İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Benımle gezdı tozdu dolaştı sonra ben gorucu usulu evlenıcem deyıp senınle nısanlandı yazdım.

Eski konularınızı okudum. Bu adam kıza sizin ona takıntılı olduğunuzu falan söyleyip sıyrılacak, evlenirler de hayatlarına da bakarlar. Siz kendi kendinizi küçük düşürdüğünüzle kalacaksınız. Hayatınızı sürdürmekte zorlanıyorsunuz gibi hissediyorum, tek düşünceniz bu adam olmuş gibi. Lütfen psikolojik destek alın. Hayat böyle geçmez, yaşadığınız sağlıklı duygular değil.

Arkadaşlar bir önceki konuda salaklıklarımı anlattım.Bana kızanlar oldu azda olsa haklı gorenler oldu çok teşekkür ederım .Ben yandım kız yanmasın dedim fake ins hesaptan kıza yazdım.Allahım nasıl tutuştular.Hiç aramayan kardeşlerı ablası benı aradı açmadım tlfnu.Tehditler seni yok ederım sana bılmem naparım Neler neler.Whatsaptan yazdı artık aılenle çözeceğim bu zamana kadar çektım kımse benım karıma mesaj atamaz.Sana istanbulu dar edecegım .Neler neler.Bürokrasımız çok genıs senı şöyle bulacam bole yaptırcam.Hesabı sildim.Bulamazlar inşallah beni :(Aileme intikal ederse çok koru olur.Gercı onunda butun boklarını ortaya dökerım .Ama sanki içi den bir yuk kalktı .Uzuntulerım gıttı bı anda .Nasıl bir mutlulul geldı anlatamam.
Onu bırak da, eğer adamın karısı inanmazsa, ya da inanır ama kabullenirse boş yere başına bela almış olacaksın. Bir de '' Erimde gözün mü var senin? '' diyerek üstüne yürüyenler arasına katılırsa yandın.

konu sahibinin amacı gariban nişanlının bu adamdan ayrılması değil çiftin kendisi gibi mutsuz olması. biz kimsenin ahlak bekçisi değiliz. ayrıca siz bir kadın olarak nişanlınızın nişanınıza 3 gün kala başka bir kadınla öpüşebilme potansiyelini göremeyecek kadar körseniz bu gerçeğe sizi fake bir hesap ikna edemez.sonuç konu sahibi bu takıntılı düşünce yapısıyla daha evlilik fotolarına da bakarak iç geçirir. bu düşünce yapısı hastalıklı ve sağlıklı değil. geçmiş adı üstünde geçmişte kalmalı.
Allah sizi böyle bir şeyle imtihan etmesin ama insanlar öğremeyebilir. Boşandığım eşim beni nişanlı iken aldatmış birçok kez. Aynı mahallede oturmamıza ve aynı meslek grubunda olmamıza rağmen ben 2 senede anlamayıp evlenince yakaladım mesela. Bu kör olmak değil, kartı taraf çok iyi rol yapabiliyor. Ne yapalım görmek için 3. Göz falan mi açalım? Aldatılan pek çok kadın da o potansiyeli görmediği için evleniyor yA da evli kalıyor. Kimse kendisini boynuzlayan biriyle görüşmek istemez. Neyse yaşamayan da bilemez. Hemen yargılamak kolay. Konu sahibi hatalı, siz de hatalısınız yorumunuzla.

Asla mutlu olamicaksin.cunku insanlari mutsuz ederek bir köşede bir şeyler yapıyorsun herkes kalbinin ekmeğini yer sen bu hırsla bu ara bozuculukla birşey sahibi olamazsin olsanda kaybediceksin.topluma salinmis hastalıklı bir bireysin öyle olmasan seni istemeyen baştan beri bu evlilik olmaz diyen birine bunları yapmazdin ayrılıp yoluna bakardin

Arkadaşlar bir önceki konuda salaklıklarımı anlattım.Bana kızanlar oldu azda olsa haklı gorenler oldu çok teşekkür ederım .Ben yandım kız yanmasın dedim fake ins hesaptan kıza yazdım.Allahım nasıl tutuştular.Hiç aramayan kardeşlerı ablası benı aradı açmadım tlfnu.Tehditler seni yok ederım sana bılmem naparım Neler neler.Whatsaptan yazdı artık aılenle çözeceğim bu zamana kadar çektım kımse benım karıma mesaj atamaz.Sana istanbulu dar edecegım .Neler neler.Bürokrasımız çok genıs senı şöyle bulacam bole yaptırcam.Hesabı sildim.Bulamazlar inşallah beni :KK43:Aileme intikal ederse çok koru olur.Gercı onunda butun boklarını ortaya dökerım .Ama sanki içi den bir yuk kalktı .Uzuntulerım gıttı bı anda .Nasıl bir mutlulul geldı anlatamam.

ultra itici hareketler sıralamasında 1 numara valla.
neyi haklı görecekler, adamın nişanlı olduğunu bilmiyo musun?
boşluğa duşmuşsun adam da pislik fırsattan faydalanmış, ama senden saklamamış ki adam seninle olmaz demiş.
ben yandım kız yanmasın demedin hala aklın adamda neyse...
kıza yazık sadece.

Adamla buluştuğuna öpüştüğüne dair kanıtın yok
Sonuna kadar inkar edecek hatta senin ona saplantılı aşık olduğunu iddia edecek ve ayrılmayacaklar
Ha belki kavga ederler ama ayrılmazlar bunu bil
Aileler de zaten dostmuş, aralar bulunur
Ama adam zaten karaktersiz olduğu için illaki hayatının bi döneminde açık verecektir
Aynısı basıma geldi ex sevgili nişanlanmış bana fotolar atıyordu bak gör mutluyum diyordu bende banane bundan diyip engellyordum fake hesap açıp ordan tekrar yazıyordu bende bekledim tüm yazdıklarını ss alıp kıza attım. Ya gerekeni yap ya da al nişanlını başımdan, ipini sıkı tut dedim. Kıza da yukarda yazdığım gibi takıntılı aşığı olduğumu söylemiş tövbeler olsun. Eh sonra ne oldu 3 4 ay sonra ayrılmış bunlar sebebi ne bilemem ama adam karaktersiz olunca şimdi olmaz seneye olur 5 sene sonra olur bi yerde tökezliyor muhakkak.

Adamla buluştuğuna öpüştüğüne dair kanıtın yok
Sonuna kadar inkar edecek hatta senin ona saplantılı aşık olduğunu iddia edecek ve ayrılmayacaklar
Ha belki kavga ederler ama ayrılmazlar bunu bil
Aileler de zaten dostmuş, aralar bulunur
Ama adam zaten karaktersiz olduğu için illaki hayatının bi döneminde açık verecektir
Aynısı basıma geldi ex sevgili nişanlanmış bana fotolar atıyordu bak gör mutluyum diyordu bende banane bundan diyip engellyordum fake hesap açıp ordan tekrar yazıyordu bende bekledim tüm yazdıklarını ss alıp kıza attım. Ya gerekeni yap ya da al nişanlını başımdan, ipini sıkı tut dedim. Kıza da yukarda yazdığım gibi takıntılı aşığı olduğumu söylemiş tövbeler olsun. Eh sonra ne oldu 3 4 ay sonra ayrılmış bunlar sebebi ne bilemem ama adam karaktersiz olunca şimdi olmaz seneye olur 5 sene sonra olur bi yerde tökezliyor muhakkak.
Katılıyorum.

Senin kanıtların varmış. Hem evli de değilmişler. Konu sahibinin kanıtı olsa nolur şu saatten sonra. Adam evli. Boşanmak kolay mı?

Katılıyorum.

Senin kanıtların varmış. Hem evli de değilmişler. Konu sahibinin kanıtı olsa nolur şu saatten sonra. Adam evli. Boşanmak kolay mı?
Aa adam evli mi?
Nişanlısına attım yazmıştı sanırım
Ben nişanlı sanıyordum
Zaten bi kadın kanıt görmek ister böyle şeyler için
Yoksa kocasına inanmak durumunda kalır mecburen

Hiç gurur yapmadınız her çağırdıgında gittiniz ama adam nişanlanmış sizi istememiş. Hiç mi gururunuz yok hala daha kızla arasını bozmaya çalışıyorsunuz. Ayrılsa yine size yeniden gel der diye mi düşündünüz? Öyle devam ederim diyosunuz yani. Sizin böyle garip hareketlerden kurtulmak için iyi bi derse ihtiyacınız var. Ailenizin haberi olurda bu yaptıklarınızdan belki utanırsınız. Sizi toparlarlar

Back