Ayyy gider evlenirVay öldürücü darbe. Kadın biraz kişilikliyse bi daha yüzüne bakmaz herifin
Adamda suç mu yok?adam size nisanlanacagini soylemis siz bunu bile bile gidip opusup sarilmis gelmişsiniz yanlismi anladim?
yok yanlis anlamadiysam adamda suc yok arkadasim
size oyle dum duk soylemis gercegi siz pesinmemis gitmissiniz simdi gurur yapiyorsunuz.
o gururu en basindan sergileyecektiniz bence
Aşktan anladıkları bubence alakası yok, o zaman her erkek aldatsın sonra da karısına aralarındaki aşkı alevlendirmek için yaptığını söylesin bir de ikinci kadına tesekkur etsinler
Ayyy gider evlenir
Al buraya yazıyorum
Hırs yapar bide
Önce yazsaydı aynenEvlenmişler zaten evlendikten sonra yazmış konu sahibi keşke önce yazsaymış.
Önce yazsaydı aynen
Niye önce yazmadın konu sahibi?
Ayyy bu erkekler iğrenç ya
Sana fiziksel şiddette bulunmayacaklarsa eğer aileni bulmalarını çok isterim. Bakalım o zaman da koynuna girdiğini söyleyebilecek misin :) Daha çiçeği burnunda, yeni evlenmiş bir kadını üzmek için pek heveslisin. Adam seni kullanıp atmış sadece. Kabullen artık hayatına bak
Evlenmiş kiiiiii.Ayyy gider evlenir
Al buraya yazıyorum
Hırs yapar bide
Ben olayı pek anlamadım daldım öyle konuyaEvlenmiş kiiiiii.
Ne bilem, belki bi umut dedi heralde konu sahibi, yıllardır yaptığı gibi. Bi baktı ki adam evlendiiii. Eneeee.Ben olayı pek anlamadım daldım öyle konuya
Adam kızla buluşmuş aralarında birşeyler geçmiş 3 gün sonra nişanı varmış
Yani nişanlısını konu sahibiyle aldatmış
E niye o zaman yapmamış evlendikten sonra yapmış o zaman
Nişandan önce uygun bir üslupla söyleseydi. Şuanki tek amacı kadını üzmekKadını üzmek diyorsunuzda kadın aldatılmış saf saf bilmeden evli yada nişanlı kalması doğrumu. O adam bi daha yapmaz mı yapar erkenden gördü yüzünü bence. Tabi ayrılırmı bilmiyorum ben olsam asla peşini bırakmaz konu sahibini bulmaya çalışırdım
Konu sahibinin üslubundan zaten kızı yaralamak için olduğu belliNe bilem, belki bi umut dedi heralde konu sahibi, yıllardır yaptığı gibi. Bi baktı ki adam evlendiiii. Eneeee.
İyi niyeti bu kadar zorlayabildim şu an.
AynenAşktan anladıkları bu
Aldatıldıktan sonra hediyeler falan
Gel kız tutalım vallaSorma nişanından 3 gün önce başkasıyla öpüşmüş bundan sonra hayatıma giren kişiyi dedektif tutup izleticem evlenmeden kesin karar verdim buna
Gel kız tutalım valla
Ben varım
Sonra paranoyak diyorlar desinler ya
Aptal yerine konulmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?