Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitoş benim ablam özlemim benim ...
xeno baya bi önce söylenmişti buluşalım diye sanırım firstlady ablam giller yapmıştı ama ..çok takipcisi olamamıştım..ama daha okumadım ..yanlız yenilerde varmı bilmiyorum senmi yazdın buluşma konusunu ...hı süle bakim...ama yoksada olduralım yapalım bi güzel buluşma ...
aaa süper vallaaaa daha yenı ogrenıyorum su hale bakkkaydirigubbakcemile3 cok sevındım canım boyle bı gorumcen var ne sanslısın vallaayani görümcecim..olur kendileri...ama biz öyle gelin görümce konumunda değiliz sağ olsun hiç bana öyle görümcecilik taslamadı bambaşkadır o ...
özlem ne o bebekler felan gebişler listesine girdinmi yoksa ....
Kim hamile??? hayırlısı olsun.. Kendimi yaşlı amcalar gibi hissettim. Kulakları duymaz denileni anlamaz kulaklarını tuta tuta, bağıra bağıra soru sorarlar. Ahanda aynı beeen
aaa süper vallaaaa daha yenı ogrenıyorum su hale bakkkaydirigubbakcemile3 cok sevındım canım boyle bı gorumcen var ne sanslısın vallaa
gebişler listesine girices pek yakında inşallaaahh daha çalışmalar devam edıyor yapım aşamasında kaydirigubbakcemile3
yaffrum daha aramızda hamıle yok kısmetse ınsallahhh ben olmak ıstıyorummmdelikafadulden
HAYIRLI, BAŞARILI MUAFFAKİYETLER delikafadulden iyi düşündün mü
Folic Asit içmeye başla o zaman
Kim hamile??? hayırlısı olsun.. Kendimi yaşlı amcalar gibi hissettim. Kulakları duymaz denileni anlamaz kulaklarını tuta tuta, bağıra bağıra soru sorarlar. Ahanda aynı beeen
şaka mı kıs vallaa deeee
allah iyiliğini versin bayıldım benzetmene :roflol::roflol:
özlemcim allah kolaylık versin sizdende ne mahsül çıkar varya sen güzel eşin güzel ...hele bide kız olursa istanbul izmir yandı ...yani ...erkek olursa vay zavallı kızların haline ....allah hayırlısıyla nasip eder inş sende tadarsın bu duyguyu muhteşem bişey ..ve anne olmak isteyen bütün arkadaşlarıma ...
aaa süper vallaaaa daha yenı ogrenıyorum su hale bakkkaydirigubbakcemile3 cok sevındım canım boyle bı gorumcen var ne sanslısın vallaa
gebişler listesine girices pek yakında inşallaaahh daha çalışmalar devam edıyor yapım aşamasında kaydirigubbakcemile3
valla özlemcim valla bak öyle ....inanmssan sor bitoşa zaten bitoş bunu söylemişti daha önceki konuşmalarda ...xeno yapalım bikaç arkadaşla biz msn dende görüşüyoduk orda konuşmuştuk ama havalar biraz ısınınca dedik ...kesinleşsin burda belirtcez zaten ....öyle bi konuşmuştuk kalmıştı ...bir ay sonra gibi yaparız olmadı bi görüşme ...
insallah canim hayirlisi ile dularim seninle allah kalbine göre versin :Saruboceq:
evet canım haklısın insanın ruhu genç olsun bencedekaydirigubbakcemile5yok canim okadar degil valla yaslandim artik 46 yasindayim iltifatin icin tesekkürler yasimi göstermedigimi söylüyorlar fakat yas var canim aman insanin ruhu genc olsun digmi amakaydirigubbakcemile3
ya ben de senin gibi merak ettim cnm ama senle aynı zamanda bend öğrenmiş oldum :bbo:Arkadaşlar birşey soracağım beni vuracaksınız. Bir buluşma lafı edildi mi yoksa uykusuzluktan ben mi uydurdum??? bi söyleyin ne olur..
olmuş armut lafına çok güldüm:roflol::roflol:kızlar ben bu fosil aleti atıcam aşağıya manyak ya bi tutuluyo kalıyo...allahım ya....gidip geliyom böyle idare edin artık beni özlemcim nasılsın ...a.s.anladım fatmahalecim ..neden öyle konuştuğunu bende 27 oldum şubatta ya hala şoktayım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman olgunlaşıyoz işte böyle ...sonrada olmuş armut gibi düşüveririz dallardan:roflol:
bu arada bitoş çok güzeldir söylemesi ayıp kızımda ona benziyo nerdeyse kopyası ...amanin canım bitoşum benim ..Şeniz
al benden de okadar bir geldim muhabbet değişmiş hemen ..ama senn de lafına çok güldüm yaa:roflol::roflol:Kim hamile??? hayırlısı olsun.. Kendimi yaşlı amcalar gibi hissettim. Kulakları duymaz denileni anlamaz kulaklarını tuta tuta, bağıra bağıra soru sorarlar. Ahanda aynı beeen
aynen katılıyorum canım..allah iyiliğini versin bayıldım benzetmene :roflol::roflol:
:roflol::roflol:
özlemcim allah kolaylık versin sizdende ne mahsül çıkar varya sen güzel eşin güzel ...hele bide kız olursa istanbul izmir yandı ...yani ...erkek olursa vay zavallı kızların haline ....allah hayırlısıyla nasip eder inş sende tadarsın bu duyguyu muhteşem bişey ..ve anne olmak isteyen bütün arkadaşlarıma ...
allah hayırlısını versin canım:Saruboceq:ahh canım aminnn ya zaten yeni yeni istemeye başladık kısmetse bakalım ınsallahh yasarıs bu duyguyu ama bana dua edın nolur zaten ben de hep hayırlısı olucaksa ver rabbım dıyorummmŞeniz
hosgeldın canım bu arada sen moda topiğine bakmıssın ben bikaç çizim ekledim ve suan da eklemeye devam edıyorum baksana nasıl?kendı cızımlerım benım...aaaaa...maşşallah valla iki dakka ayrıldım sayfalar atlamış yetişemedim hızınıza..
evet canım haklısın insanın ruhu genç olsun bencedekaydirigubbakcemile5
ya ben de senin gibi merak ettim cnm ama senle aynı zamanda bend öğrenmiş oldum :bbo:
olmuş armut lafına çok güldüm:roflol::roflol:
al benden de okadar bir geldim muhabbet değişmiş hemen ..ama senn de lafına çok güldüm yaa:roflol::roflol:
aynen katılıyorum canım..
allah hayırlısını versin canım:Saruboceq:
inşallah:Saruboceq:
ay kızlar üzülüerek diyorumki yarım saastliğine gidiyorum ..yamanlara bi çıkıp gelelim dağa su doldurcaz birazda hava güzel ..öptüm ..gurbetçilrin yerine koklarım havasını bol bol