Izmir///35

canım ya bilmemmi bide güzel yaparsın yaptığın böreğin hala tadı gitmedi cokacimcoook..sen gelde bak ben sana onu üç öğün nasıl yaptırıyom:jeyyar: ...ya kilo değil canımı sıkan başka bişey olabilir...:ecrin_bebek::emir_bebek:

oy oyy sarma mı dedinn delikafadulden

haaaceeeeeeeeerrrrrrrrrrrr dettttttt

yok sana sarma kofte fılannnn daha yenıd ıyetten cıktın bacuuumm ne cektıgını bı sen bılıyn tutmazsan bogazı gene eskı haaaccer olucan sonra tekrar dıyetlerle basını belaya koyacann bıttos kıs yok ferveee buna sarma fılannnkaydirigubbakcemile3

canım ya bilmemmi bide güzel yaparsın yaptığın böreğin hala tadı gitmedi cokacimcoook..sen gelde bak ben sana onu üç öğün nasıl yaptırıyom:jeyyar: ...ya kilo değil canımı sıkan başka bişey olabilir...:ecrin_bebek::emir_bebek:

kusum noldu müjdemi var yoksa kiz ay simdiden sevindim :sm_cool:delikafadulden

kız bitoş ne müjdesi ya ..bilmiyorum ben çok düşünüyom ..biliyosun zaten durumları ...pazartesi ..belli olucak ...daha annemlere söylemedim bişey ..biraz çıtlatayım dedim ..ikiside birden aman durun işmdi felan dediler ...

ooooh keyifgler süper allah nazar değdirmesin hanımlar
sen nerelerdesın gel azcuk ıcımıze karıs yafrumm
kız bitoş ne müjdesi ya ..bilmiyorum ben çok düşünüyom ..biliyosun zaten durumları ...pazartesi ..belli olucak ...daha annemlere söylemedim bişey ..biraz çıtlatayım dedim ..ikiside birden aman durun işmdi felan dediler ...

kısss ayy ne sevınırızzz valla ınsallaaa vardır heeee:CüvCüv:

Back