Izmir///35

kardelencim iyigeceler canım ..evet yat sen biran önce ...bugünler enzor günlerin ..daha huyları değişcek ..öföf allah kolaylık versin .birazdan bende kaçıcam çok üşüdüm ..

geldim kızlar.sengözlerimebaksanabmsn nimi kapattım sadece topik açık..bakalım birazda böyle idare edelim. iyigeceler kardelencm iyi bile dayandın valla.sabah 7 demiştin ben olsam sallanırdım herlade:bbo:

kızlar ben kaçtım hadi iyigeceler ...allah rahatlık versin ..fatmahale inş geldiğinde görüşürüz canım ...kendine iyi bak ...bitoşum öptüm senide kocaman kocaman ...

kızlarr bende gidiyorum çok yorulmuşum daha evi toparlıcam:1no2:
sizede iyigeceler kuusum ve bitosum yarın yada p.tesi görüşmek üzerea.s.a.s.

bende kaciyorum arkadaslar yarin görüsmek üzere iyi geceler güzel rüyalar hayirli sabahlar olsun herkeze fatmahale sohbetine tesekkürler yarin görüsürüz insallah öptüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

asıl ben teşekkür ederim kızlar.sizlerle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan.gerçektende sizi tanıdıgıma çok menun oldum.öpüyorum sizi..iyi gecelera.s.a.s.:1hug:

iyi pazarlar kizlar ,daha yeni kalktim, bir kahve iceyim kendime geleyim hala uykum var,hepinize sevgilerkaydirigubbakcemile3

bitoş o saatte kadar oturursak böyle olur bende çok geç kalktım salak gibiyim ama işim çok ben yine boya aldım salonda boyansın bari ...

bitoş o saatte kadar oturursak böyle olur bende çok geç kalktım salak gibiyim ama işim çok ben yine boya aldım salonda boyansın bari ...

valla kusum sorma kalkamadim ben birde oturmuyorum o kadar canli cenaze gibi geziyorum allah kolaylik versin güzel olur ama yorulacaksiniz kaydirigubbakcemile3

eee dün gece baktım hala yazışıyorsunuz. hadi gençlerin neşesine karışmayım dedim. :utangac:

bugünde kalkamadınız tabii. bende haberleri izlerken şöyle bir dolanacağım.mirmirmirmir

sorma arkadasim güzel bir ortamdi kalkip yatamadik onun icinde sabah kalkamadik olsun cok güzeldi degerdi uykusuz kalmaya öptüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back