İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Ben nişanlı adama asılmadım.Nişanlanmadan 3 gun once benımle görüşüodu

Benim koynumdan çıktı seninle evlendi dedim
Ee ne olmuş yani, fake hesaptan atılmış msj diğeri tanıyıp güvendiği nişanlısı. Delil sunsaydınız olurdu da bu şartlarda size inanacağını hiç sanmam, bi nişanlısının davranışlarını izler falan bir açık da görmeyeceği için mutlu Mesut devam eder

Ben yıllarca koşmadım.Kendımı anlatamadım

Bence içinde hep bi acaba kalır.

Ağzından mı öpmüş?

Bence içinde hep bi acaba kalır.
Bu durumda fake hesaba ulaşmaya çalışır, ulaşıp öğrenebilirse tamam da ulaşılmazsa nişanlısına inanır. Adamda der takıntılı biri atmış msj doğru olsa kanıt sunardı, gördün mü kanıt yok bir şey yok, huzurumuzu bozmayalım.o da şimdiye kadar adamın ters bir olayını görmemiş, zaten aile dostlarının oğlu unutur gider, konu sahibi madem gözünü kararttı bir kaç delil sunmalıydı işte o zaman adamdan intikamını alır nişanlıyı da kurtarırdı.

Bacım biz seninle en son aralıklı oruç yapıp zayıflıyorduk konu nerelere geldi.Ama konuya hakimim bazı şeyleri kendine yediremedin ve bunu yaptın haklı da olabilirsin ama süreç nasıl işlerse işlesin sen bir daha bu adamla görüşme.sana bundan hayır gelmez.hayatının belli bir kısmı bomboş geçmiş bu adamla.Artık kendi hayatına odaklan

Keşke yapmasaydın
Kız sağduyulu akıllı birşey olsa önce senle konuşurdu
Bir bk yiyemezler korkma
Sen sevin kurtulmuşsun
O kız bir gün aldatılınca seni hatırlar anar emin ol
Kendini üzmüşsün ama
O yüzden üzüldüm

Bence olan diğer kıza oldu değil kızın hayrına oldu aldatıldığını bilmek herkesin hakkıdır
Ama canım onlarda ne var bunda deyip ilerliyor bakma
Bende düşündüm bunu yapmayı
Senin msj attığın adam şu anda yanımda diyecektim vazgeçtim amannn uğraşmaya değmez!!

adam size nisanlanacagini soylemis siz bunu bile bile gidip opusup sarilmis gelmişsiniz yanlismi anladim?
yok yanlis anlamadiysam adamda suc yok arkadasim
size oyle dum duk soylemis gercegi siz pesinmemis gitmissiniz simdi gurur yapiyorsunuz.
o gururu en basindan sergileyecektiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…