• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir 2011 gelinleri buraya

cnm jale yi hiç tavsiye etmem ibrahim ibrahim daha iyidir eğer muhit önemli değilse gaziemirde suat var oda çok iyidr

:18:ya evet ya asıl daha önemlisi bu kuaför olayı:(
ben jaleye giderim diyordum düğünde diğer kuaförleri bilmediğim için risk almayım dedim. ama jalenin de makyözü cok kötü....:(
ibrahim ibrahim 'in makyözü nasıl?baska kuaför önerisi var mı ben şirinyer de oturuyorum ama yer sorunu olmaz benim için yeter ki güvenebileceğim gönlüme göre bi yer olsun.
bir de abartılı seyler yapan bi yer düşünmüyorum sebnem gibi,sacımı acık bıraktırcam aslında topuzdan daha meşakkatli cünkü uzun süre dayanması zor olucak sacım uzun ve gür....:(:59:

canım makyöz olarak met var ihtiyari durağında orda bi kız var çok iyi saç yalnz saç için eğer oraya gidersen 3 şubeleri var bucada ben niğdeliler sitesinin oradaki beyi istiyorum dersin ya vedattı adı adamın yada sedattı

bu arada bence kesinlikle porselen makyaj yaptırma çok yapay duruyor ayrıca parana yazık bir sprey sıkıyorlar normalden farklı olarak 150 200 tl para istiyolar

Ya cnm yok öyle bişey hangi kuaför sprey sıkıyor gitmeyin onlara porselen makyaj denilen şey öyle spreyle falan olmuyor kullanılan ürünler su bazlı oluyor internette de araştırabilirsiniz. Eğer sprey falan sıkıyorsa o zaten porselen makyaj değil. Uyanık Kuaförler demek öyle kandırıyorlar :60::60::60: Ve Gerçek Porselen Makyaj çok ta güzel oluyor.:62:

Ya cnm yok öyle bişey hangi kuaför sprey sıkıyor gitmeyin onlara porselen makyaj denilen şey öyle spreyle falan olmuyor kullanılan ürünler su bazlı oluyor internette de araştırabilirsiniz. Eğer sprey falan sıkıyorsa o zaten porselen makyaj değil. Uyanık Kuaförler demek öyle kandırıyorlar :60::60::60: Ve Gerçek Porselen Makyaj çok ta güzel oluyor.:62:

aynen öyle ya kadın bildiğin avon malzemeleriyle makyaj yaptı bi kuaförde isim vermeyeyim :) kızkulesi tarafında bi kuaför sabitleyici sprey var elinde makyaj akmasın diye iki pıs pıs ver 200 tl

izmir Balçovada kır düğünü için önerebilceğiniz bir yer var mı?!

slm bende senin gibi kır düğünleri hakkında fiyat araştırıyorum talles park'ın fiyatları hakkında bilgisi olan var mı??

izmir Balçovada kır düğünü için önerebilceğiniz bir yer var mı?!

slm bende senin gibi kır düğünleri hakkında fiyat araştırıyorum talles park'ın fiyatları hakkında bilgisi olan var mı??

Hafta içi alkolsüz düğün için verdikleri fiyat kişi başı 25 artı KDV 6 kişilik orkestra istenirse 750 tl fark alıyorlarmış. Sen kendi düğünün için talles park'ın sitesinden mail atarsan fiyat veriyorlar.

Selam bayanlar,
Ben de bu yıl düğün yapmayı planlıyorum Eylül ayı içerisinde, ve şimdiden yerimizi tuttuk bile, Şehr-i Garden, İnciraltı. Tam Dokuz eylül hastanesi karşısına denk geliyor.
Bildiğim kadarıyla otobüs önünden geçmiyor sadece yakınından geçiyor, bu nedenle araçlarla taksilerle gidimesi gerekne bir mekan ancak kır düğünü için ideal bir yer. 4500 TL ye anlaştık 250 kiişilik haftasonu düğünü olarak. Eylül öncesi istenirse haftasonlarını sadece yemekli olarak veriyorlar, Eylülden sonrasında hem fiyatlar düşüyor hemde haftasonlarında bile yemeksiz yapabiliyorsunuz. Ayrıca üzeri kapalı bir yeri de var yine 250-300 kişi alabilecek gibi. Bu arada bu fiyatın içine kamera çekimi, orkestra, kuruyemiş, kuru pasta , pasta ve içecek dahil.
Dilerim bu bilgilendirme biraz olsun işinize yarar.
Hoşçakalın:nazar:

Son düzenleme:
ayy ŞEHR-İ GARDEN DA ÇOK GÜZEL Bİ YER VE 4500 FİYATTA ÇOK İYİ İNŞALLH YER BULABİLİRİZ PEKİ KOKTEYL FİYATLARINI BİLİYOMUSUN H.İÇİ KOKTEYL OLUYOMUKİ Bİ ARKADAS H.İÇİ ALKOL OLMUYO DEMİŞ ÇÜNKÜ. İNŞALLH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE OLUR BİZDE BUGUN YARIN ARTIK KAYINVALİDEMLERLE GİDİCEZ:)):21:

Selam bayanlar,
Ben de bu yıl düğün yapmayı planlıyorum Eylül ayı içerisinde, ve şimdiden yerimizi tuttuk bile, Şehr-i Garden, İnciraltı. Tam Dokuz eylül hastanesi karşısına denk geliyor.
Bildiğim kadarıyla otobüs önünden geçmiyor sadece yakınından geçiyor, bu nedenle araçlarla taksilerle gidimesi gerekne bir mekan ancak kır düğünü için ideal bir yer. 4500 TL ye anlaştık 250 kiişilik haftasonu düğünü olarak. Eylül öncesi istenirse haftasonlarını sadece yemekli olarak veriyorlar, Eylülden sonrasında hem fiyatlar düşüyor hemde haftasonlarında bile yemeksiz yapabiliyorsunuz. Ayrıca üzeri kapalı bir yeri de var yine 250-300 kişi alabilecek gibi. Bu arada bu fiyatın içine kamera çekimi, orkestra, kuruyemiş, kuru pasta , pasta ve içecek dahil.
Dilerim bu bilgilendirme biraz olsun işinize yarar.
Hoşçakalın:nazar:

ayy ŞEHR-İ GARDEN DA ÇOK GÜZEL Bİ YER VE 4500 FİYATTA ÇOK İYİ İNŞALLH YER BULABİLİRİZ PEKİ KOKTEYL FİYATLARINI BİLİYOMUSUN ??H.İÇİ KOKTEYL OLUYOMUKİ Bİ ARKADAS H.İÇİ ALKOL OLMUYO DEMİŞ ÇÜNKÜ.BİDE BU FİYATIN İÇİNDE SANDALYE SÜSLEMELERİ YERİN SÜSLEMESİ FALAN DA VARMI CNM?? İNŞALLH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE OLUR BİZDE BUGUN YARIN ARTIK KAYINVALİDEMLERLE GİDİCEZ:))

kızlar benim düğünümde 30 temmuzda yeri tuttuk:)) gziemirde dalpet diye bir yer havuz başında kokteyli olcak 5 çeşit kanepe 3 çeşit ara sıcak meyve salatası cipsi pastası orkestrası var kişi başı 18 tl :)) kafam rahatladı bu konuda ama kuoför konusunda yer bulamıyorum:((( porselen makyaj istiyorumm nişanda ibrahim&ibrahime gittim ama makyajı iğrançti hiç tavsiye etmem:(( bilindik bir yer olmasına rağmen böyle kötü olunca kuoför konusunda çok telaşlıyım:(( güzel porselen makyaj yapan kuoför arıyorum.. malzemelride krylon olması lazım bilen varmı böle bir yer:71::71::71::71:

evreka cnm öncelikle hayırlısı olsun:))bence fiyat cok uygun isabetli olmus:):46:
seninle aynı soruna sahibim ben de:(ibrahim&ibrahim'i düşünüyordum ama hiç gitmemiştim simdi sen böyle söyleyince muallakta kaldım:50:
bende porselen makyaj istiyorum kryolan ürünleriyle ve sac konusunda da uzman birini arıyorum...
her zaman gözümü kapayıp güvenebileceğim bir kuaför istedim ama bir türlü bulamadım:59:
yardım eden olursa cok sevinirim fiyatı,uzaklığı önemli değil iyi bir kuaför bilen yardımcı olursa cok sevinirim:):40:

mercan ben porselen makyajı ilk defa nişanımda yaptırdım ve sulu olduğunu bilmiyordum. ibrahim&ibrahimdeki makyöz porselen makyaj yaptım dedi makyajın üstüne sprey sıktı yolladı ve 90 tl aldı. Ben sonradan araştırdım öğrendim sulu ve krylon makyaj malzemeleriyle oluyormuş. O yüzden kuoför konusunda ağzım yandı ve bende senin gibi güzel uzaklığı önemli olmayan gerçekten güzel bir iş çıkartan bir kuoför arıyorum. Bu en önemli günümüz herşeyin çok güzel olmasını istiyorum gelimlik kadfar saç ve makyajda çok önemli yardım eden olrusa çok sevinirim:26:

ayy ŞEHR-İ GARDEN DA ÇOK GÜZEL Bİ YER VE 4500 FİYATTA ÇOK İYİ İNŞALLH YER BULABİLİRİZ PEKİ KOKTEYL FİYATLARINI BİLİYOMUSUN H.İÇİ KOKTEYL OLUYOMUKİ Bİ ARKADAS H.İÇİ ALKOL OLMUYO DEMİŞ ÇÜNKÜ. İNŞALLH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE OLUR BİZDE BUGUN YARIN ARTIK KAYINVALİDEMLERLE GİDİCEZ:)):21:

sehrı garden de yazın düğün olmuyor 30 bınlerden bahsettıler hsonu yemeklı alıyorlarmıs
dedım kı ben kredı ödeyemem bır on sene bunun ıcın tes k dedım :8:

şehri garden, beyaz ev, tıkabasa da düğünler çok keyifli oluyor arkadaşlar. geçen yaz her düğünde bulunduğum için biliyorum. süsleme, palyaço, maytap balon, helyum balon, pamuk şeker, osmanlı macunu, popcorn ve daha birçok organizasyonlarını biz yapıyoruz. merak ettiğiniz herhangi bir konu varsa yardımcı olmak isterim.

bizde tuttuk düğün salonumuzu.inciraltıda gurme garden hem kır düğünleri ve kapalı salonu var . biz kırdüğünü 700 kişilik 3750 ye tuttuk uygun bir fiyatı

gerçekten çok ugun fiyata tutmuşsunuz.yemekli fiyatı mı bu ve hafta sonu mu acaba biraz daha açabilirmisin içeriği.bizde haziranda planlıyoruz bu akşam fuar göl gazinosuyla görüşcez ama bende kır istiyorum :(

arkadaşlar bende temmuzun ilk haftalarında evlenmeyi planlıyorum fakat henüz düğün yeri bulamadığımdan tarihim bile belli değil:(
geçen sene naci ustaya düğüne gitmiştim düğün sahipleri mardinli olunca oldukça kalabalıktı açıkcası organizasyon nasıldı hiç anlamadım le jardinde ise arkadaşım düğün yaptı fena sayılmaz güzel bir yer aslında balçova tansaşın arkasında bir çok yer var ama gidip görmek lazım kına gecem ankarada düğünüm izmirde olacağından benim sıkıntım ikiye katlanıyor... bu arada internette en çok talles parkı beğendim kişi başı yemek menüsü 50 tlden başlıyor yeri çok uzak narlıderede ama havuzlu kır düğünü çok güzel yarın talles park dahil olmak üzere bir çok yere nişanlımla görüşmeye gideceğiz umarım istediğim tarihlerde yer bulabilirim mekanların organizasyon türüne göre detaylı bilgi veririm size bu arada bayraklıda aula var neten buldum küçük bir yer ama çok hoş 2 yıldır düğünüm ertelendiğinden düğün yerleri hakkında geniş kapsamlı bilgi sahibi oldum muhitinize göre düğün yeri önerebilirim :))))):1::1::1:

Back