim eskiden sıkınca belli olurdu şimdi kenbdiliğinden belli oluyo bu arada bende 50 kiloyum:) ideal kilom 47 bakalım hedefim 47 olmak inş.

amin canım..ben de 45 le 47 arasındaydım hep ilk kez bu sene 50 ye çıktım boyun fazla kısa değilse ben ce 50 ideal bir kilo.ben zayıf olmaktan bıkmıştım valla.2 doğum da yaptım ama kilo alamıyodum hiç.ben kendimden fazla şikayetçi değildim de etraftan sürekli ne kadar zayıfsın sözlerini duymaktan bıkmıştım.:dilcikar:
kime neyse zayıflığımdan:bbo:

boyum 1.60 aslına bakarsan çevremdeki herkes zayıfsın diyo yürüdüğüm arkadaşımda mesela benle bir boyu ama 65 kilo... banada hep öyle zayıfsın diye diye en sonunda kilo aldım ama maşallahın varmış iki çocuğa rağmen formdasın :nazar: canım ben yatayım artık 8de gelcek arkadaş anca kalkarım sağol dinlediğin için Şeniz

ya kusura bakma canım bağlantıda sorun vardı sanırım koptum anca geldi net.
sana cvp vermedim hemen.ben de yatıcam sabah ayılamıyorum sonra.sohbetin güzeldi memnun oldum canım tekrar görüşmek üzere iy gecelera.s.

boya göre kilon çok değil bu aradayerimseniben
ama herkezin kendini ideal bulduğu bir kilosu vardır.ben de 1.64 boyundayım.kilom anca rayına oturdu gibi geliyor.biraz bölgesel zayıflamaya ihtiyacım var ama sporda tembelim çok:1no2:
ama kontrolü bırakmamal lazım genede.hadi öptüm canıma.s.:teytey:

günaydın güzel hanımlar bi ikigündür sizlere katılamadım hem teyzemi beslemeye gidiorum hem iş görüşmelerine gidiorum hemde hastaneye gidiorum sizleri çok seviorum

Back