• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir 2011 gelinleri buraya

benimde lamiada mezuniyetim olmuştu kişi başı 65 tl alıyolardı cok yüksek fiyatları tabi düğünde ekstra seylerde olunca cok pahalı ama üst katta gece denizin ortasında cok eğlenceli bi düğün olur :) benim daha düğünüme var ama simdiden araştırıyorum talles parkla anlaşan arkadas ne kadar anlaştınız? oranın ben resimlerini gördüm cok güzel bi yerdi yemekli olcak düğün yemeksizmi? pasta müzik organizasyon nasıl biraz bilgi verebilirmiisn?

yazılanların hepsini okudum.bende kır düğünü yapmayı düşünüyorum.yemeksiz 600-700 kişi ve hafta içi düşünüyorum.3000 tl ile en fazla 4000 tl arası güzel bir yer arıyorum.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.göçmenim bu arada çalgılarında uyması lazım

Arkadaşlar ben de hepinizden yardım istiyorum zor durumda kaldım. izmir karşıyaka şemiklerde oturuyorum şemikler atakent bostanlı o civarlarda kına yapabileceğim ve en az 400 kişilik bir yer bakıyorum ama düğün salonları olsun istemiyorum açık olabilir büyük kafeler olabilir nerede yapabilirim fikir lütfennnn

Konu benim de ilgimi çekti bir İzmir li olarak, bakayım dedim İzmir'in kızları nerelerde evleniyorlar :9:
Hem ileride fikir de olur bana takip ederim burayı...:23:
Talles park'ın fotoğrafları çok güzel gözüküyor:31:

Bir de konak polis evinde evlenecek olan veya evlenmiş olan arkadaş fotoğraflarını da ekler belki:17:
Bende merak ediyorum orasını :8:

arkadaşlar geçen yaz temmuzda izmir talles parkta yemekli düğünüm olduu.
narlıdere sahılevlerıne dönen yolda.
kır düğünü hem de havuz başıı.
iananın hayatımda istediğim düğünü yaşadım.
garsonalrdan mekana ,süslemeye kadar her şey istediğim gibiydi.
orkestra bir harikaydııı
internet adresine bakın .
oldukça şık ve nezih bir düğün olmuştuu

arkadaşlar aranızda 2012 de evlenecek varmı?inciraltı mercan restaurant,narlıdere saklı bahçe yada şehri garden düşündüğüm yerler arasında.yemekli ya da yarı yemekli gibi istiyoruz.bu civarlarda bildiğniz mekanların fiyatlarını yazarsanız sevinirim

arkadaşlar aranızda 2012 de evlenecek varmı?inciraltı mercan restaurant,narlıdere saklı bahçe yada şehri garden düşündüğüm yerler arasında.yemekli ya da yarı yemekli gibi istiyoruz.bu civarlarda bildiğniz mekanların fiyatlarını yazarsanız sevinirim

Arkadasım bende senin gibi 2012 haziran ayında evlenmeyi düşünüyorum İnciraltındakilere dikkat et yıkım kararı alınmıs cogunda digerler dediklerinede daha gidip görüsmedim zaten ben yemeksiz düşünüyorum bu h.sonu bi dolasıcaz hepsini gidersem haber veririm sende haber verirsen sevinrim

internette araştırdım bulamadım.
muhakkak çok pahalıdır ama merak ediyorum:)
İzmir Arena'nın fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

slm kızlar,2012 gelinlerinden olucam ben deee:)
burda yazılanları okudum,netten baktım ama daha gönlüme göre biyer bulabilmiş diilim,galiba ev arar gibi gezmekle olucak bu iş:(:17:

kızlar ikiçeşmelikdeki ögretmen evi süper bence fiyatı uygun manzarısı servisi orkestrası kaliteli.düşünü derim ögretmen tanıdıgınız varsa uydun oluyomuş.

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 2012 gelini olacağım ama uygun fiyatlı ve nezih bir düğün salonu bulmak neredeyse imkansız :( Ramazan ayı Temmuz sonuna denk geldiğinden hemen her yer tutulmuş. Beğendiğim yerler de uçuk fiyatlar veriyolar. Gaziemir ya da Bayraklı tarafından önerebileceğiniz uygun fiyatlı güzel yerler var mı yemeksiz kır düğünü için? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 2012 gelini olacağım ama uygun fiyatlı ve nezih bir düğün salonu bulmak neredeyse imkansız :( Ramazan ayı Temmuz sonuna denk geldiğinden hemen her yer tutulmuş. Beğendiğim yerler de uçuk fiyatlar veriyolar. Gaziemir ya da Bayraklı tarafından önerebileceğiniz uygun fiyatlı güzel yerler var mı yemeksiz kır düğünü için? Şimdiden teşekkürler.

merhabalar, başarabilirsek bizde 2012 temmuzda evlenmeyi planlıyoruz..aynen aradığın özelliklerde bir yer arıyorum bende günlerdir.. ümidi kesmek üzereyim..belki senin işine yarar gaziemir tarafında bizim bahçe ve cengiz kır düğün salonu var..fiyatlar diğer yerlere göre uygun buralarda..

internette araştırdım bulamadım.
muhakkak çok pahalıdır ama merak ediyorum:)
İzmir Arena'nın fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

izmir arena da bir arkadaşım ewlendi geçen ay.düğün 60 bini geçti ekstralarla birlikte duyduum kadarıyla.

Merhaba İzmir Konağında hem nişanım hem düğünüm oldu benim. Yemeksiz düğün yapılmıyor. Yemekli orası ve alkollü olup olmamasına görede fiyat değişiyor. Diğer mekanlara göre çok daha pahalı ama çok nezih, çok güzel bir mekan. Orkestra mükemmel, fotoğrafçısı İzmir'in sayılı fotoğrafçılarından. Yemeklerini anlatmama zaten gerek yok. Tuğçe Hanım mükemmel bir insan çok ilgili. Eğer sizi sevdiyse elinden geleni yapıyor ama dediğim gibi rakamlar yine de uçuk.

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar, 26.05.2012 tarihinde düğünüm olacak.
İnciraltı-narlıdere-sahilevleri civarını düşünüyorum. kır düğünü tercihen yemekli. davetli sayısı az olacak 100-150 kişi..
Dün İnciraltı'nda Körfez ve Mercan'a bakabildim sadece.. Körfez'i düşünmüyorum. Mercan 100 kişi piliç menü 7000 TL verdi. 20 FOTO, DVD ÇEKİM, Süslemeler dahil.
küçük bahçeyi gösterdiler. süslemeler hoşuma gitti. Ama başka yerlere de bakmak istiyorum, forumda geçen mekan isimlerini yazdım. Sabah oraları da gezmeye başlıyacağz.Kişi sayısı az olacağı için çok büyük 1 bahçeye gerek yok ama sıkışık da olmamalı tabi..
Mekan yetkilileri ile görüşürken çok acemi olduğumuzu farkettim =) nelere dikkat etmemiz gerektiğini pek bilmiyorum. Bu konuda ve mekanlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Gezdiğim mekanlar hakkında bilgi veririm.. kolay gelsin hepinize:12:...

Back