- Konu Sahibi carpatia85
cnm jale yi hiç tavsiye etmem ibrahim ibrahim daha iyidir eğer muhit önemli değilse gaziemirde suat var oda çok iyidr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cnm yok öyle bişey hangi kuaför sprey sıkıyor gitmeyin onlara porselen makyaj denilen şey öyle spreyle falan olmuyor kullanılan ürünler su bazlı oluyor internette de araştırabilirsiniz. Eğer sprey falan sıkıyorsa o zaten porselen makyaj değil. Uyanık Kuaförler demek öyle kandırıyorlarVe Gerçek Porselen Makyaj çok ta güzel oluyor.
![]()
izmir Balçovada kır düğünü için önerebilceğiniz bir yer var mı?!
slm bende senin gibi kır düğünleri hakkında fiyat araştırıyorum talles park'ın fiyatları hakkında bilgisi olan var mı??
Selam bayanlar,
Ben de bu yıl düğün yapmayı planlıyorum Eylül ayı içerisinde, ve şimdiden yerimizi tuttuk bile, Şehr-i Garden, İnciraltı. Tam Dokuz eylül hastanesi karşısına denk geliyor.
Bildiğim kadarıyla otobüs önünden geçmiyor sadece yakınından geçiyor, bu nedenle araçlarla taksilerle gidimesi gerekne bir mekan ancak kır düğünü için ideal bir yer. 4500 TL ye anlaştık 250 kiişilik haftasonu düğünü olarak. Eylül öncesi istenirse haftasonlarını sadece yemekli olarak veriyorlar, Eylülden sonrasında hem fiyatlar düşüyor hemde haftasonlarında bile yemeksiz yapabiliyorsunuz. Ayrıca üzeri kapalı bir yeri de var yine 250-300 kişi alabilecek gibi. Bu arada bu fiyatın içine kamera çekimi, orkestra, kuruyemiş, kuru pasta , pasta ve içecek dahil.
Dilerim bu bilgilendirme biraz olsun işinize yarar.
Hoşçakalın![]()
ayy ŞEHR-İ GARDEN DA ÇOK GÜZEL Bİ YER VE 4500 FİYATTA ÇOK İYİ İNŞALLH YER BULABİLİRİZ PEKİ KOKTEYL FİYATLARINI BİLİYOMUSUN H.İÇİ KOKTEYL OLUYOMUKİ Bİ ARKADAS H.İÇİ ALKOL OLMUYO DEMİŞ ÇÜNKÜ. İNŞALLH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE OLUR BİZDE BUGUN YARIN ARTIK KAYINVALİDEMLERLE GİDİCEZ:))![]()