- 15 Aralık 2017
- 344
- 290
- 36
Ayyy ne çok yargı var.Merhabalar öğretmenim çalıştığım yerde çeşitli sorunlar yaşadım veli idare vs. Açıkçası dönemin bitmesini iple çekiyorum. Ilcedeyim eşim de aynı ilçede tayin istedik çıkmadı başka yere gorevlendirme icin görüştük daha dönüş olmadı olmayacak gibi şimdi ben eylülde yine aynı okulda kesinlikle devam etmek istemiyorum. Söyle düşündüm son çare eylül ayında yine milli eğitimle konusscaim başka okul için yine olmazsa ücretsiz izne ayrılacağım 6 ay. Sonrası rapor vs derken seneye nisan gibi başlamış olacağım. Yine tayin isteyecegim ve idarecilik sınavına gireceğim. Bir şekilde oradan ayrılmak için. Eşime daha izin konusunu soylemedim açıkçası bu ekonomide izin kullanmak biraz tuhaf evet biliyorum. Eşim maaşı eve vs anca yeter birikim vs olmaz.
Bir yandan izin hakkim meslegim boyunca 2 kere ve birini kullanmış olacağım geriye 6 aylık hakkim kalacak ileride hastalık vs başka bir durumda belki lazım olacak.
Bir yandan da hep çalışma hayatım oldu izinde olmak stressiz bir şekilde dinlenmek kendine vakit ayırmak harika olurdu. Çok kararsizim.
Emin olun insanlar kendi işlerinde sıkıntı yaşasa aynısını yaparlar.
Bence kendinizi dinleyin.okul size iyi gelmiyorsa izin alın en azından birinci dönemi kapatın.bu kadar hesaplı yaşamamak lazım belkide.
Kafanızı toparlayın zaten evde sıkılır dönersiniz bence .ayrıca sürekli çalışmak insanı gerçekten çok yıpratıyor heleki işyerinde böyle problemlerinizi varsa insan gitmek istemiyor