- 7 Ocak 2016
- 10.322
- 49.742
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan adam kızın etrafında pervanedir. Ne romantiklikler ne sözler ne güzel anlar yasatacak.
Farkında değilsiniz aralarında ki aşkı harladınız :)
Keşke hiç bulaşmasaydın ne gerek vardı ki üzülen sen olacaksınBilsin ne oldugunu kocasının.Ayrıca mutsuz olsun derken çocuktan bahsedıyorum.Kızı tanımıyorum.Ben hatasızım demıyorum ama adam evlenene kadar benımle gorustu.
bence alakası yok, o zaman her erkek aldatsın sonra da karısına aralarındaki aşkı alevlendirmek için yaptığını söylesin bir de ikinci kadına tesekkur etsinlerŞuan adam kızın etrafında pervanedir. Ne romantiklikler ne sözler ne güzel anlar yasatacak.
Bence böyle şeylere hiç gerek yok. Allah'a havale etmek en iyisi İnsan kendine yakışanı yapmalı gerisi Allah'ın adaleti
Ay burdaki tipleri bilmez misiniz. Erkek her şeyi yapsın ama gizlensin isterler. Kendileri kadın, kafaları erkek.Ama adam nişanlanmadan 3 gün önce konu sahibiyle buluşup öpüşmüş?
Bu konu sahibini kandırmak olmayabilir ama nişanlısını kandırmak oluyor.
Bence konu sahibi iyi yapmış, yok öyle hem başkasıyla öpüşeyim hem tertemiz kızla nişanlanayım. İyiki söylemiş, benim sevgilim nişanlanmadan 3gün önce başkasıyla öpüşse ben bilenin söylemesini isterdim.
Ha ama konu sahibi kıza iyilik olsun diye değil, sırf ortalığı karıştırmak için böyle birşey yapmış. Umarım bu olaydan tek fayda gören nişanlanan kız olur.
Kızın yerinde siz olsanız bu romantiklikleri yer misiniz, yoksa adamın taklalarını boynuz yemenizin bir bedeli olarak görüp huzursuz mu olursunuzŞuan adam kızın etrafında pervanedir. Ne romantiklikler ne sözler ne güzel anlar yasatacak.
Evliler mi keşke evlenmeden önce yazsaydınız o mesajıBilsin ne oldugunu kocasının.Ayrıca mutsuz olsun derken çocuktan bahsedıyorum.Kızı tanımıyorum.Ben hatasızım demıyorum ama adam evlenene kadar benımle gorustu.