Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim çocugumuz olmuyor ve tedavi görüyoruz eşim ticaret işi yapıyor babasıyla ortak kayınpederim ve kayınvaliden dünyalar tatlısı insanlardır hiçbir problem yaşamadık çok şükür bu zamana kadar. Fakat hayatlarında cok hastalık görmedikleri için bu tarz şeyleri abartıyolar diye 3 yıldır eşimle sanki biz istemiyormuş gibi yaptık davrandık. Ama konu artık ciddi bir maddiyata geldiği için ve ortak oldukları için tedavilere ilaçlara zaten inanılmaz pahalılar artık gizli saklı yapamaz olduk. Çünkü babası soruyor haliyle neye harcadın diye. Neyse evlenirken akdeniz anemisi taşıyıcı olabilceğimiz şüphesi doğmuştu değerlermiz bi garipti bu yuzden genetik tahlil falan verdik nikahı haliyle düğünü ertelemek durumunda kalmıştık o zaman inanılmaz abartı tepki vermişlerdi mesela ağlamakar sızlamalar kendimi çok kötü hissetmiştim. İşin içine maddiyat girincede eşim babasına söylemek durumunda kaldı özel bir problemimiz var ve hastaneye gidip geliyoruz ilaçlara gidiyor diyr beklediğim gibi bi tepki almadım bugünlük. Kayınvalidem benimde 2 yıl olmadı kafandan at dert etme daha yasınızda küçük falan dedi kayınpederimde yine çyle hiç konusunu açmadı farklı şeyler konustuk ama ilerde olurda kafalarına takarlar ve bana yansıtırlar acaba kötümü yaptık diye kendimi yiyip bitiriyorum