• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir 2011 gelinleri buraya

Talles Parktan fiyat aldım haftaiçi alkolsüz düğün için kişi başı 25 artı KDV 6 kişilik orkestra için 750 Tl de fark alıyorlarmış. off offfff bu ne yaaaa :( Evlenmekten vazgeçtim ben.:43:

Son düzenleme:
Grand EGe gerçekten cok güzel gözüküyor canım... Ama çiğli deymiş.Bize cok ters.Vazgeçmek yok,en güzel düğün bizim düğün olcak :)

gitmedi gitmedi,hemen öle hevesim gitti yok... Düğün salonu kötü olsa ne olcak canım ya, biz güzel olcak, boşver sıkma sakın canını...Ohooo en ufak seyde can sıkarsak yandık yani... Bulcaz bulcaz,hem uygun hemde güzel bir yer bulcaz :)

canım Eylül gibi yapcaz biz düğünü acaba diyorum kır düğünü seklinde baksam mı?

ayy tabi bak. Eylülde İzmir daha sıcacık oluyor... Ekimde kır düğünü yapanlar bile var:D Bütçenize göre daha fazla yer bulursunuz cnm...

Teşekkür edeerim canım :) Bugün kaynaklar tarafına gitmeyi düşünüyoruz akşam.Cennetvadisi ile Aşkolsuna bakcam.sen gittin mi hiç oralara? Napcan düğün salonu olyını?

Ben biraz daha bekleyip araştırcam cnm.Çünkü Henüz erken bizim için.Aydemir Plazadan fiyat aldım bu arada. 300 kişilik 3000 dediler. Tepekule Yemeksiz 7000 TL... :53::52::66:

Sadece pasta ve meşrubat:D Bizden Başka bu yıl evlencek yok sanırım:74: Ya cnm Cennet vadisi uygunmuş çok ama mezarlık varmış sanırım yanında haberin olsun:53:

Cnm cuma akşamı aşkolsuna ve cennetvadisine gittik. Aşkolsun hoşuma gitmedi.Cennetvadisi çok hoşuma gitti ama bizim istediğimiz tarihlerde tutulmus. Offf ya :(

Rose düğün salonu cok güzelmiş canım ama,pınarbası bize ters.
Ben balçovada oturuyorum nişanlım bucada.Düğün salonu olayına benimde canım sıkılmaya başladı :(

Back