Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba,
uzun süredir başlığa yazan olmamış...
Düğünü olup bitenler, Allah mesut etsin öncelikle, nasıl geçti, memnun kaldınız mı??
Talles Garden ve İzmir Konağıyla görüşeceğim ben de... Tecrübe ve fikirlerinizi paylaşır mısınız?
merhaba nergissus.benim de düğünüm büyük ihtimalle naci usta da olucak ama daha sözleşmeyi imzalamadık.olumsuz yorumlar duyduğunu yazmışsın.Bu duyumların nelerdi acaba?paylaşırsan çok sevinirim canım..
Bu agustos sonunda dügünüm olacak. İnciraltı tarafında bazı mekanları gezdim. Mekanlar hakkında onerilerinizi dinlemek istiyorum.
Mercan
Mercan'ın buyuk bahcesinde pistin yeri ortada degil de, sahnenin kosesinde olması pek hosuma gitmedi.
park smyrna
park smyrna 400 kişilik dugune yaklasık 27000 tl fiyat cıkardı.
Mandalin
harika bir bahcesi var. Tam kır duğunu havası yasarsınız ama servisinin pek iyi olmadığını ileri surduler.
Gurme
Kisi bası 40 TL fiyat verdi. Ama hic indirim yapmadı. biraz soguk bir mekandı.
naci usta
Naci usta tam hayallermdeki yerdi. cok nezih bir yerdi. fiyat konusunda cok yardımcı olan güleryüzlü insanlar mevcuttu. İsletmenin hakkında bazı duyumlar aldım ve orada dugun yapmaktan vazgectim
ehli keyif
sitesindeki fotograflar cok etkileyici. ama gorusmeye gttigimde cok ciddi ve disipli bir ortam bulmadım.
İzmir konagı
en fazla 300 kisi alıyor. bizim kisi sayımız 400 olduğu icin bana uymadı. Ama muhtesem bir yer... hepinize tavsiye ederim.
Bunlardan baska tavsiye edeceğiniz yerler ya da soylediğim yerlerde gordugunuz dugunler varsa izlenimlerinizi paylasmanızı bekliorm.
Cnm öncelikle hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin İnşallah. Benim düğünüm Kasım ayında konak polis evinde oldu. Yemekli 270 kişilik düğün 6000 TL tuttu. Herşey çok güzeldi. Ama kır düğünü düşünüyorsan beyaz evi tavsiye edebilirim.
canim polis evinde dügün salonunda mi yaptiniz yoksa yukaridaki deniz manzarali restoran bölümünde mi? bana mümkünse resim gönderebilir misin? bu arada tebrik ederim :)
merhaba nergissus.benim de düğünüm büyük ihtimalle naci usta da olucak ama daha sözleşmeyi imzalamadık.olumsuz yorumlar duyduğunu yazmışsın.Bu duyumların nelerdi acaba?paylaşırsan çok sevinirim canım..