izmir 2011 gelinleri buraya

Hayırlısı olsun cnm çok sevindim. İnşallah gönlüne göre olur herşey Ben de çok attım tuttum ama bugün bizde tuttuk Konaktaki polis evini yemekli 300 kişilik 8000 TL

Saol canım :) Hayırlısı olsun canım seninkide.... Kuzenimin düğünü olmustu polisevinde, çok güzeldi herşey.Umarım seninde herşey gönlüne göre olur...

Biz haftasonu kına gecesi için yerde tuttuk :) EE şimdi sıra ne var bakalım canım senin?

nişanımızın olduğu Grand EGede olcak benim kınam cnm yine. 2 gün önce düğünden. Sırada okulum var mezun olmam lazım önce Düğün Kasımda ya bizim. Eylülden sonra bakarım artık eksik gedik ne var ne yok. aman bunları hallettik ya gerisi kolay :81: Kuzeninin da Konaktaki polis evinde mi olmuştu cnm? Bugün gittim çok beğendim beyaz plastik sandalyeleri değiştirmişler orkestrası 2 kişilikmiş,otoparkı yok bir deeee ama bu fiyata yemekli düğün çok çok iyi zaten. İnşallah Herşey sorunsuz geçer burda yine yazarım

Son düzenleme:
:) Evet canım Polis evinde oluşmustu,ben çok begenmiştim.Umarım herşey istediğin gibi olur :) Kesinlikle yaz,merak ederim :) Hatta müsait olursan benim düğüne gel :):)
En büyük işler bunlardı hallettik ya şükür... Diğer işleri yavas yavas hallederiz.
Bu sene ,Hem okul hem düğün hazırlıklarıı zor olur biraz ama halledersin sen canım...

Başarılar...

kızlar biz ekim ayında 18 temmuz için cennet vadisini tuttuk,bi arkadas mezarlık fln demiş ama arada rahat 100 m lik orman var,salonlar daha uzak kalıyor o sorun olmaz merak etmeyin
bizim acayip bir menü oldu acıkcasıilk basta ordövr tabağı tercih etmiştik ara sıcakla beraber kokteyl gibi düşünmüştük snrdan sacma geldi alkol olmadığı için mezelri cıkarttık:)

gerci su haliyle de nası bilmiyorum ama sizde bi fikir verin bana
tabakta 1 dolma,2 sigara böreği,2 sosis,1 piliç pane,domates,salatalık ,ortaya 3 er porsiyon çerez ve kuru pasta,3 tane 1.5 litrelik su,2 adet mesrubat(biri pastayla) ve giydirme,şamdan,kırmızı halı fln fln işte:)
sizce cok mu acayip olmus menü kuru pasta yerine meyve mi koydursam acaba diye düşünüyorum:S
bu arada 300 kişilik bu fiyat 5500tl...

Son düzenleme:
Bu Senin düğünün Canım senin içine sindiyse ne mutlu Zaten önemli olan bu. Menü de güzel olmuş bence. Mutluluklar dilerim.

kızlar bende 18 eylülde birlik otelde evleniyorum bu arada abimin düğünü geçen sene orda olmuştu süperdi bizde o yüzden orayı tercih ettik fiyatta çoğu yere göre çoook uygun 10 çeşit ordövr tabağı + sigara böreği+ sosis + 2 yerli içki 300 kişi 6600 tl ye anlaştık ayrıca gece balayı suitinde konaklama odaya şampanya vs. gibi extralarda müessese ikramı

Bir şey sorabilirmiyim? Biz birlik otelede uğramıştık göletteki mekanlara bakarken. Bize bu fiyatlar verilmedi.. Sizin akrabanız veya tanıdığınızmı var birlik otelde?? Sizin menüden fazla olarak sadece ana yemek vardı bize verilen fiyatta.. Bize verilen fiyat sizinkinin hemen hemen iki katına geliyor...

haklısın cnm biz de sormuştuk. Yemeksiz kişi başı 17 TL. Yemekli 38 TL denmişti. yani yemekli fiyatı 300 kişilik 11.400 Tl ye geliyor normalde. Yemekli menünün içinde de arkadaşın söylediğine artı sadece ana yemek oluyor. NEredeyse yarı fiyatına anlaşmışlar Benim kayınpederim esnaf ve oda başkanıyla tanışık diye bize kişi başı yemeksiz 14 TL , yemekliye de 34 TL fiyat vermişlerdi. Bu da 300 kişilik 10.200 TL eder. Bu yüzden vazgeçtik

kızlar bizde tuttuk düğün salonumuzu.pınarbaşında alibabayı tuttuk.500kişi kola pasta 3000tl.
02.09.2011de evleniyorum hayırlısıyla

izmir pınarbaşı düğün salonları çok güzel canım ablamınki yıldız parkta oldu geçen yaz diğer ablamlarda pınar düğün salonunda evlendiler
bende aşiyan düğün salonunda evlenmeyi düşünüyorum bayılıyorum oranın havasına
herkeze tavsiye edebilirim pınabaşındaki düğün salonları şahene rose var oda çok güzel

babam esnaf olduğu için bu kadar indirimli oldu ayrıca dediğim gibi abimin düğünüde aynı yerde olmuştu belki o sebeptendir bilmiyorum ama pazarlık söz konusu değildi kokteyl menü zaten normalde 28 tl esnaf indirimi ile bu fiyata geliyor

arkadaşlar benimde eylülde düğünüm var ama daha mühim bir proplemım var .. annem heves etti nişan yapalım dıye gıttık 2 nisan 2011 nişan tarihi alındı .. 3 hafta var ve ben kuaför bulamadım . kıyafet bulamadım ... kısacası hıcbırseyım yok.. izmir deyim ben kuaför önerisi olan varmı .. jale diyorlarlar şirinyerde bırde ibrahim ibrahım varmışş .. makyajı porselenmı yaptırsam normalmı kafam allak bllak yardımcı olurmusunuz???

NErde oturuyorsunuz cnm? Ona göre fikir verelim. Bİr dee Nişanın nerde olcak? evde mi yoksa salonda mı? SALondaysa porselen yaptır muhakkak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…