Ben mutsun oldum birazda onlar derken ben eskı sevgılımden bahsettım.Kızı tanımıyorumkı.Zaten konu sahibinin iyilik maksatlı yaptığını söylemedim? Amaç sadece ortalığı karıştırıp milletin ilişkisini bozmak. Ama iyiki yapmış bana göre zira aldatılma olayının inanın ki körlükle hiç alakası yok, hiç yaşamadım ama suda yürüyüp izini belli etmeyen, dışarıdan mükemmel gözüküp arkadan türlü işler çeviren bir sürü erkek var. Bu erkekte onlardan biriyse ve istediği gibi takılıp nişanlısının gözünü boyadıysa o kızın kandırılmasına göz yumamazdım ben olsam. Ama dediğim gibi, düşünce yapısı yanlış ve kesinlikle doğru değil, bunu zaten ben savunmuyorum. İstemeden de olsa kıza iyilik yapmış. Ama bunu intikam amacıyla değil de "gerçekten" iyilik olarak yapsaydı doğru olurdu. Ki konu sahibi o sevgilisini hiç unutamamış, dediğiniz gibi geçmişe takıntılı ve saplantılı bir yapısı var.
Yani eski sevgilinden intikam alırken kıza iyilik yapmış oldun.Ben mutsun oldum birazda onlar derken ben eskı sevgılımden bahsettım.Kızı tanımıyorumkı.
Nasıl hak etmemıs ya.Gittim diye ben mı suclu oldum.Ben tek basıma mı gıttım.Ben tek basıma mı aradım.kötüsünüz. siz mutsuzsunuz. baskasinin ozellikle sizi sevmeyen insanin mutsuzlugundan besleniyorsunuz. eden bulur, kurtuldunuz sanmayin.
bir sey vaadetmemis, soz vermemis adam..
giden siz, arayan siz.. hayatina musallat olan siz.. adamin hayatini mahvediyorsunuz. onun da hatalari varsa da bu kadari hak etmemis.
bılıyorum canımYani eski sevgilinden intikam alırken kıza iyilik yapmış oldun.
Keşke bunu gerçekten kızı düşündüğün için yapsaydın, söylemeye çalıştığım buydu.
Benımle gezdı tozdu dolaştı sonra ben gorucu usulu evlenıcem deyıp senınle nısanlandı yazdım.Ne yazdınız onu da merak ettim tum sulaleyi ayaklandiracak kadar . Mesajin içeriğini bizimle de paylaşır misiniz?
Niyetiniz basindan beri bozmakmis isi.. hazmedememissiniz.. seni istemeyen, sevmeyen adama eyvallah der yoluna bakarsin. Sizin evliliginiz mutlu gitse adam umrunuzda olmazdi. Mutsuzlugunuzu baskasindan bu sekilde cikarmayin. Yine de mutlu olamayacaksiniz.Nasıl hak etmemıs ya.Gittim diye ben mı suclu oldum.Ben tek basıma mı gıttım.Ben tek basıma mı aradım.
Yani adam bana senınle evlenmeyecegım deyınce haklı oluyor oylemı?Hayırlısı olsun belki olurum mutlu .Ama benım ıhtıyacım bunu yazmakmış heralde :)Nasıl hafıfledım anlatamamNiyetiniz basindan beri bozmakmis isi.. hazmedememissiniz.. seni istemeyen, sevmeyen adama eyvallah der yoluna bakarsin. Sizin evliliginiz mutlu gitse adam umrunuzda olmazdi. Mutsuzlugunuzu baskasindan bu sekilde cikarmayin. Yine de mutlu olamayacaksiniz.
Sen biliyordun ozaman nişanlanmadan söyleseydin benimle görüşüyor diye nişan olunca ortalığı niye karıştırdınBu adam nişanlanmadan 3 gun onceye kadar benımle görüştü
Off. Adam sizi sevmemiş istememiş küfür bile etmiş. Evlenip boşanıp siz aramışsınız adamı sizi yanına öpmek koklamak için çağırmış canınız istemiş gitmişsiniz. Bile bile lades yani. Şimdi sanki sizi kandırmış duygusal bir ilişki yaşamışsınız gibi davranmayın. Kaç yaşında kadınsınız aklınız çalışmıyor mu? Nişanlıya da aynen böyle anlatacaklar olayı boşuna kendinizi rezil ettiniz yani. Böyle tipler rezil olmuyor maalesef. Olan yine size oldu farkında değilsiniz.Bu adam nişanlanmadan 3 gun onceye kadar benımle görüştü
Dedim dedim merak etme.Kızın ısmını yenı buldum .Yoksa o zaman yazardım .Sen biliyordun ozaman nişanlanmadan söyleseydin benimle görüşüyor diye nişan olunca ortalığı niye karıştırdın
Sanki seninle zorla görüştü sana bişy vaad ettide yada seni kandırdı sadece sen varsın diye kocasının ne halt oldunu bilecekmiş
Kendini de söyleseydin bende yıllaca peşinden koştum yapmadığım kalmadı diye
Madalya da bekleyin oldu olacak..Yani adam bana senınle evlenmeyecegım deyınce haklı oluyor oylemı?Hayırlısı olsun belki olurum mutlu .Ama benım ıhtıyacım bunu yazmakmış heralde :)Nasıl hafıfledım anlatamam
Fake hesaptan yazdım.Zamanında kandırmıştı.Off. Adam sizi sevmemiş istememiş küfür bile etmiş. Evlenip boşanıp siz aramışsınız adamı sizi yanına öpmek koklamak için çağırmış canınız istemiş gitmişsiniz. Bile bile lades yani. Şimdi sanki sizi kandırmış duygusal bir ilişki yaşamışsınız gibi davranmayın. Kaç yaşında kadınsınız aklınız çalışmıyor mu? Nişanlıya da aynen böyle anlatacaklar olayı boşuna kendinizi rezil ettiniz yani. Böyle tipler rezil olmuyor maalesef. Olan yine size oldu farkında değilsiniz.
Kimseye yapıştığım yok yapışsam boylemı olurdu ?Madalya da bekleyin oldu olacak..
kotuluk yapmayi seven, kotulukten beslenen insan psikolojisi.. ama bu mutluluk sabun kopugu gibi olur. Fazla umutlanmayin. Kirk takla atar yine o kizla evlenir. Kotu oldugunuzla kalirsiniz.
Seninle evlenecegim deyip sizi yari yolda biraksa burada adama sayiyor olurduk. Neyse onu soylemis adam.
Bir adam bana seninle evlenmeyecegim desin, bir dk hayatimda tutarsam adam degilim. Ne bu yuzsuzluk, yapiskanlik..
Yapissaniz daha ne olurdu acaba ya..Kimseye yapıştığım yok yapışsam boylemı olurdu ?
Ben o aramadan asla aramadım.Sormadım.O yazınca canım ısterse cevap verdım .Yapissaniz daha ne olurdu acaba ya..
Zamanında sizi kandıran adamın yanına tıpış tıpış gitmeseydiniz o zaman. Fake hesaptan yazsanız ne adam anlamıcak mı sizin olduğunuzu? Zamanında görüştük evlenip ayrılmış tekrar başıma bela oldu diyecek bitti gitti. Kendinizi düşürdüğünüz konumu açık açık yazmıyorum ama anlayabilirsiniz sanırım ki. Yani zannettiğiniz gibi mutsuz olmadılar.Fake hesaptan yazdım.Zamanında kandırmıştı.
Hayırlısı olsun .Desin umrumda değil.Zamanında sizi kandıran adamın yanına tıpış tıpış gitmeseydiniz o zaman. Fake hesaptan yazsanız ne adam anlamıcak mı sizin olduğunuzu? Zamanında görüştük evlenip ayrılmış tekrar başıma bela oldu diyecek bitti gitti. Kendinizi düşürdüğünüz konumu açık açık yazmıyorum ama anlayabilirsiniz sanırım ki. Yani zannettiğiniz gibi mutsuz olmadılar.
Vallaha bılmıyorum ben .Bu adam 3 gunde zonk diye nisanlanmadi herhalde. Konu sahibiyle gorustugunde nisanlandigi kizla da iletisim halindedir. Yani iliskisi vardir.
Konu sahibine soz verip vermemesi onemli degil. Sonuc olarak bu adam nisanlandigi kizi resmen aldatmis oluyor.
Konu sahibi bile bile adamin yanina gitmekle zaten hatali ama nisanlisinin da aldatildigini bilmek hakki diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?