İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Bi göreydik, bak çok merak ettim. Yunan heykeli gibi abi galiba. :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Vallaha sesli guldum.Keske gorsenız.:):) Orası ayrı bi vaka .Gonul işte .Neyse kendıme odaklanmalıyım.Ben sızden destek beklıyorum.Ben cok hatıkayım demıyorum.Ama yemın ederım nısanlanacagını hayatında bırı oldunu vs vs bılmıodum.O resmı attıktan sonra yazmadım hiç .

Yok .Çünkü elımde bır cok mesaj resım vs var.Tarıh tarıh.Demekkı o kızda vardıkı yada gorusuyolardıkı gerı cekıldıler.

Kıza gönderdiklerin mi ? Kız umarım görmüştür ve ayırılır bu adamdan yakmaz kendini

Bak yine tersi oldu bu adam o kızla tanışıp nişanlandığında senle görüştü mü görüşmedi mi? Senle görüştüğü zaman ortada o kız yokmuş bu cümle onu söylüyor
Benımle gorustu bız gorusurken bırı yoktu bana solese gorusurmuydum eve geldım bana resım attı

Benımle gorustu bız gorusurken bırı yoktu bana solese gorusurmuydum eve geldım bana resım attı
Yani anlatmaya calıstıgım görüsurken herhsngı bır kadın yoktu aksam oldu resım attı bana ben soz verdım sonrada nısanlanacagım dıye daha da ne aradım ne sordum.Kızı bulmayı çok ıstedım ama bulamadım .Sır gıbı sakladılar

Benımle gorusurkende konuşuodur heralde hemen konuşmadan soz olurmu ???Bu devırde .Kıxı bulup anlatıcaktım ama bulamadım.Zaten gorustugumuzle sonra kızın resmı geldı bana ekran resımlerını attım.

Yani anlatmaya calıstıgım görüsurken herhsngı bır kadın yoktu aksam oldu resım attı bana ben soz verdım sonrada nısanlanacagım dıye daha da ne aradım ne sordum.Kızı bulmayı çok ıstedım ama bulamadım .Sır gıbı sakladılar

E saklarlar tabi iyi yapmışsın ya bence adam bunu haketmiş kızda gerçeği öğrenmiş iyi olmuş. Sen ne sebeple yaptın bilmiyorum ben olsam yapamazdım böyle bişeyi ama iyi olmuş diyorum

Benımle gorusurkende konuşuodur heralde hemen konuşmadan soz olurmu ???Bu devırde .Kıxı bulup anlatıcaktım ama bulamadım.Zaten gorustugumuzle sonra kızın resmı geldı bana ekran resımlerını attım.

sonra nasıl buldun kızı?

Hep konu sahibine yükleniyoruz niye gittin diye, konu sahibi de adamı hayatında kimse yok diye aramış adam da gelmiş. Evet senle evlenmiycem diyomuş ama konu sahibi hayatında kimse yok sanıyormuş. Burda baş suçlu adam benim gözümde net.

E saklarlar tabi iyi yapmışsın ya bence adam bunu haketmiş kızda gerçeği öğrenmiş iyi olmuş. Sen ne sebeple yaptın bilmiyorum ben olsam yapamazdım böyle bişeyi ama iyi olmuş diyorum
Ben içimi soguttum sadece .O an bulamadım aylardır kızı bulmaya calısıorum.Sonunda bulabıldım .Kızı bulsam o an soylerdım.Bulamadım

Kendinizi çok güzel rezil etmişsiniz tebrik ederim.
Adam nişanlısına en fazla "öf bu da evlenip boşandı, başkasını bulamamış geldi bana yapıştı" demiştir.

Ben önceki konunuzda "adamın evleneceğini biliyor muydunuz orasını anlamadım" demiştim. Siz de "görücü usulü" diye geçiştirmiştiniz. Görücü usulü olunca 3 günde karar veriliyormuş gibi.

Nişanlanacağını bildiğiniz adamla görüşen, her çağırdığında koşa koşa giden sizdiniz değil mi? Adam size net olmuş. Size karşı bir suçu yok.
Karşıdaki kadına iyilik yapmışsınız ama bu sizin kötü niyetli olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. "Ben yandım o kız yanmasın" demeniz komik olmuş.
Adam kızı bırakıp size gelse kız umurunuzda bile olmazdı. Bizi de kendinizi de kandırmayın.

Demiştirki yakamdan düşmüyor.Ben senı sevıyorum.Oda ınanmıştır.İstemeden ıyılık yaptım.Ben bunları yazarken kımseyı düşünmedım bence.İçimdeki nefretı kustum.
Peki ya bu gerçekse? Adam onu seviyor ve sizi kullandıysa?

Vallaha sesli guldum.Keske gorsenız.:):) Orası ayrı bi vaka .Gonul işte .Neyse kendıme odaklanmalıyım.Ben sızden destek beklıyorum.Ben cok hatıkayım demıyorum.Ama yemın ederım nısanlanacagını hayatında bırı oldunu vs vs bılmıodum.O resmı attıktan sonra yazmadım hiç .
Tedavini aksatma. Bak, hakaret olarak algılama, durumun iyi değil.

Konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa Yunan heykeli olsa nolur. 3 dk dayanabilen Yunan heykelini kim napsın :KK70:
Ben şimdi karısına duble acıdım. 3 dk da öbüşmeyle sönen adamla napılır? Saç baş yoldurtur, nevrotik yapar kadını.

Back