Izmir///35

cok güzel halin canim süperrr
teşekkür ederim canım o sizin gönlünüzün güzelliği:1hug:a.s.a.s.
bu resimde güzel göz yapını sanki benzettim ...hoşsun ..allah sahibine çocuklarına sevenlerine bağışlasın...
karışan şu fatmacım bitoşla biz hep normalde birbirimize bitoş ne haber deriz demin burdada o bana bitoş diye yazıyo kuşum diycek ya o yüzden ..karıştırmış onu diyo ..
bu arada sorma doğumlar insanı bi hayli değiştiriyo ..benim saçlarım resmen kıvırcıktı ..şu an dümdüz annem hayretler içinde ...eşimde öyle resmen merinoz koyunları gibiydi saçlarım ..birde güzrdü ..ah ah

amin canım aminnnn...cümlemizi sizleride...
çok şaşırdım saçlarının düzleşmesine yaaa..çok ilginç valla:1shok::1shok::1shok::1shok:.ama düz olması daha iyidir demi benmde düz istediğim gibi şekil veriyorum kızımınkiler babası ve babannesi gibi kıvırcık şimdiden zorlanıyoruz.poposuna kadar uzadı saçları ama okadar zorki bakımı kıyamıyorum kestrmeye ama okul çağı gelince naparız bilemiyorum:uhm:

ya evet herkes şaşırıyo...ben öylede seviyodum kendimi sanki daha havalı oluyodu ya...isteyince fön çekiyodum zaten ..ama hamilelik feci şekilde hormonları altüst ediyo o kesin..daha bende neler değişti bi bilsen..birincide resmen bittim ikincide ne olurum allah bilir..

kardelen,fatma hale gerçekten eltinmi,bizde bitoşla gelin,görümce ..a ne güzel ya altın günü gibi oldu burası hehehe

hobldk tekrar saoln kızlar ya demek sizde gelin görümce... ne gsll ewet canm gün yapalm hadi hehe:lepi:

olur valla ..şaka bi yana ne güzel olurdu ..ama ikinizde izmirdesiniz akşamda konuşmuştuk bi gün ayarlayalımda görüşelim ama ..başka topikden bi ablam var çok sevdiğim..onlar tanışma günü ayarlamışlar..herkes gelicem diye atlamış..ama o garibimden başka kimse gitmemiş ve gitmiyceklerini haber bile vermemişler..saatlerce millleti beklemiş ..

kardelen,fatma hale gerçekten eltinmi,bizde bitoşla gelin,görümce ..a ne güzel ya altın günü gibi oldu burası hehehe
gerçektendemi gelin görümcemisin :1shok:kafalamıyonuz demi bizi
altın günü muhabbetine çok güldüm sanal alemde buda olur kızlar herşey oluyo bu neden olmasın:roflol::roflol::roflol:
:lepi:hoşbldk elti saol tanttn sen beni:D bakim bi dedm yatacam neler yapıosnz

kaydirigubbakcemile5rica ederimyerimseniben
biz aslında 3 eltiyiz kızlar ama diğeri daha alışamadı onada linki verdim üye ol diye birgün bizzat üye yapıcam burayaı iyice kaynatmak lazım izmirliler gümbür bümbür inlemeli akşamları kimseler olmuyo birimz olmasa diğerlerimz bari idare etsin demi amayerimsenibenkaydirigubbakcemile5

Back