Izmir///35

ewet fatma abla ama diğer eltimiz 3 ay girebilir ancak :1hug: bebiş beklioda kızlr

fatmahale valla gelin görümceyiz ama akşamda yazdım ben özlem acarla konuştuk görümce lafı bana biraz soğuk geliyo ..o benim ablam çok seviyorum bitoşumu ben çok şanslı bi gelinim...eminim oda beni gelin gibi görmüyo ...sizi bu arada sulale boyu kararlısınız ..gesin tabi canım ..ne güzel biz menun oluruz ..ben böyle elti muhabbetlerinede baylıyomda bizim yok maalesef...olsun benimde bitoşum var bide benim kardeşimin hanımı ..onunlada süperdir aramız onlar aşağımda oturuyolar onlarada net bağlancak bende onu yapıcam üye ...

bitoşum kaça aldın çizmeni ne güzel ya sen ucucz ucuz alıyon ...gülegüle giy ablacım..

kardelencim ne güzel ..çok tatıdır o şimdi çokda güzel kokuyodur .ben bebişlerin ayaklarına ve kokularına bayılırım en büyük zaafımdır...gerçekten..ya kardelen de çok güzel bi isim benim yeğenimin adı kardelen ..ilk göz ağrımdır o benim ..kızımdan pek farkı yok..belirtmek istedim..öyle içimden geldi ..

iyi anlaşabilmeniz çok güzel olsun bak bizdede görümce yokkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ewet canm bi görsen o kadar tatlı ki müsait bir zamnda fotosunu koyarm.. bitanm o benm.. benm ismim değil canm kardelen ama çok sewdiğim için ole almştm..

kesinlikle bitoşum bide burda olsan çok daha süper olucak ama ...olsun artık bak teknoloji sayesinde mesafelerinde pek anlamı yok artık ...

kusum iki tane cizme aldim kac para dersin tahmin et
güle güle giy canım iyi günlerde kullan.
gercekten gelin görümceyiz kardesimle evli kusum
oh..maşallahne güzelmiş

kardelenim tahmin etmiştim ismin olmadığını ama ya öyleyse diye yazdım olsun sanal alemde bu ama dimi ...ya sormayın bu aralar kızım fena taktı bu lafa her lafın arkasında dimi diyo ..babası deme bunu diyo ama nasıl söylemeyim baba olmuyoki diyo bana dönüyo dimi anne ..diyo ..

kızlar gene bişeyler oluyo donup kalıyorum yetişemedim yine sohbete alıntılarımında bir kısmı çıkmamış:uhm:.cp fazla ısınmış olabilir belki kopukluk oluyodur bi açıp kapatıcam burdayım ama gelicem hemen.koptu sanmayın:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…