İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Adamda suç mu yok?
Bu kızın sevgisini kullanmış
Ayrıca nişanlıysa bu kızla niye görüşüyor
Zorla mı öpmüş adamı
Nasıl bir zihniyet şaşırıyorum yani

Sana fiziksel şiddette bulunmayacaklarsa eğer aileni bulmalarını çok isterim. Bakalım o zaman da koynuna girdiğini söyleyebilecek misin :) Daha çiçeği burnunda, yeni evlenmiş bir kadını üzmek için pek heveslisin. Adam seni kullanıp atmış sadece. Kabullen artık hayatına bak

Önce yazsaydı aynen
Niye önce yazmadın konu sahibi?
Ayyy bu erkekler iğrenç ya

Sorma nişanından 3 gün önce başkasıyla öpüşmüş bundan sonra hayatıma giren kişiyi dedektif tutup izleticem evlenmeden kesin karar verdim buna

Kadını üzmek diyorsunuzda kadın aldatılmış saf saf bilmeden evli yada nişanlı kalması doğrumu. O adam bi daha yapmaz mı yapar erkenden gördü yüzünü bence. Tabi ayrılırmı bilmiyorum ben olsam asla peşini bırakmaz konu sahibini bulmaya çalışırdım

Senin ne niyetle yaptığın vs. önemli değil. İyi niyetli falan davranmamışsın tabi. Nişanlanacağını da biliyormuşsun. Açıkçası sen de haketmişsin ama nişanlancak olan adam.

Kaybedecek şeyi olan o. Azcık oynaşayım, gideyim. Ee her şeyin bedeli var. Ayartılmasaydı. Ona mı üzülcez. Nişanlısının da azcık bi acabası olmuştur belki. Aralarındaki aşk da alevlenecekse bu şekilde o kız da seçiminin bedelini öder. Ben kız yerinde olsam minnettar olurum.

Ne bilem, belki bi umut dedi heralde konu sahibi, yıllardır yaptığı gibi. Bi baktı ki adam evlendiiii. Eneeee.

İyi niyeti bu kadar zorlayabildim şu an.

Nişandan önce uygun bir üslupla söyleseydi. Şuanki tek amacı kadını üzmek

Benimde çok eskilerden biri evlendikten sonra bana yazmış görmemiştim bile Facebook tan
Aylarca ulaşmaya çalışmış fake hesaptan
Niye cevap vermiyorsun demiş bide salak
Bende döşedim bir güzel bu msjları eşine yolluyorum hemen dedim
Tutuştu
Yani fake hesaptan olduğu için kanıtlayamazdum ama yazdı yani
Eşine göndersem amannn adam benle evlendi onla evlenmedi diye hırs yapmış iftira atıyor derdi
Asla öyle birşey yapmadım onlarla mı uğraşıcam ya banane
Ama savcılığa suç duyurusunda bulunurum seni bulurlar peşimi bırak diye tehdit etmiştim
Sonra bıraktı peşimi

Ne bilem, belki bi umut dedi heralde konu sahibi, yıllardır yaptığı gibi. Bi baktı ki adam evlendiiii. Eneeee.

İyi niyeti bu kadar zorlayabildim şu an.
Konu sahibinin üslubundan zaten kızı yaralamak için olduğu belli
Ama adamın yaptığı bildiğin aldatma
Benle nişanlanmadan önce adam gidecek kızın biriyle öpüşecek sevişecek pardon ya duracak orda
O adam hep yapar zaafı var başka kadınlara
Her gel diyene gider
Yani bu kız olur başkası olur
Burda olay konu sahibi değil ki

Sorma nişanından 3 gün önce başkasıyla öpüşmüş bundan sonra hayatıma giren kişiyi dedektif tutup izleticem evlenmeden kesin karar verdim buna
Gel kız tutalım valla
Ben varım
Sonra paranoyak diyorlar desinler ya
Aptal yerine konulmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…