• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir 2011 gelinleri buraya

kızlar dün yazmıştım bugün bir kaç yerle görüşmeye gideceğimi öylede oldu. en sonunda düğün yerimide tarihinide belirledik. 17 temmuz pazar günü talles parkta evleniyorummmmm:))
1 ağustosta ramazan ayına gireceğiz diye izmirde neredeyse kır düğünü yapabileceğim mekan kalmamıştı heleki haftasonları ücretini peşin ödeyenler dahi varmış. dün bir çok yerle telefon bağlantısı yapmama rağmen yinede bir ümit düştük yollara ilk durağımız talles parktı son durağımızda öyle oldu. zaten le jardin naci usta mavi yeşil gibi yerleri biliyordum ama içime en çok sinen talles park oldu. bir kere öyle kocaman aman aman bahçesi yok tam istediğim gibi 200 kişi ağırlayabilecek kapasitede. 2 ayrı bahçesi bulunuyordu ama ben havuzlu kır düğünü bahçesini kiraladım biraz pahalıya mal oldu ama hayatımın en güzel gününe değer diye düşünüyorum. eğer hala yer bulamadıysanız mutlaka gidin görüşün 10 temmuz pazar günü hala boş ::66::66::66:

evreka cnm öncelikle hayırlısı olsun:))bence fiyat cok uygun isabetli olmus:):46:
seninle aynı soruna sahibim ben de:(ibrahim&ibrahim'i düşünüyordum ama hiç gitmemiştim simdi sen böyle söyleyince muallakta kaldım:50:
bende porselen makyaj istiyorum kryolan ürünleriyle ve sac konusunda da uzman birini arıyorum...
her zaman gözümü kapayıp güvenebileceğim bir kuaför istedim ama bir türlü bulamadım:59:
yardım eden olursa cok sevinirim fiyatı,uzaklığı önemli değil iyi bir kuaför bilen yardımcı olursa cok sevinirim:):40:

mercancım ben kuaförümü ayarladım bornovada sonar saç tasarım merkezi var oraya gittim konuştum nettede kendi siteleri var zaten bir bak istersen

mercancım ben kuaförümü ayarladım bornovada sonar saç tasarım merkezi var oraya gittim konuştum nettede kendi siteleri var zaten bir bak istersen

hihihi cnm ben de ayarladım:69:
ben de bahçelievlerde moss kuaför diye bir yeri düşünüyordum arkadaşlarım cok tavsiye etmişlerdi seçeneklerim arasındaydı bir gün bir kalktım ki markapon da kampanya var gelinbaşı 97 tl:53: almadan aradım konustum kuaförle,konusmaları cok olumluydu ayrıca makyajları da kryolan ürünleriyle ki ben bunu arkadaslarımdan daha önceden duymustum zaten.güven verdiler bana acıkcası ve bende fırsatı aldım bir ay içinde de saçımı boyatmak için gidicem...
facede yaptıkları sacların resimlerini koymuslar bakmak isteyen olursa aratabilir moss kuaför diye:)
teşekkür ederim bilgi verdiğin için:)):40:

rain saime sultan yalısı olmuş. kişi başı fiyatı 60 tl diye biliyorum ben. orada düğüne giden fiyat bilen varmıdır? ben 2011 değil de 2012 gelini olucam. ve rainde istiyorum ya da tepekulede ancak tepekule fiyatlı epey. çok kalabalık olmayacak diye düşünüyoruz kokteyl istiyorum ben yemekli falan değil. anlaşıyor mu acaba salonlar içkiler dışarıdan gelse diye çünkü bizimkisi toptancılıkla upraşıyor indirimli alabiliriz pek çok şeyi..

br de lamia var biliyorsunuzdur orada ne guzel düğün olur püfür püfür ancak onlarda öyle fiyatlar söylüyor ki kendi düğünüm değil lamianın annesinin nikahı sanki :)

hihihi cnm ben de ayarladım:69:
ben de bahçelievlerde moss kuaför diye bir yeri düşünüyordum arkadaşlarım cok tavsiye etmişlerdi seçeneklerim arasındaydı bir gün bir kalktım ki markapon da kampanya var gelinbaşı 97 tl:53: almadan aradım konustum kuaförle,konusmaları cok olumluydu ayrıca makyajları da kryolan ürünleriyle ki ben bunu arkadaslarımdan daha önceden duymustum zaten.güven verdiler bana acıkcası ve bende fırsatı aldım bir ay içinde de saçımı boyatmak için gidicem...
facede yaptıkları sacların resimlerini koymuslar bakmak isteyen olursa aratabilir moss kuaför diye:)
teşekkür ederim bilgi verdiğin için:)):40:

mercancım baya iyi tutmuşun 97 tl krylon malzemesi kullanacksa süpermiş fiyatı. inş istedğin gibi olur herşey canım:66::66:

arkadaşlar merhaba bende kına gecemi eylül de yapıcam ama karar veremedim bir türlü göletteki buca göl işletmelrini bilen varmı hatta şuan bucanın her yerinde reklamları var kampanya yapmışlar daha önce orda düğün yapan varmı ben hiç gitmedim de fiyatı diğerlerine göre çok iyi ama ortam nasıl olur onda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirimmmm

arkadaşlar merhaba bende kına gecemi eylül de yapıcam ama karar veremedim bir türlü göletteki buca göl işletmelrini bilen varmı hatta şuan bucanın her yerinde reklamları var kampanya yapmışlar daha önce orda düğün yapan varmı ben hiç gitmedim de fiyatı diğerlerine göre çok iyi ama ortam nasıl olur onda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirimmmm

Canım bende bucada oturduğum için cevap yazayım dedim. buca gölet işletmeleri haftaiçi 1890+kdv yazmışlar.. Bazı şeylere dikkat edin yalnız.. Artı kdv diyor yani 2.230 tl yapar buda.. Oradaki çoğu işletmenin haftaiçi fiyatları 2000 tl zaten. Üstelik 2 saat diyor kamera çekimine ve diğerleri gibi şamdan , palyaço vs... gibi ücretsiz extralar yok.. Bana göre ucuz bir ayak oyunundan fazlası değil. 9.99 gibi bir şey işte..

Ben kendi düğün salonumu tuttum ama söylemiyeceğim burada.. Çünkü dikkat ederseniz burada ucuz reklamlara sıkça rastlıyoruz :) .. Yani yok ben orayı tuttum harika bir yer sizde mutlaka tutun tavsiye ediyorum , yok orayı öneriyorum yok şurayı öneriyorum.. Yok bana özelden yazın yardım edeyim gibilerine..

Arkadaşlar kanmayın böyle aldatmacalara sahte üyelik açıp kendi reklamlarını yapanlara. Mekanlara gidin bakın. Konuşun yöneticileriyle, yapılan düğünün ve verilen hizmetlerin içeriklerini öğrenin öyle karar verin..

Allah hepimize güzel bir düğünle başlayan mutlu bir evlilik versin..

işte bende orda takılıp kaldım o dedğin ekstraların hiçbiri yok bucada başka bir düğün salonuna gittik çok sıradan ama daha samimi geldi bide ekstraları falan fiyata dahil ama dedğim gibi sıradan oluşu ve kapalı mekan oluşu biraz istediğim gibi değil yani çok karıştım :44:

Canım bende bucada oturduğum için cevap yazayım dedim. buca gölet işletmeleri haftaiçi 1890+kdv yazmışlar.. Bazı şeylere dikkat edin yalnız.. Artı kdv diyor yani 2.230 tl yapar buda.. Oradaki çoğu işletmenin haftaiçi fiyatları 2000 tl zaten. Üstelik 2 saat diyor kamera çekimine ve diğerleri gibi şamdan , palyaço vs... gibi ücretsiz extralar yok.. Bana göre ucuz bir ayak oyunundan fazlası değil. 9.99 gibi bir şey işte..

Ben kendi düğün salonumu tuttum ama söylemiyeceğim burada.. Çünkü dikkat ederseniz burada ucuz reklamlara sıkça rastlıyoruz :) .. Yani yok ben orayı tuttum harika bir yer sizde mutlaka tutun tavsiye ediyorum , yok orayı öneriyorum yok şurayı öneriyorum.. Yok bana özelden yazın yardım edeyim gibilerine..

Arkadaşlar kanmayın böyle aldatmacalara sahte üyelik açıp kendi reklamlarını yapanlara. Mekanlara gidin bakın. Konuşun yöneticileriyle, yapılan düğünün ve verilen hizmetlerin içeriklerini öğrenin öyle karar verin..

Allah hepimize güzel bir düğünle başlayan mutlu bir evlilik versin..

cnm öyle güzel anlatmıssın ki çok merak ettim doğrusu düğün salonunu:86::)

peki arkadaşlar yine bucadaki forbes düğün salonunu bilen var mı aranızda orası nasıl bir yer gittiniz mi hiç?

canım forbes i bilmiyorum ama heykelde bir sürü düğün salonunun olduğu bi sokak var hani concorde kristal fatih falan var kristal yenilenmiş diye duydum ama görmedim açıkçası bi bak derim concorde ta yenilenmiş herhalde fiyatları da eminim uygundur, umarım gönlüne göre olur ben hallettim o işleri artık bakmıyorum, sözleşmeyi imzalayınca insanın üstünden yük kalkıyor inan :34:

canım forbes i bilmiyorum ama heykelde bir sürü düğün salonunun olduğu bi sokak var hani concorde kristal fatih falan var kristal yenilenmiş diye duydum ama görmedim açıkçası bi bak derim concorde ta yenilenmiş herhalde fiyatları da eminim uygundur, umarım gönlüne göre olur ben hallettim o işleri artık bakmıyorum, sözleşmeyi imzalayınca insanın üstünden yük kalkıyor inan :34:

imzaladım bende sonunda rahatladım valla dedğin gibi büyük bü yük kalktı bende de :D

Herkese selam...:3:

tüm yazılanları okudum bende birşey danışmak istiyorum araştırmalarım sonucunda pınarbaşı rose düğün salonunu çok beğendim.Bu mekan hakkında bilgisi olan duyan yada orda bir düğüne katılan varmı?Fiyat ve yapılan hizmetler konusunda detaylı bilgiye ulaşamadım:85:.Yardımcı olursanız sevinirim...

Şimdiden teşekkürler.Herşey gönlünüzce olsun...:79:​

lamia ile görüşmüştüm ben aslında herşey dahil olsa belki göze alırdım o fiyatı geçen sene sormuştum kokteyl için 40 tl tavuk menü 55 et menü 65 demişlerdi ama müzik ti barkovizyondu hiç bişey dahil değil sadece gemi kiralama ve yemek ücreti bunlar ekstra ücrete tabi 3 kişilik orkestra yanılmıyosam 1750 falan demişlerdi keman ve 2 seçimli enstrüman, barkovizyon ayrı fotoğraf poz başı ayrı yani girdiğin zaman çıkamıyosun, çok istememe rağmen yapamıycam orda düğün hem zaten en çok 170 kişi alıyor yemekli mümkün değil sığılması, nasipse bekarlığa veda yapcam lamia da arkadaşlarımla :21::21:

Back