- Konu Sahibi carpatia85
kızlar dün yazmıştım bugün bir kaç yerle görüşmeye gideceğimi öylede oldu. en sonunda düğün yerimide tarihinide belirledik. 17 temmuz pazar günü talles parkta evleniyorummmmm:))
1 ağustosta ramazan ayına gireceğiz diye izmirde neredeyse kır düğünü yapabileceğim mekan kalmamıştı heleki haftasonları ücretini peşin ödeyenler dahi varmış. dün bir çok yerle telefon bağlantısı yapmama rağmen yinede bir ümit düştük yollara ilk durağımız talles parktı son durağımızda öyle oldu. zaten le jardin naci usta mavi yeşil gibi yerleri biliyordum ama içime en çok sinen talles park oldu. bir kere öyle kocaman aman aman bahçesi yok tam istediğim gibi 200 kişi ağırlayabilecek kapasitede. 2 ayrı bahçesi bulunuyordu ama ben havuzlu kır düğünü bahçesini kiraladım biraz pahalıya mal oldu ama hayatımın en güzel gününe değer diye düşünüyorum. eğer hala yer bulamadıysanız mutlaka gidin görüşün 10 temmuz pazar günü hala boş :![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
1 ağustosta ramazan ayına gireceğiz diye izmirde neredeyse kır düğünü yapabileceğim mekan kalmamıştı heleki haftasonları ücretini peşin ödeyenler dahi varmış. dün bir çok yerle telefon bağlantısı yapmama rağmen yinede bir ümit düştük yollara ilk durağımız talles parktı son durağımızda öyle oldu. zaten le jardin naci usta mavi yeşil gibi yerleri biliyordum ama içime en çok sinen talles park oldu. bir kere öyle kocaman aman aman bahçesi yok tam istediğim gibi 200 kişi ağırlayabilecek kapasitede. 2 ayrı bahçesi bulunuyordu ama ben havuzlu kır düğünü bahçesini kiraladım biraz pahalıya mal oldu ama hayatımın en güzel gününe değer diye düşünüyorum. eğer hala yer bulamadıysanız mutlaka gidin görüşün 10 temmuz pazar günü hala boş :