Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçektendemi gelin görümcemisin :1shok:kafalamıyonuz demi bizi
altın günü muhabbetine çok güldüm sanal alemde buda olur kızlar herşey oluyo bu neden olmasın:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5rica ederimyerimseniben
biz aslında 3 eltiyiz kızlar ama diğeri daha alışamadı onada linki verdim üye ol diye birgün bizzat üye yapıcam burayaı iyice kaynatmak lazım izmirliler gümbür bümbür inlemeli akşamları kimseler olmuyo birimz olmasa diğerlerimz bari idare etsin demi amayerimsenibenkaydirigubbakcemile5
kardelen bebişin ufakmı..bu arada allah bağışlasın ...
fatmahale valla gelin görümceyiz ama akşamda yazdım ben özlem acarla konuştuk görümce lafı bana biraz soğuk geliyo ..o benim ablam çok seviyorum bitoşumu ben çok şanslı bi gelinim...eminim oda beni gelin gibi görmüyo ...sizi bu arada sulale boyu kararlısınız ..gesin tabi canım ..ne güzel biz menun oluruz ..ben böyle elti muhabbetlerinede baylıyomda bizim yok maalesef...olsun benimde bitoşum var bide benim kardeşimin hanımı ..onunlada süperdir aramız onlar aşağımda oturuyolar onlarada net bağlancak bende onu yapıcam üye ...
bitoşum kaça aldın çizmeni ne güzel ya sen ucucz ucuz alıyon ...gülegüle giy ablacım..
kardelencim ne güzel ..çok tatıdır o şimdi çokda güzel kokuyodur .ben bebişlerin ayaklarına ve kokularına bayılırım en büyük zaafımdır...gerçekten..ya kardelen de çok güzel bi isim benim yeğenimin adı kardelen ..ilk göz ağrımdır o benim ..kızımdan pek farkı yok..belirtmek istedim..öyle içimden geldi ..
aminn canm ewet 6 aylk bir oğlum var..
güle güle giy canım iyi günlerde kullan.kusum iki tane cizme aldim kac para dersin tahmin et
oh..maşallahgercekten gelin görümceyiz kardesimle evli kusum
fatmahale valla gelin görümceyiz ama akşamda yazdım ben özlem acarla konuştuk görümce lafı bana biraz soğuk geliyo ..o benim ablam çok seviyorum bitoşumu ben çok şanslı bi gelinim...eminim oda beni gelin gibi görmüyo ...sizi bu arada sulale boyu kararlısınız ..gesin tabi canım ..ne güzel biz menun oluruz ..ben böyle elti muhabbetlerinede baylıyomda bizim yok maalesef...olsun benimde bitoşum var bide benim kardeşimin hanımı ..onunlada süperdir aramız onlar aşağımda oturuyolar onlarada net bağlancak bende onu yapıcam üye ...
maaşallah diyorum herikinizede negüzel valla.gündüz duymuştum ama tam çıkarken dönen bir muhabbetti kim kimin görümcesi çözemeden işi çıktım ya sonrada girdim okumadan syfaları ondan şaşırdım:bbo:
allah bagislasin allah uzun ömürler versin canimkaydirigubbakcemile3
güle güle giy canım iyi günlerde kullan.
oh..maşallahne güzelmiş