Izmir///35

özlem cim biz başladık bilem hihoyyyt kuusumm hb canım sağol hayatım sen nasılsın görüşmeyeli??
kaydirigubbakcemile5

iyiyim herhalde sizi çalışırken yolu tutan ben oldum dermişimkaydirigubbakcemile3
kızlar şaka değil pazartesi kan testi yaptırcam eğer bişey çıkmazsa bnde yine sorunlar başladı demek ki bu daha kötü olur ben yine bi dünya ilaç alıcam demektir...ama yinede bebekten iyi en azından şuan hiç zamanı değil ben psikolojik açıdan hiç hazır değilim ..ama hayırlısı artık allah sizelre sizin gibi isteyen herkese nasip etsin ..

avatarım gerçek bu arada ben çektim bu fotoğrafı yatak odamın camından ...süper demi ..sonra bi baktım haberlerde gösteriyolar..

ya ben yine kaçıyorum bu sefer eşimde çağırıyo kızımda ...hadi hepinizi öptüm bu arada mürgizinannesi inş yeğnin iyidir bizi haberdar edersen ..girdiğin zaman ..first lady sevgili öğretmenimde gelmiş ...öpüyorum senide ...hadi iyi akşamlar...kızlar .özlemacar .bitooşum ..görüşürüz..

özlem cim işallahh canım
sevindim kuşuum sıkma canını inşallah hayırlı haberlerini alırız hayatım :Saruboceq:sositososito

gelebilirsem gelirim yine sonra uyutabilirsem ikisinide ...eşim kızıyo ya ben akşama kadar eve gitsemde iki laf etsek diye deliriyom sen ben gelince bilgisayarın başına koşuyon diyo ..kocişimin yanına gidiyorum artık biraz şımartayım onuda ...

Back