teşekkür ederim canım o sizin gönlünüzün güzelliği:1hug:a.s.a.s.cok güzel halin canim süperrr
bu resimde güzel göz yapını sanki benzettim ...hoşsun ..allah sahibine çocuklarına sevenlerine bağışlasın...
karışan şu fatmacım bitoşla biz hep normalde birbirimize bitoş ne haber deriz demin burdada o bana bitoş diye yazıyo kuşum diycek ya o yüzden ..karıştırmış onu diyo ..
bu arada sorma doğumlar insanı bi hayli değiştiriyo ..benim saçlarım resmen kıvırcıktı ..şu an dümdüz annem hayretler içinde ...eşimde öyle resmen merinoz koyunları gibiydi saçlarım ..birde güzrdü ..ah ah
slm herkese iisohbetler:teytey:
bişey değil bitoşum da sen nerelere gidiyon geliyon bakayım ...
hoşbldk canm ya sayfalar çok donuyor nasılsnzhoşgeldin kardelen ..sağol canım ...
aaaa.eltim gelmiş..kız hoşgeldin kardelenhihoyyythihoyyyta.s.a.s.
kızlar kardelen benim eltim.oda uzun süredir üye ama bebişi var fazla takılamıyoryerimseniben
:lepi:hoşbldk elti saol tanttn sen beniaaaa.eltim gelmiş..kız hoşgeldin kardelenhihoyyythihoyyyta.s.a.s.
kızlar kardelen benim eltim.oda uzun süredir üye ama bebişi var fazla takılamıyoryerimseniben
gerçektendemi gelin görümcemisin :1shok:kafalamıyonuz demi bizikardelen,fatma hale gerçekten eltinmi,bizde bitoşla gelin,görümce ..a ne güzel ya altın günü gibi oldu burası hehehe
:lepi:hoşbldk elti saol tanttn sen benibakim bi dedm yatacam neler yapıosnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?