İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Nişandan önce uygun bir üslupla söyleseydi. Şuanki tek amacı kadını üzmek

Nişandan önce söylemesi daha doğru olurdu ben kadının yerine kendimi koyuyorum yine de bilmek isterdim. Sanırım sen haberim olmadan aldatsa sıkıntı değil diyenlerdensin. Evet üzülecek bazı gerçekler üzer. Üzülmesindr adam aldatmaya devam mı etsin

Konu sahibi bile bile lades demiş ama onunda zaafını bilip yıllarca kullanan çok da masum değil heralde cani isteyince çağırıp sonra elinin tersiyle itmek cokmu dürüstlük oluyor başta ümit vermedim nasıl olsa diye kendini öyle aklamaya çalışan pislik iyi yapmışsın konu sahibi

Haha :) Katılıyorum ben tutmadan evlenmeme kararı aldım şu an :) Hatta en başından tutmak lazım boş yere zaman kaybetmemek için
Kesinlikle aynen
Çok pahalıdır ya
Böyle tutup yakalatan kadınlar var ya duymuştum

Ne münasebet? Böyle saçma bir kanıya nerden vardın? Benim eleştirdiğim nokta kadının evlenmesini bekleyip sonrasında iğrenç bir üslupla (koynuna girdim gibi) bunu dile getirmesi.

Kendilerine aşık olan kadınları kullanır erkekler bu böyledir
Ona karşı zaafını kullanır
Beğenilmek hoşlarına gider
Bir insanın hayatına zarar veriyor mu umurlarında mı ya
Bu kadar olay çıkartmasaydı konu sahibini arardı o adam canı sıkılınca
Burda önemli olan kimseye kendinden çok değer vermiceksin
Aşk sevgi çok güzel şeyler
Ama sana zarar veriyorsa gönder gitsin adam mı yok sanki
Saplantı yapmaya gerek yok
Onla doğmadın sonuçta

Yani adam bana senınle evlenmeyecegım deyınce haklı oluyor oylemı?Hayırlısı olsun belki olurum mutlu .Ama benım ıhtıyacım bunu yazmakmış heralde :)Nasıl hafıfledım anlatamam

Dürüst olmuş işte, evleneceğim diye kandırsa daha mı iyiydi? Kafanıza silah dayamadıysa gitmeseydiniz size uygun değilse.

AramaZ işte böylelekle

Ne münasebet? Böyle saçma bir kanıya nerden vardın? Benim eleştirdiğim nokta kadının evlenmesini bekleyip sonrasında iğrenç bir üslupla (koynuna girdim gibi) bunu dile getirmesi.
Nasıl anlatsaydım başka türlü???Öpüştük seviştikmi

Adamda suç mu yok?
Bu kızın sevgisini kullanmış
Ayrıca nişanlıysa bu kızla niye görüşüyor
Zorla mı öpmüş adamı
Nasıl bir zihniyet şaşırıyorum yani
şaşiracak bir şey yok arkadaşım
adam şerefsiz çağirmis çok durustsen sen niye gittin de sonra da bana soyle yaptin boyle yaptin muhabbeti yapiyosun degilmi?
ikiside aynı kafa yani
simdi adam yek basina suclu olduda konu sahibesi arkadas cok masum mu oldu demek istiyorum.
siz birini cok sevseniz nisanlanacagini yada nisanli oldugunu bilseniz gidip opusup koklasirmisiniz?
hadi opusup koklastiniz bide kendiniz cok masum gibi adamin nisanlisini ararmisiniz?

Hayırlısı olsun

Şurdan vardım kadını üzdün demenizden. Üzülecek aldatılmış üzülecek diye bilmesin mi? Onu anlamadım. Yazdıklarınızdan bu çıkıyor. Konu sahibinin üslubu yanlış evet ama siz bundan bahsetmemişsiniz üstteki mesajlarınızda.

Nişanlıyken görüşmedık

Katılıyorum adam benim gözümde asıl şerefsiz olan. Konu sahibinin de iyi yaptığını düşünüyorum kız öğrendi en azından adamın ne mal olduğunu keşke kanıtta sunsaydı.

Bu mesajınıza istinaden yazmıştım çiçeği burnunda gelini üzdün demişsiniz. Sanki kız aldatıldığını öğrenmese daha iyi olacak gibi yazmışsınız

Anlamanız için illa uzun uzun yazmama gerek olduğunu bilseydim yazardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…