İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Ne yazdınız ki kıza? Gerçekleri yazmışsınızdır inşallah diyeceğim ama o zaman ortalık karışmazdı bu kadar. Gerçeklere göre ne yapıtıysanız siz kendinize yapmışsınız adam en başından beri size başkasıyla evleneceğini söylemiş zaten.

Önceki konunuzda da sormuştum.
Evlendikten sonra adam yine çağırsa gider misiniz? Diye.Hatta biraz gururlu olun bunu kendinize yakıştırmayın dedim.Ama cevap vermediniz.Sanırım soruyu sevmediniz.
Adam suçlu ama sizde masum değilsiniz.
Sizi sevmeyen, küfürler eden başkası ile evleneceğini beyan eden bir adamı sırf seviyorsunuz diye öptünüz.
Adam bunları sizden gizleseydi iş başkaydı.
Ama siz bile isteye gittiniz.

Adam şerrefsiz doğru

Ama konu sahibesi siz de mağdur değilsiniz herifin nişanlı olduğunu bile bile buluşmuşsunuz bir umut. Adam ayrılmayınca da işi rezilliğe vurmuşsunuz. Siz de en az adam kadar rezilsiniz yani

Kızı kurtarmak için yazdığınız falan asla inanmıyorum intikam için yapmışsınız. Kız umarım ayrılır o şerefsiz de size kalır çünkü birbirinize layıksınız tencere kapak

Son düzenleme:
Şuan adam kızın etrafında pervanedir. Ne romantiklikler ne sözler ne güzel anlar yasatacak.
Farkında değilsiniz aralarında ki aşkı harladınız :)

Pervane olsa ne olur ki kızı aldatmış mı aldatmış bu adama güven olur mu? Kızın yerinde siz olsanız

Kızın öğrenmesi bence iyi olmuş, ama adam kızı kandırır büyük ihtimal.

Nişandan önce sizinle görüşmesi hata. Sonra gidip nişanlısının yüzüne Nasıl baktı bilmiyorum.

Sizinde onunla görüşmeye çalışmanız her çağırdığında gitmeniz olmayacagını bile bile bu yanlış. Başınıza çorap örmediyseniz yaptıgınız sizinde hatanız olmasına rağmen karşıdaki kız için iyi olmuş gerçeklerle yüzleşmiş ama ayrılacaklarını sanmıyorum en azından bundan sonra hayat arkadaşının aldatma potansiyeli oldugunu bilir ve ona göre hareket eder.
Ve Artık bence sizde yolunuza bakın, siz mutsuzsunuz diye etrafın huzurunu kaçırmayın. Kendinize mutlu bir yaşam süreceğiniz yeni bir sayfa açın.

Bilsin ne oldugunu kocasının.Ayrıca mutsuz olsun derken çocuktan bahsedıyorum.Kızı tanımıyorum.Ben hatasızım demıyorum ama adam evlenene kadar benımle gorustu.
Keşke hiç bulaşmasaydın ne gerek vardı ki üzülen sen olacaksın

Şuan adam kızın etrafında pervanedir. Ne romantiklikler ne sözler ne güzel anlar yasatacak.
bence alakası yok, o zaman her erkek aldatsın sonra da karısına aralarındaki aşkı alevlendirmek için yaptığını söylesin bir de ikinci kadına tesekkur etsinler

İyi yapmışsın. Aldatıldığını bilmek hakkı kızın. Adam da seninle görüşmeseymiş.

Hayatlarının kalan kısmında hep bu olayı hatırlayacaklar. Oh olsun, adam hak etmiş.

Seni kınayanlar, nişanlısı olan kızın ne suçu vardı diyenler sanırım kendileri aldatılınca devekuşu gibi başlarını kuma sokmak isteyenler.

Nişanlım aldatsın ama yeter ki ben duymiyim, yoksa kocasız kalırım hesabı

Ama adam nişanlanmadan 3 gün önce konu sahibiyle buluşup öpüşmüş?
Bu konu sahibini kandırmak olmayabilir ama nişanlısını kandırmak oluyor.
Bence konu sahibi iyi yapmış, yok öyle hem başkasıyla öpüşeyim hem tertemiz kızla nişanlanayım. İyiki söylemiş, benim sevgilim nişanlanmadan 3gün önce başkasıyla öpüşse ben bilenin söylemesini isterdim.
Ha ama konu sahibi kıza iyilik olsun diye değil, sırf ortalığı karıştırmak için böyle birşey yapmış. Umarım bu olaydan tek fayda gören nişanlanan kız olur.
Ay burdaki tipleri bilmez misiniz. Erkek her şeyi yapsın ama gizlensin isterler. Kendileri kadın, kafaları erkek.

Bi insan kendini küçük düşürmemeli.. Siz onların gözünde çok farklı bi pozisyona soktunuz kendinizi.. Evet nişanlısının bunu bilmeye hakkı var böyle rezil bi adamla ömür geçirmesin bari.. Ama bunu bu şekilde değilde hemcinsine yapılan haksızlığı hazmedemeyen bi kadın olarak yapsaydınız.. Ama sizİ kandırmış değil bile bile nişanlı bi adama asılıp ortalığı karıştıran sizsiniz..

Kızın yerinde siz olsanız bu romantiklikleri yer misiniz, yoksa adamın taklalarını boynuz yemenizin bir bedeli olarak görüp huzursuz mu olursunuz

Nişanlısına sadece olanı mı anlattınız yoksa mesajlaşmalarınızı, arama kaydını, beraber fotolarınızı falan yolladınız mi? Diğer türlü neden inansın ki fake hesaptan atılan mesaja. Bir acaba olur ama adam ikna eder kolayca

Bilsin ne oldugunu kocasının.Ayrıca mutsuz olsun derken çocuktan bahsedıyorum.Kızı tanımıyorum.Ben hatasızım demıyorum ama adam evlenene kadar benımle gorustu.
Evliler mi keşke evlenmeden önce yazsaydınız o mesajı

Back