Izmir///35

ay fatmahale kabul olamzmı gel hoşgeldin sefalar getirdin bizde birileri gelsede sohbet etsek diyoduk bitoşumla...aradı gözlerimiz valla....

olur tabi canim sevindim bizde kusumla yaziy<ordum hosgeldin

selammmm
hihoyyyt

valla bende gece kusuyum calistigim icin yatiyorum

hoşbulduk canım.keyifli sohbetler size.ben çok gerilerde kalmışım sayfaları okuyayım dedim ama başedemedim.bıraktım.bekletmek istemedim sizi..
bugün yoğun geçti topikten çıktında sonra eşimin yanına gittim hava biraz iyi gibiydi ama akşam yine serinledi.oğlumla yürüyüş yaptık biraz.kızım babasının yanında kaldı.eve geç geldim yemek di mutfaktı derken birde çocukları uyuyttum anca gelebildim burayakafamçokkarıştı.sizler neler yaptınız?

fatmahale gitti galiba ...ya ...biz böyle resmen ava çıktık gece gecekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa geldi ...bi arkadaş daha gelmiş izmir86 hoşgeldin..ya ben herzaman fırsat bulamıyorum ya ..istiyorumki arkadaşalrımla biraz sohbet edeyim o yüzden gelen olunca seviniyorum..

fatmahale sanki oya aydoğana benzettim ben seni gibi ...hiç benzeten oldumu .

yaaa öylemi gerçektende şaşırdım hiç benzeten olmadı.kaşlarım okadar gür olsa keşke ama artık değil ya doğumlarla değişti yapısı biraz..:1no2:
buda nasılım gerçege en yakın halim ama fazla ışık var bundada net değil-tatlicadiarzu-neyse canım boşverin beni..
kızlar ne karıştı anlamadım ben:bbo: banada anlatın

gitmedim kızlar ya burdayım arada pc donuyo iki kez tekrarlıyorum msj yollamak için bazen yeni olmaya başladı.gerilerde kaldım gene burdayım ben

bu resimde güzel göz yapını sanki benzettim ...hoşsun ..allah sahibine çocuklarına sevenlerine bağışlasın...
karışan şu fatmacım bitoşla biz hep normalde birbirimize bitoş ne haber deriz demin burdada o bana bitoş diye yazıyo kuşum diycek ya o yüzden ..karıştırmış onu diyo ..
bu arada sorma doğumlar insanı bi hayli değiştiriyo ..benim saçlarım resmen kıvırcıktı ..şu an dümdüz annem hayretler içinde ...eşimde öyle resmen merinoz koyunları gibiydi saçlarım ..birde güzrdü ..ah ah

buda biraz karanlık:roflol::roflol::roflol:
orta yolu bulamıcam ben uğraşmıyorum kızlar pes ettim-tatlicadiarzu-
kuusum sana özelden bişey sorcam:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…