- 19 Mayıs 2020
- 46.898
- 210.247
- 548
Yanlış anlamadıysam yeni evlenmiş adam.Aa adam evli mi?
Nişanlısına attım yazmıştı sanırım
Ben nişanlı sanıyordum
Zaten bi kadın kanıt görmek ister böyle şeyler için
Yoksa kocasına inanmak durumunda kalır mecburen
gören de sanır ki başınıza silah dayayıp zorla görüştünüz. Karşılıklı rızanız varmış işte.Bilsin ne oldugunu kocasının.Ayrıca mutsuz olsun derken çocuktan bahsedıyorum.Kızı tanımıyorum.Ben hatasızım demıyorum ama adam evlenene kadar benımle gorustu.
Belki ayrılır da bana kalır hesaabıKız evlenmeden önce yazsaydın bir anlamı olurdu şimdi yazmışsın neye yarar
burası yargı dagıtma yeri değil hanımefendi. her birey kendi görüşünü söylüyor. size göre haklı olmak gibi bir amacım zaten yok. nişanlanacak kadar güvendiğim bir adam hakkında fake bir hesaptan kanıtsız, bu adam benle gezdi şimdi de seninle nişanlanacak diye bir msj alsam nişanıma 3 gün kala kim oldugunu bile bilmediğim birine inanmam. söylediklerimi çarptırmayın. ama konu sahibi o kızın iyiliğini istiyodu madem çok iyiliksever. derdiki benim adım şu numaram bu sizinle önemli bir konuda görüşmek istiyorum. çıkarır elindeki aşk msjlarını gösterir ha o zaman ben nişanlanacagım adam şerefsizmiş derim. aldatıldı iseniz bu süreci kabullenmenin ne kadar zor oldugunu bilirsiniz. çok duygusal düşünmeye gluzum yok olacak büyük olasılıkla diğer arkadaşların söylediği gibi. kız gidip nişanlısına mesajı soracak. adam da bu kadın eski takıntılı sevgilim peşimi zor bıraktı evlendi kurtuldum dedim, şimdi boşanmış yine takıntılı bir şekilde peşimde. bu kadar basit işte.Allah sizi böyle bir şeyle imtihan etmesin ama insanlar öğremeyebilir. Boşandığım eşim beni nişanlı iken aldatmış birçok kez. Aynı mahallede oturmamıza ve aynı meslek grubunda olmamıza rağmen ben 2 senede anlamayıp evlenince yakaladım mesela. Bu kör olmak değil, kartı taraf çok iyi rol yapabiliyor. Ne yapalım görmek için 3. Göz falan mi açalım? Aldatılan pek çok kadın da o potansiyeli görmediği için evleniyor yA da evli kalıyor. Kimse kendisini boynuzlayan biriyle görüşmek istemez. Neyse yaşamayan da bilemez. Hemen yargılamak kolay. Konu sahibi hatalı, siz de hatalısınız yorumunuzla.
Kk yı okumayı seviyorum ya hiç aklıma gelemyecek şeyleri birileri düşünüyo acayip oluyorum. Gerçekten dogru dediniz ya eski eş duysa neler olur nelerYine siz zararli cikarsiniz.
O adam manyak bu, 12 yildir pesimi birakmadi der.
Evlendi bosandi bana musallat oldu, yalan soyluyor der.
Sizi de ailenize söylemekle tehdit eder hatta soyler
Sıyrılır.
Eski esinizin kulagina gitse evlilik suresince aldatilmisim tazminatımı isterim der :)
Napcaksiniz o zaman?
Ayrica siz cok mu durust bir evlilik yaptınız, bu adam aklinizdayken baskasi ile evlenmişsiniz.
Bu adamin sizle gorusmusken nisanlanmasini en cok siz anlarsiniz halbuki.
Bence ikiniz de birbirinizi bulmussunuz.
Keşke gerçek ve uzun süreli bir hafifleme olsaNasıl hafıfledım anlatamam vallaha
Bu adam nişanlanmadan 3 gun onceye kadar benımle görüştü
Dedim dedim merak etme.Kızın ısmını yenı buldum .Yoksa o zaman yazardım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?